Designer Logo Diperlukan

lynn

Newbie
Joined
Aug 21, 2006
Messages
326
Points
18
Tahniah Platinum dan yang lain2. Platinum > kan saya dah cakap awak berbakat :p. Kepada yang tak berjaya tu harap cuba lagi. Mungkin ada bahagian2 tertentu yang perlu diperbaiki. Syabas semua!
 

Azwan

freshman
Joined
Dec 7, 2006
Messages
318
Points
16
Assalamualaikum & salam sejahtera,

Alamak, dah tamat ke cabaran design logo ni? Tahniah, Platinum! Awak memang designer yg hebat.. Saya sibuk kebelakangan ni sebab nak siapkan projek.. Uzairubiah, saya ada design juga logo utk cabaran ni, saya ada letak kat blog saya.. kalau berminat, awak copy je ye, free je, hehe...


___________________________________________
:D Azwan @ Az-1
http://smart-info.blogspot.com
My Fully Loaded Secret
RAHSIA Jana Wang Segera
KEJAYAAN MENJADI KENYATAAN
Cd Video Membina Laman Web Dalam Masa 1 Hari
59 Idea Bisnes Luar Biasa
Gedung Kristal
Memulakan Perniagaan Internet Sendiri
Menjana Keuntungan Mudah TANPA MODAL Dengan Google Adsense
Projek E-Bisnes Untuk Pengguna Handphone
 

e-fun

Senior
Joined
Dec 14, 2006
Messages
627
Points
18
adehhh.. aku tersembur plak masa makan nasik kat rumah aritu.. oo.. patut laa..
sedihnyaa...

tak kira laa.. nak join gak.. nnti saya hantar kt cni.. xdapat duit pun takpa.. saja nak kasi meriah..hehe

(biar lepas ni, sape2 yg perlukan logo, terus iklan kat cni, kan? kan?)
 

e-fun

Senior
Joined
Dec 14, 2006
Messages
627
Points
18
walaupun tarikh tutup die dah terlepas...
saya sanggup bersengkang mata untuk join jugak..
jadi.. inilah hasilnya..
i182_sample1.gif


fuhh.. rasa puas hati sbb dapat join jgak..haha..:p

setelah saya baca syarat-syarat pertandingan..
didapati tak ada syarat yang mengatakan Hasil Penyertaan adalah hak milik mutlak penganjur. Bahaya ni.. nanti ada orang curi hasil karya peserta2..
i183_sample3.gif


p/s: agak kecewa sbb tarikh tutup die awal sangat...:(
http://irfanreka.wordpress.com/2007/04/07/pertandingan-logo-roshatika-di-wangcybercom/

papehal pon.. terima kasih kat Ramzwatcher (Rajablog.info) sebab video die yg power tuh.. di ajar cara-cara membuat logo web2.0... jangan lupa dapatkan di pasaran (sori teriklan kejap)
 

zhafran

Senior
Joined
Feb 7, 2007
Messages
273
Points
18
wow e-fun..nice design..meleleh air liur aku tgk design ko..hehe

p/s : takleh nak join yg ni coz byk design nak siapkan dlm mase terdekat nih..adoi penat tol keje jadi graphic designer nih :p
 

Syed_Ikhwan

Senior
Joined
Sep 23, 2006
Messages
1,883
Points
38
wow e-fun..nice design..meleleh air liur aku tgk design ko..hehe

p/s : takleh nak join yg ni coz byk design nak siapkan dlm mase terdekat nih..adoi penat tol keje jadi graphic designer nih :p

nak tgk zhafran design gak sebenornye sebab kamu nye artwork best! :) wat la satu yg cool then tayang satu kat sini.... malu malu kucing plak...
 

e-fun

Senior
Joined
Dec 14, 2006
Messages
627
Points
18
tu la psal.. dah lame tunggu ni..
jom lah skali Zhafran... ala.. awak kan kreatif, beberapa minit pn dah dapat idea kan?

silalah.. kami tetap menunggu..hehe
 

zhafran

Senior
Joined
Feb 7, 2007
Messages
273
Points
18
aiyakk..banyak request plak nih..nak wat ke taknak..hehe

InsyaAllah sy try jgk wat walaupun keje2 yg masih ade ni berlambak2 lg..btw mekacihh utk bro syed and irfan for your appreciation of my artwork..:D
 
Top