Designer Logo Diperlukan

adiputra

freshman
Joined
Aug 7, 2006
Messages
369
Points
18
Age
41
haaa kan dah banyak yang hantar.Baru lah best competition nih.Saja jer nak bakar kawan kawan.Kalau nak belajar skill photoshop bleh jenguk site mdpai. www.mdpai.com. Banyak ilmu bleh dapat.Saya amatur jer.

last penyertaan.Bagi peluang kat kwn kwn lain plak
 

Attachments

  • roshlast.jpg
    42.7 KB · Views: 128

uzairubiah

Newbie
Joined
Sep 21, 2006
Messages
551
Points
16
Age
37
sori semalam internet ada hal..buat masa ni..kami berpuas hati dengan reezluv punya design.ada ciri-ciri web 2.0 logo sikit.thank adiputra.logo anda pun bagus.pening jugak kepala kami nak pilih.
 

uzairubiah

Newbie
Joined
Sep 21, 2006
Messages
551
Points
16
Age
37
tengok macamna.ada surprise sikitla.:)
 

uzairubiah

Newbie
Joined
Sep 21, 2006
Messages
551
Points
16
Age
37
belum lagi..hari ahad ni last.
 

onealienz

freshman
Joined
Jan 26, 2007
Messages
201
Points
16
roshatika2tl5.png

test satu.. hehe.. tp sy x brapa berkenan kombinasi hitam dan oren utk logo perniagaan.
 

onealienz

freshman
Joined
Jan 26, 2007
Messages
201
Points
16
roshatikaafm5.png



malas nak save satu persatu.. 4 dlm 1 la eh..ehe.. erm quality down la.. x reti nak save utk web.. nanti jd size besar plak.. biasa dgn design utk printing ja..
ini ja penyertaan dr aku.. ada hal selama beberapa hari ni.. :D
 

uzairubiah

Newbie
Joined
Sep 21, 2006
Messages
551
Points
16
Age
37
Okay rakan-rakan semua,setelah pening kepala kami berdua,akhirnya kami telah bersepakat untuk menawarkan tempat pertama,kedua dan ketiga.kami ingin berlaku adil kerana banyak logo yang kami rasa kami x mampu nak tolak..

Okay,tempat pertama ialah(drumroll please :) )

satu.jpg


tahniah!!!

membawa pulang sebanyak RM 50..sila p.m saya dengan detailkan no akaun,nama penuh dan email kerana kami membuat bayaran melalui maybank2u.
 

uzairubiah

Newbie
Joined
Sep 21, 2006
Messages
551
Points
16
Age
37
bagi tempat kedua ialah....

dua.jpg


sila p.m saya dengan detail yang diperlukan untuk pembayaran. :)
 

uzairubiah

Newbie
Joined
Sep 21, 2006
Messages
551
Points
16
Age
37
dan tempat ketiga ialah

tiga.jpg


p.m saya dengan detail yang diperlukan.

bagi tempat kedua dan ketiga,hadiahnya ialah RM 30 dan RM 20.

terima kasih kepada rakan-rakan WC yang participate dalam pertandingan ini.Akan datang,kami akan buat lagi.Maybe untuk website saya pulak.:)
 
Top