Designer Logo Diperlukan

uzairubiah

Newbie
Joined
Sep 21, 2006
Messages
551
Points
16
Age
37
saya ingin menawarkan peluang pada designer di sini.Kami menginginkan anda membuat logo untuk kami.Bayarannya adalah RM 50.

saiz logo: 200px*200px
Nama logo:roshatika
warna:gabungan hitam dan orange

kalau boleh,inginkan huruf R sahaja tapi dikreatifkan dengan cantik.jika menggunakan roshatika juga boleh diterima

tagline:you convenient store
 

uzairubiah

Newbie
Joined
Sep 21, 2006
Messages
551
Points
16
Age
37
Ok..Ini adalah competition..Tamat pada Isnin minggu depan.

Kenapa lama sangat?supaya korang tak tertekan nak design dan hasilkan kualiti logo yang baik..
 

reezluv

Senior
Joined
Jun 5, 2006
Messages
4,115
Points
38
saya ingin menawarkan peluang pada designer di sini.Kami menginginkan anda membuat logo untuk kami.Bayarannya adalah RM 50.

saiz logo: 200px*200px
Nama logo:roshatika
warna:gabungan hitam dan orange

kalau boleh,inginkan huruf R sahaja tapi dikreatifkan dengan cantik.jika menggunakan roshatika juga boleh diterima

tagline:you convenient store


untuk logo website ke?you convenient store ke atau<your convenient store>?
 

adiputra

freshman
Joined
Aug 7, 2006
Messages
369
Points
18
Age
41
untuk motivasi kengkawan lain...saya sahut cabaran nih
 

Attachments

  • try.jpg
    28.9 KB · Views: 148

uzairubiah

Newbie
Joined
Sep 21, 2006
Messages
551
Points
16
Age
37
ni bukan untuk website.untuk logo syarikat.kami nak buat branding dengan syarikat ni.

maaf..your convenient store sebetulnya.

mungkin juga akan diletakkan sebagai logo di dalam website apabile siap website untuk syarikat kelak.;)
 

uzairubiah

Newbie
Joined
Sep 21, 2006
Messages
551
Points
16
Age
37
hanya dekat sini je.thanks adiputra.boleh tahan jugak.kita tunggu yang lain.
hanya dekat wangcyber je aku buka peluang ni.lagipun aku hanya ada dua forum menimba ilmu yang aku pergi, WC dan DigitalPoint.
 

uzairubiah

Newbie
Joined
Sep 21, 2006
Messages
551
Points
16
Age
37
Company jual barang runcit.Tapi konsep 24 jam macam 7-eleven.Dah lebih 5 tahun dah.Kami ingin mengorak langkah.
 

adiputra

freshman
Joined
Aug 7, 2006
Messages
369
Points
18
Age
41
Jom kawan kawan kita cuba cuba design.Ni 5 design yang tak seberapa dari aku.
 

Attachments

  • rosh1.jpg
    35.4 KB · Views: 135
  • rosh2.jpg
    36.7 KB · Views: 127
  • rosh3.jpg
    37.2 KB · Views: 140
  • rosh4.jpg
    32 KB · Views: 124
  • rosh5.jpg
    29.3 KB · Views: 128

uzairubiah

Newbie
Joined
Sep 21, 2006
Messages
551
Points
16
Age
37
Adiputra..saya minat yang rosh.3 tu.simple dan menarik..nampaknya tiada saingan lagi..
 

adiputra

freshman
Joined
Aug 7, 2006
Messages
369
Points
18
Age
41
haaa kan dah banyak yang hantar.Baru lah best competition nih.Saja jer nak bakar kawan kawan.Kalau nak belajar skill photoshop bleh jenguk site mdpai. www.mdpai.com. Banyak ilmu bleh dapat.Saya amatur jer.
 
Top