Design LAMBAT siap? Meh saya siapkan dalam 24 JAM kat si (atau wang dikembalikan) ...

Akmal Adios

Newbie
Joined
Nov 3, 2011
Messages
227
Points
0
Apa Kata Saya Siapkan Design Anda Dengan Kualiti Premium Hanya 24 JAM Sahaja*?
& Anda Boleh Terus Lancarkan Produk Segera!


> Kadangkala penat juga menunggu designer yang ambik masa terlalu
lama untuk menyiapkan satu-satu design. Saya faham perasaan anda.


Sebab Tu Saya Cuba Sediakan Satu Servis Design Yang Lain Daripada Lain.

  • [*]Siap dalam 24 jam
  • Design dijamin berkualiti
    [*]Revision sampai puas hati
  • Anda boleh mulakan projek bisnes anda hari ni jugak!


Apa Yang Berlaku Jika Design Lambat Siap?


  • [*]Projek bisnes anda berjalan lambat
  • TAK boleh buat duit segera
    [*]Nak menjual pun kena tunggu designer siap kerja
  • Ada masa offer sangat URGENT. Takkan nak tunggu lama lagi
    [*]Bila dah lambat sangat, nak jual produk pun dah tak laku. Contoh : jualan sempena akhir tahun, krismas dan sebagainya
  • Jangan jadikan perniagaan anda 'mangsa' kepada designer yang lambat


Design Saya Cepat, Malah Kualiti Lebih Bertambah!


  1. Saya sedang melatih diri sendiri membuat kerja design dan menyiapkannya dalam 24 jam
  2. Kerja saya fokus, TIADA facebook, TIADA sibuk buat benda lain sangat
  3. Kuasa fokus tinggi menambahkan kualiti design
  4. Kualiti saya jaga sebab ini salah satu cara saya cari duit makan untuk hidup
  5. Anda dapat design anda dalam 24 jam atau wang dipulangkan*



Tak Payah Salesletter Meleret-leret. Ini Portfolio Saya


Meh saya tunjukkan portfolio saya dan harga yang saya tetapkan :

combined-portfolio.png




Jangan Cuba Buat Design Sendiri


Ini PETUA penting dalam perniagaan. Samada anda miliki design yang cantik
& elegan,

... ATAU ...


Anda jangan buat design langsung.


Sebabnya .....................................................


Design yang buruk hanya memburukkan reputasi syarikat mahupun perniagaan anda.

" Eh, takkan tak ada duit kot si mamat ni nak upah designer berkualiti ? "

" Eh, amaturnya design. Ni mesti syarikat cikai-cikai je. "

" Alahai, kerja pun macam lepaskan batuk di tangga. Tengok design pun dah tahu "


JADI .................................................................


Jangan biarkan persepsi buruk menjejaskan nama baik syarikat / perniagaan
anda yang anda jaga selama ini.


Biarlah anda korban sedikit pada wang, daripada anda 'korbankan' perniagaan anda.


Saya pernah melalui tempoh fasa tersebut. Ia memedihkan. Ia memalukan.
Percayalah cakap saya.


Ini Pula Satu Lagi Servis Pantas Premium Dari Saya

Ini portfolio terbaru dari klien oversea :

banner1-adios.gif


Dan juga yang ni :

banner2-adios.gif



Ini pula dari tempahan pelanggan WC :


2-YusainiSampel.png



Ok, ini pula 5 banner terbaru yg saya siapkan dalam kurang 24 jam :

3-BannerMan24Sampel.png



Ini pulak header blog terbaru dari saya (kena scroll ke tepi sebab panjang sikit) :

3-HeaderMan24Sampel.png



Ini satu lagi koleksi banner utk pakar aplikasi Facebook kita :

4-FairuzAbdullahSampel.gif




Satu lagi hasil karya Facebook :

6-RoniMansorSampel.jpg


Banner ******** kerajaan :

8-pinjamanperibadi.gif


8-pinjamanbanner250x250.gif


Hasil kerja terbaru lagi :

10-man24(2)sampel.jpg


Pakej harga dari kami

combined-banner.png



Bukan nak menunjuk-nunjuk. Tapi biarlah ini saya jadikan sebagai bukti bahawa
saya serius mendesign produk anda dengan cantik dan kelihatan elegan.



Nak PSD? Saya Akan Berikan Untuk 10 Tempahan Pertama Sahaja

Jarang anda akan jumpa designer yang memberikan fail PSD beserta layer-layernya.

Jadi hari ni saya cuba over-deliver. Anda akan dapat design dalam segala format .jpg,
.png dan .gif termasuk dalam format .psd yang ber-layer.

Best kan? Senang sebab anda boleh edit sendiri kalau ada apa-apa teks nak diubah.



Saya Tahu Ada Orang Lain Letak Harga Design LEBIH Murah.
Tapi Ini Soal 'Survival' Perniagaan Anda & Kami Para Designer



Orang ramai sentiasa dan kita sendiri sukakan harga yang murah.

Tapi, anda kena tahu bahawa nak buat design banyak benda yang
terlibat sekali. Contohnya :


  • Kami perlu sentiasa kreatif
  • Sentiasa berfikir di luar kotak untuk design
  • Menghabiskan masa try dan error sehingga kelihatan cantik
  • Bertahun-tahun kami belajar design dan terus menerus belajar (memakan masa yang lama)
  • Sesetengah design kami perlu beli stok berbayar untuk jaga kualiti (KOS juga tu)
  • Membuat design walaupun nampak mudah, tapi perlukan masa untuk buat itu dan ini


Malah, inilah cara kami menyara hidup kami. Kalau harga terlalu murah,
agak sukar untuk kami bertahan dalam industri design laman web ini.


Walaubagaimanapun, kami masih berkira-kira untuk memberikan
harga berpatutan sebagaimana saya telah paparkan di atas.


Jadi, dengan harga berpatutan yang tidak terlalu murah, ia
membantu kami mencari sesuap nasi, dan memastikan
kami terus kekal kelangsungan dalam bidang designing.


Apabila kami kekal, anda pun akan seronok kerana boleh
terus-menerus menempah design dengan kami untuk
keberjayaan laman web dan perniagaan anda.


Jadi, tunggu apa lagi.


Masih Ragu-ragu? Saya Sediakan BONUS Tambahan


Mungkin anda masih ragu-ragu untuk mendapatkan design dari saya.


Tak apa ................................................


Sebagai menambahkan VALUE pada offer servis saya ini, saya akan berikan
1 design laman web percuma
jika anda menempah 5 banner + Ecover Bundle.


24jambuka.png




Jika Gambar Di Bawah Menunjukkan 'Tempah Sekarang', Anda
Boleh Menempah Sekarang Dengan Membayar Ke Akaun Berikut



PAKEJ ECOVER

RM 30 Untuk 1 Ecover.

RM 50 untuk Ecover Bundle dengan design yang sama.


PAKEJ BANNER

RM 20 Untuk 1 Banner.

RM 70 Untuk 5 Banner dengan design yang sama tapi saiz berbeza.

RM 30 untuk 1 Banner animasi.

RM 80 Untuk 5 Banner animasi dengan design sama tapi saiz berbeza.


PAKEJ ECOVER, BANNER & MINISITE
PERCUMA 1 Design Laman Web Jika Tempah Ecover Bundle + 5 Banner Animasi.
Cuma RM 130 (akan datang akan dinaikkan RM 180 - serius maa!)


*Tempoh 24 jam untuk tempahan 1 banner atau 1 ecover sahaja.

** Tempoh 24 jam juga adalah pada hari bekerja, tidak termasuk Sabtu, Ahad dan cuti umum.




Nak pilih format ecover yang mana satu, boleh tengok kat web www.CoverActionPro.com
atau www.EcoverJualan.com


Buat pembayaran salah satu akaun berikut:

Maybank: 564557128704 - Adios Creative
CIMB : 12230086169526 - SALASIAH BTE MOHD YAZID (milik kawan)
Paypal : [email protected]

PS : Sila berikan bukti pembelian kepada saya melalui PM.


JANGAN Bayar Jika 'Tempahan Ditutup' Dipaparkan!




1bakiorder.png




DITUTUP BUAT SEMENTARA WAKTU
 
Last edited:

abutalib

Senior
Joined
Dec 29, 2010
Messages
4,058
Points
0
Rambang mata saya dibuatnya...

Memang cantik design bro ni...

RM20 untuk design banner kan.... (NI UNTUK SAIZ BERAPA ???)
 

Akmal Adios

Newbie
Joined
Nov 3, 2011
Messages
227
Points
0
Abutalib, mana2 saiz pun boleh asalkan saiz banner.
468 x 60
120 x 600
180 x 60 (saiz WC)
125 x 125
250 x 250
dan lain2


Kalau saiz taraf header, saya terpaksa caj harga RM 30.
 
Last edited:

Akmal Adios

Newbie
Joined
Nov 3, 2011
Messages
227
Points
0
Alhamdulillah, hari ni berjaya siapkan design salah seorang IM hanya 3 jam sahaja.

Agak sukar sebab kena ikut sebijik dengan apa yang dia nak. Apapun, berhasil!
 

Akmal Adios

Newbie
Joined
Nov 3, 2011
Messages
227
Points
0
Ini portfolio terbaru dari klien oversea :

banner1-adios.gif


Dan juga yang ni :

banner2-adios.gif
 
Last edited:

fuhhh™

Newbie
Joined
Dec 5, 2009
Messages
3,441
Points
0
Pergh, respek sama bro. Bro orang 1st rasanya yang buka servis design dalam 24jam or money back. Berani betul :D Apa pun, bro mmg terbaiklah, cepat dapat idea, design pun cun ;)

Buat affiliate? Wah, idea yg menarik!
Servis macam ni mesti laku kalau buat affiliate sebab ramai IM yang mengejar masa. Time is Money.
 

Akmal Adios

Newbie
Joined
Nov 3, 2011
Messages
227
Points
0
Yes, saya akan cuba buka affiliate.

Pasal 24 jam tu, maknanya dari tempoh pembayaran dengan 1st draf, adalah 24 jam.

1st draf maknanya dah siap, cuma kot2 customer tak puas hati, so turnaround
kena lah lebih 24 jam. :)

Setakat ni, semuanya under 24 jam :)

Kalau saya busy, of course la saya akan letak tanda "Tempahan Ditutup" :)

fuhhh™;828849 said:
Pergh, respek sama bro. Bro orang 1st rasanya yang buka servis design dalam 24jam or money back. Berani betul :D Apa pun, bro mmg terbaiklah, cepat dapat idea, design pun cun ;)


Servis macam ni mesti laku kalau buat affiliate sebab ramai IM yang mengejar masa. Time is Money.
 
Last edited:
Top