depression

Joined
Dec 18, 2019
Messages
7
Likes
0
Points
1
Age
34
Offline
#22
Bila dapat taw TM menguji 5G , then i ada check dengan mmbr aku tang kerja TM , dia gitaw tu 5g sure akan memberi manfaat kepada semua pihak dan jaringan itu mampu mencapai kelajuan 20Gbps...
Tak sabar nak try !!!
 
Joined
Dec 20, 2019
Messages
8
Likes
1
Points
3
Age
34
Offline
#24
saya serik la pakai tm sebab unifi pun line slow, mampu ke 5g dia laju
u ni area mana , sebab aq guna unifi TM je kt umah n office.Best lar sbb so far coverage dia org ok jekt area i
lagi pun stable juga so i rasa ok ke TM 5G sure stable
 
Joined
Nov 22, 2019
Messages
45
Likes
0
Points
6
Age
27
Offline
#25
Joined
Nov 22, 2019
Messages
45
Likes
0
Points
6
Age
27
Offline
#26
Best ke perkhidmatan 5G dari TM ni? Apa ja yang dia mmpu buat lagi?
Tm mmang pakar dlm bidang ni, kalau x kenapa telco lain kalau diorang punya 'fiber' tu ada problem, confirm cari technician tm.. Nampak sgat lah permainan kt situ haha
 
Top