Dekat mana nak cari pasangan?

juicemaker09

freshman
Joined
Jun 11, 2013
Messages
52
Points
6
kat kolej? tempat keje? dalam bas/lrt? susahnya nak mencari cinta. walau ada muka dan ada stail belum tentu mudah nak dapat cinta.
 

popolan

junior
Joined
Oct 7, 2011
Messages
131
Points
18
kat kolej? tempat keje? dalam bas/lrt? susahnya nak mencari cinta. walau ada muka dan ada stail belum tentu mudah nak dapat cinta.
cari lah dkt trusted source. Make sure kita boleh tahu banyak info abt the girl yg kita minat. Contoh mcm dkt *********.com for sure boleh jumpa
 

syafiq ahmad

freshman
Joined
Oct 23, 2019
Messages
45
Points
6
Age
22
cari lah dkt trusted source. Make sure kita boleh tahu banyak info abt the girl yg kita minat. Contoh mcm dkt *********.com for sure boleh jumpa
********* bukan dah kena ban ke? sbb tak senonoh app ni
 

popolan

junior
Joined
Oct 7, 2011
Messages
131
Points
18
semua social media platform okay. Instagram aku rasa boleh cari jodoh dkt sana huhu
alamak insta susah nak cari org yg sesuai dgn kita. Sbb kalau dlm social media tak tahu perangai cane dkt luar lg tak tahu cane
 

catwang90

junior
Joined
Aug 29, 2011
Messages
162
Points
18
kat kolej? tempat keje? dalam bas/lrt? susahnya nak mencari cinta. walau ada muka dan ada stail belum tentu mudah nak dapat cinta.
guna dating app zaman canggih semua jumpa dalam media elektronik je. Tp make sure acc org tu real ah
 

catwang90

junior
Joined
Aug 29, 2011
Messages
162
Points
18
hahaha ocan ah wechat. Better guna ********* app bro kenal dgn org sambil boleh buat side income hehe
wow menarik ni sambil study sambil dapat duit from mak datin hehehe. Ala layan jelah mak datin tu teman dia shopping ok en. Kalau dia ajak buat seks apa lagi cabut hahahaha
 

pikochew

freshman
Joined
Apr 16, 2011
Messages
20
Points
1
hahaha ocan ah wechat. Better guna ********* app bro kenal dgn org sambil boleh buat side income hehe
yg ni kan byk kontorversi psal billboard tu...tgk jer tagline mrk..
Chat.Negotiate.Meet
mcm buat biz jer...
 

zaqzaq

junior
Joined
Feb 7, 2012
Messages
162
Points
18
yg ni kan byk kontorversi psal billboard tu...tgk jer tagline mrk..
Chat.Negotiate.Meet
mcm buat biz jer...
Sesuai lah utk student ke or perempuan yg nak pakai duit. korang boleh jumpa ramai laki kaya raya dkt app ni
 

juicemaker09

freshman
Joined
Jun 11, 2013
Messages
52
Points
6
cari lah dkt trusted source. Make sure kita boleh tahu banyak info abt the girl yg kita minat. Contoh mcm dkt *********.com for sure boleh jumpa
thanks for the info bro! dah download td senang gila wei nak sign up. Lepastu details gile dia minta kita buat profile mcm warna rambut, berat badan, tinggi pesemua haaa wow gitu!
 

Tokey

Staff member
administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
522
Points
28
Top