Debit Card mana yg menjadi pilihan utk kegunaan Ebay&Paypal

zulshah06

freshman
Joined
Dec 22, 2011
Messages
168
Points
0
dah tepon maybank customer servis, dia kata xde masalah, blh guna, tp bila trynak verified akaun ebay, ebay bgtahu, no debit card not valid...

Ni guna kad debit maybank yg buah ceri 2 kew?
 

Pauline544

freshman
Joined
Dec 28, 2012
Messages
13
Points
0
Day2Day.. sng nk kasi statement
09ht.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg
 
Last edited:

redkops

freshman
Joined
Nov 4, 2009
Messages
102
Points
0
masukkan no card tu dgn no 3 pin yg belakang card tu la...tp ebay kata your credit card is not valid

mungkin kad tu belum register dgn maybank punyer MSOS..
 

sxaxm

freshman
Joined
Nov 1, 2010
Messages
14
Points
0
kisahnya aku gi bank cimb, tapi pkerja dia cakap tak boleh. aku gi maybank plk nak tukar kad sebab guna kad lama, orang ramai betul keluar maybank, gi public bank bkk akaun baru, 15 minit setel. esoknya telefon helpline public bank mitak no 4 digit paypal nak, mudah dengan public bank bagi aku...

public bank antara bank yg byk debit kad, boleh apply semua.
 

Muhdfie3

Senior
Joined
Oct 14, 2012
Messages
680
Points
18
kisahnya aku gi bank cimb, tapi pkerja dia cakap tak boleh. aku gi maybank plk nak tukar kad sebab guna kad lama, orang ramai betul keluar maybank, gi public bank bkk akaun baru, 15 minit setel. esoknya telefon helpline public bank mitak no 4 digit paypal nak, mudah dengan public bank bagi aku...

ikut slesa msing2 la..bg sy prefer maybank
 

KOPIAHJO

freshman
Joined
Jan 25, 2013
Messages
20
Points
0
Salam,Saya guna RHB Bank debit..hehe
 

olegs

freshman
Joined
Feb 5, 2013
Messages
46
Points
0
saya cuma ada debit card cimb, boleh tak pakai untuk jual/beli paypal?
 
Top