Debit Card mana yg menjadi pilihan utk kegunaan Ebay&Paypal

Lyke

freshman
Joined
Sep 14, 2010
Messages
4
Points
0
bolehkah kalau saya verify byk2 akaun paypal guna debitkad yang berbeza tetapi nama dan alamat debit kad adalah sama??

byk2 tu tak pasti. I ade 2 akaun paypal dgn name dan alamat same, kad lain.
 

Lyke

freshman
Joined
Sep 14, 2010
Messages
4
Points
0
Ada sebarang masalah tak bro??? aku ada dgr kalau nama dan alamat sama nnti kene banned habis semua akaun lain pun kene... tapi tak pasti la.. Minta otai2 tolong komen skit... den tak larat nak guna vcc, asyik kene limit je paypal.. :D

Dah guna 2-4 tahun takde masalah, dua2 akaun pun guna utk jual brg kat ebay. masih aktif lagi. Tp jarak bukak akaun 2 tahun. klu tetiba bukak byk2 tu, kemungkinan besar akan ban lah
 

zulhan

freshman
Joined
Jul 2, 2012
Messages
8
Points
0
slm perkenalan..sy bdk bru blajar..ade mslh ckit ms isi btir prbdi utk dptkn kad debit tunebig..bhgian Mailing Address for BIG card 2, ayt nie slalu kluar bla sy tkn next 'Mailing address must be alphanumeric'.sy x fhmlh..sy hrp ade spe2 yg blh bntu..tq
 

maillebai

freshman
Joined
May 5, 2009
Messages
449
Points
0
slm perkenalan..sy bdk bru blajar..ade mslh ckit ms isi btir prbdi utk dptkn kad debit tunebig..bhgian Mailing Address for BIG card 2, ayt nie slalu kluar bla sy tkn next 'Mailing address must be alphanumeric'.sy x fhmlh..sy hrp ade spe2 yg blh bntu..tq

alphanumeric = huruf + angka
 

maillebai

freshman
Joined
May 5, 2009
Messages
449
Points
0
kad baru..duit dlm 2 lbh krg rm250..

dalam 2-3 minggu ni ramai jgk bermasalah nak add kad ke PayPal. kemungkinan PayPal tgh upgrade system. tp ada jg yg cuba try test lain2 kad, cth: PB visa electron atau day2day ok plak..emmm..
 

maillebai

freshman
Joined
May 5, 2009
Messages
449
Points
0
Ada sebarang masalah tak bro??? aku ada dgr kalau nama dan alamat sama nnti kene banned habis semua akaun lain pun kene... tapi tak pasti la.. Minta otai2 tolong komen skit... den tak larat nak guna vcc, asyik kene limit je paypal.. :D

tak digalakkan buat yg sama sbb eBay dan PayPal ni verify ikut address kita. sbb tu bila ada problem, dorang minta proof address mcm utiliti bill, lesen dan sebaginya.

tak susah kan buat alamat lain dr lain..?? jgn cari masalah..

tp yg PASTI, no kad mesti sama..huhuhuhu..
 
Top