Debit Card mana yg menjadi pilihan utk kegunaan Ebay&Paypal

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
Verify guna credit card citibank.... sekarang ni tukar ke Maybank debit card sebab aku dah tak pakai credit card............aku gunting credit card tuh..... hahaha
 

adibhaha

freshman
Joined
Apr 6, 2012
Messages
125
Points
16
sy baru je applied tune money BIG card prepaid, agak2 boleh x nak di buat verified paypal dan alert pay?
lagi satu boleh x kalau paypal belum verified boleh x sy terima fund dari sesiapa?nak shoping online ke??
 

Jonaders

freshman
Joined
Jun 4, 2012
Messages
8
Points
0
dc baru dari public bank nampak menarik..
 

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
sy baru je applied tune money BIG card prepaid, agak2 boleh x nak di buat verified paypal dan alert pay?
lagi satu boleh x kalau paypal belum verified boleh x sy terima fund dari sesiapa?nak shoping online ke??

Paypal boleh tp alert pay tak pasti..tp ikutkan boleh jerk...boleh jerk accept fund tp ada limitation amount lah..
 

amir4ever

freshman
Joined
Jul 10, 2012
Messages
16
Points
0
semua same je... kena tambah nilai... tgk card yang cantik itu la pilihannya
 

zulhan

freshman
Joined
Jul 2, 2012
Messages
8
Points
0
slm..sy ada masalah smasa nk get verified paypal 2..sy gna kad debit maybank..sya dh isi smua mklmt yg diperlu ttpi sya dpt msj 'This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card'. Sya hrap saudara saudari dpt bantu slsaikan mslh ini..Terima Kasih..
 

maillebai

freshman
Joined
May 5, 2009
Messages
449
Points
0
slm..sy ada masalah smasa nk get verified paypal 2..sy gna kad debit maybank..sya dh isi smua mklmt yg diperlu ttpi sya dpt msj 'This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card'. Sya hrap saudara saudari dpt bantu slsaikan mslh ini..Terima Kasih..

sepatutnye DC maybank takde masalah. Kad baru ke? berapa duit ade dlm? kena ade paling kurang pon rm50. Ade call CS maybank tak tya pasal masalah ni?
 
Joined
Mar 22, 2012
Messages
218
Points
16
slm..sy ada masalah smasa nk get verified paypal 2..sy gna kad debit maybank..sya dh isi smua mklmt yg diperlu ttpi sya dpt msj 'This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card'. Sya hrap saudara saudari dpt bantu slsaikan mslh ini..Terima Kasih..

saya pun ada masalah yg sama =(
 

Lyke

freshman
Joined
Sep 14, 2010
Messages
4
Points
0
sy baru je applied tune money BIG card prepaid, agak2 boleh x nak di buat verified paypal dan alert pay?
lagi satu boleh x kalau paypal belum verified boleh x sy terima fund dari sesiapa?nak shoping online ke??

Paypal tu boleh, alertpay tak pasti.
Paypal belum verify bole dpt duit dan beli barang, cuma ade total limit transaksi RM500 kot
 
Top