Dealer Kad Prepaid diperlukan..

Status
Not open for further replies.

dobit127

freshman
Joined
Sep 23, 2007
Messages
82
Points
6
akum semua, x tau mananak letak post ni, last2 aku buka threads sendiri.

aku dapt cari founder untuk invest dalam bidang kad ni. So, sesiapa yang ada kenal ke, dia ad link ke, apa2 je la berkenaan dengan kad topup ni(semua jenis) bolehla contact aku.

dobit127(a)yahoo.com

Setakat ni aku dapat offer sebanyak 6%. Aku nak amik banyak, murah. 100k ke atas.
apahal PM aku or contact aku..
 

dobit127

freshman
Joined
Sep 23, 2007
Messages
82
Points
6
aik. Xde ke sesiapa yang tau orng jual kad prepaid murah ni.. ke nak kena buat offer kpd sesiap yang mencari org tu..

sementara tu, minta tlong kekawan kot2 la kenal org jual kad topup dgn harga cantik.. boleh le PM aku ni.
 

lamanblog

freshman
Joined
Jun 9, 2007
Messages
304
Points
16
Age
35
hm.. kalo nk betul2 dealer..
pekata discuss terus dgn mxs/celcom/digi yg bdekatan..
beli bnyak2, ..dapatla murah.
 

dobit127

freshman
Joined
Sep 23, 2007
Messages
82
Points
6
tq atas cadangan yang diberi.. cadang memang nak buat mcm tu tpi adik aku kata leceh la kena bukak sykt SB kena beli pakej2 dia yang lain sekali termasukla strater kit..
aku cuma nak kad topup je....

tu la kot2 ade kekwn ade dengar cite kat mane boleh beli topup harga cantik ke..
Tambah sikit la, sesiapa tolong aku ni sampai deal berjaya, komisen akan diberi.. berapa? cari dulu contact tu..
 

lamanblog

freshman
Joined
Jun 9, 2007
Messages
304
Points
16
Age
35
x..maksud saya, discuss dengan cawangan celcom,mxs,or digi bdekatan..
saya xjual topup tapi penah tolong member discuss dengan maxis dekat2 cni dlu (sem lps), boleh dpt murah la jugak,. bgantung brapa bnya kita beli. kalo bulk, sure murah..
 

antugile

freshman
Joined
Jul 19, 2007
Messages
13
Points
1
Pengedar Prepaid Diperlukan

Sesiapa yang ingin membeli Kad Prepaid maxis & celcom dalam kuantiti yang banyak pada harga murah, sila call nombor di bawah ni. Minimum Order Quantity 10k Daily!

No more contract, strictly COD Term!

Jika berminat untuk mengetahui lebih lanjut sila hubungi nombor dibawah atau emel.

[email protected]
Firdaus 012 - 665 2839
 

7FiguresGuy

Newbie
Joined
Jan 29, 2008
Messages
724
Points
16
Dengan peningkatan kos sara diri dari masa ke semasa menyebabkan kita sering dan ingin mencari alternative lain bagi menjana pendapatan baru samaada secara double-job ataupun part-time.

Saya tidak berapa setuju dengan beberapa ungkapan “Duduk goyang kaki dan hanya klik mouse boleh dapat untung ribu-ribu sebulan”, “klik email dapat duit”. Ini kerana orang yang betul betul berniaga tidak hanya klik mouse malah mereka berusaha dengan penat lelah, menggunakan akal fikiran untuk membuat pilihan tepat, barulah boleh berjaya!

Jesteru itu Saya sedang & ingin mencari peserta, pengedar, stokis ataupun pengguna bagi mengisi beberapa lagi kekosongan didalam Projek Usahawan Prepaid yang saya kelolakan. Konsep perniagaan adalah mudah untuk difahami & praktikal iaitu secara langganan, dimana anda membayar secara (lump sump) kepada saya bagi langganan 11 bulan dan Kad Prepaid akan dihantar kepada anda setiap bulan selama 11 bulan.

Berapakah Yuran Penyertaan yang dikenakan? TIADA SEBARANG YURAN PENYERTAAN dikenakan kepada semua peserta yang ingin menyertai projek ini.

AWAS!! Ini BUKAN MLM yang mencari DOWNLINE dan anda makan hasil duit downline anda!

Kenapa Jual Prepaid? Boleh Untung ke?

Ramai beranggapan dimana dengan menjual prepaid serendah RM 10, mana boleh dapat untung. Anda SALAH!! Berdasarkan kajian rambang yang saya lakukan kepada penjual penjual prepaid disekitar kawasan Pudu & Bukit Bintang, kebanyakan mereka mengatakan yang mereka mendapat bekalan kad prepaid RM 10 dengan harga RM 9.89 sen SEKEPING!!. Jadi dengan bermodalkan RM 9.30 yang dibeli dari saya dan dijual pada kadar RM 10, anda boleh mengaut keuntungan “Buta-Buta” RM0.70 sen, Jadi bayangkan jikalau anda boleh menjadi pembekal kepada mana orang perseorangan ataupun kepada kedai kedai yang menjual prepaid yang berdekatan kediaman anda , senang senang je dapat untung! Disebabkan keuntungan itulah kenapa sesetengah bangsa di negara ini menganggap perniagaan ini sebagai “LUBUK EMAS”.

Macam langganan majalah juga cuma majalah dah beli tak boleh jual balik but prepaid ini anda boleh jual kembali ke kedai2, jual sendiri kepada rakan rakan atau nak simpan buat stok pun terpulanglah pada anda kerana jangka hayat kad prepaid ini adalah selama dua tahun.

Jenis Rangkaian Apakah Yang Boleh Dilanggan?

Jenis jenis rangkaian yang boleh dilanggan pada masa ini adalah Maxis dan Celcom sahaja dan akan diperluaskan lagi untuk rangkaian DIGI.

Berapa Had Minimum Langganan Kad Prepaid?

Kami memberi kemudahan kepada para pengedar @ peserta kami dengan me-minimumkan jumlah langganan kad serendah 50 keping kad sahaja sebulan bagi yang mahu membuat ini secara kecil-kecilan atau part time dan bagi yang ingin melanggan lebih dari itu amatlah dialu alukan.

Siapa Yang Boleh Melanggan? Kalau Nak Jadi Pengedar Bukan Ke Kena Ada Lesen?

Sesiapa pun boleh melanggan, tiada had umur & bangsa. Samaada orang perseorangan atau pun pemilik kedai berdaftar. Barangkali anda boleh menghebahkan perkara ini kepada mailgroup, forum atau rakan - rakan anda yang berminat tetapi belum mengetahuinya.

p.s: (Sestengah bangsa di Malaysia ini dan juga warga asing memandang perniaggan ini sebagai Lubuk Emas!! Fikirkanlah, kebanyakan pengusaha kedai Prepaid atau kedai Handphone di negara ini dimonopoli oleh bangsa apa?)

----------------------------------------------------------------------------

Contoh:

Jika anda melanggan kad prepaid kami sebanyak 50 kad setiap bulan selama 11 bulan (Bersamaan 550 kad selama 11 bulan).

Contoh Pengiraan :

1 keping kad Prepaid bernilai RM 10 dijual dengan harga RM 9.30

(Tidak kira berapa jumlah langganan anda)

50 keping kad x 11 bulan = 550 kad

550 kad x RM 9.30 = RM 5,115 (Jumlah perlu dibayar & tiada sebarang hidden cost)

Total Cards Per CARD Per MONTH Per CONTRACT

50 Cards $9.30 $465 $5,115

Anda akan menerima 50 keping Kad Prepaid anda pada setiap bulan selama 11 bulan.

Contoh Jualan anda kepada pelanggan:

Jikalau 50 keping kad anda jual pada harga RM 10, jadi:

50keping x RM 10 = RM 500

Purata kos untuk 50 keping kad yg anda beli ialah RM 465

RM 500 - RM 465 = RM 35 keuntungan bersih!!!

Keuntungan RM 35 x 11 bulan = RM 385 !!

Lagi banyak anda melanggan, bayangkan betapa besar keuntungan yang anda akan terima.

Anda bukan sahaja mendapat balik modal kad prepaid yg telah terjual, malah anda juga membuat keuntungan sebanyak 7 %.

Menyertai Projek Keusahawanan Kad Prepaid ini boleh samakan seperti kita melabur dalam unit amanah saham dimana anda membuat pelaburan selama setahun dan mendapat keuntungan dari pelaburan anda itu sekaligus manakala keuntungan bagi projek ini dapat dikaut setiap bulan.

Dalam erti kata lain, kami memulangkan kembali semua duit anda dalam bentuk Kad Prepaid dan ditambah dengan keuntungan yang anda perolehi selepas jualan.
Apa yang anda terima:

1.Anda akan dapat kad tambah nilai RM10 (Celcom atau MAxis) dalam bentuk KAD bukannya cetakan slip, online coupon atau code SMS tetapi kad prepaid yang perlu digores tu.

2. Kontrak Pembelian yang dimatikan cukai setem yang sah disisi undang-undang untuk pembelian kad prepaid selama 11 bulan.

3. Keuntungan selepas jualan balik kad prepaid tersebut. (tertakluk kepada jumlah langganan & jualan anda)

4.Mengatasi segala kebuntuan dan menambah pendapatan kewangan anda. (Insyallah)

-----------------------------------------------------------------------------------

Jika berminat untuk mengetahui lebih lanjut sila hubungi nombor dibawah atau emel

[email protected]

Firdaus 012 - 665 2839



bro,betul ker benda ni?aku tengok makin ramai yang buat sistem langganan prepaid ni..macam mana bro rolling duit tu?bukan ape,untung hayan RM35 sebulan dengan bermodalkan 5k?

Hmmm..just tanya je..prepaid ni COD lebih cun..
 

antugile

freshman
Joined
Jul 19, 2007
Messages
13
Points
1
Pengedar Prepaid Diperlukan

Sesiapa yang ingin membeli Kad Prepaid maxis & celcom dalam kuantiti yang banyak pada harga murah, sila call nombor di bawah ni. Minimum Order Quantity 10k Daily!

No more contract, strictly COD Term!

Jika berminat untuk mengetahui lebih lanjut sila hubungi nombor dibawah atau emel.

[email protected]
Firdaus 012 - 665 2839
 

prepaidkad

freshman
Joined
May 20, 2009
Messages
2
Points
0
kami syarikat menjual kad prepaid mencari dealer kad prepaid yang ingin membeli kad prepaid CELCOM dalam kuantiti yang banyak ( minimum oder RM 1 Juta ). berminat? email kami. kami akan terus berjumpa anda untuk runding harga. yang pasti murah. email kami: [email protected]
 

Jeff2020

freshman
Joined
Apr 1, 2010
Messages
0
Points
0
Kad prepaid ( CELCOM , MAXIS , DIGI DLL ) murah
Aku leh supply kad Top-up..tapi kena ambil dengan kuantiti yang byk laa ( Misti 50 keping ke atas laa ) ...Kedai aku kat Kg Datuk Keramat...Sapa-sapa berminat leh call aku , aku akan kasi harga bila u all call aku or sms..

Farid - 016-2461184
 
Status
Not open for further replies.
Top