Daya Tahan Emosi Usahawan Internet

Joined
Nov 18, 2008
Messages
3,332
Likes
9
Points
38
Offline
#21
tmakasih bro zul atas tips motivasi yg sgt bguna! Hmm sejak sy join WC, dah lebih 3 bln sy x msuk warriorforum ape citer kt sana yer....
 
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,600
Likes
0
Points
36
Offline
#23
Emm, thanks for the artikel. In fact memang kalau kita asyik mengeluh dan banyak komen saje, sampai bila pun takkan maju. Teruskan usaha dan usaha... di samping berdoa. (Tawakal).. InsyaAllah suksezzz...!
 
Joined
Dec 2, 2008
Messages
1,061
Likes
1
Points
36
Offline
#24
warrior aku tak suka sangat..... macam tak best... WC lagi best... fahm pun faham
WC lebih dekat di hati....Dekat kat tempat kite Malaysia pun yew jugak.....Lebih berentak tempatan dan sensitip isu semasa dalam negara terutama bab perniagaan internet..:rolleyes:
 
Joined
May 21, 2007
Messages
2,519
Likes
7
Points
38
Offline
#26
hebat!
artikel ni betul2 buat aku berfikir sejenak..
aku pernah di warrior forum dan di DP tapi malu ar broken english..
memang betul apa yang zul cakapkan..

stay cool and do your job..
 
Joined
Feb 14, 2009
Messages
149
Likes
0
Points
16
Offline
#27
Dekat forum enggeris mals sikit nak aktif...rasa janggal saja bila type...betul ke salah nie...kalau tulis msj pendek nnt kena tuduh buat spam la...Tapi bila tulis bahasa melayu...kan lebih meyakin dah...dah itulah bahasa yg digunakn setiap hari....

Tapi OK juga pg forum enggeris...dapa blaja bahasa inggeris...
 
Top