Dapatkan voucher iklan Google Adwords RM 100 secara percuma!

ryzalyusoff

Newbie
Joined
Dec 16, 2011
Messages
298
Points
18
okay, sesiapa yang nakkan voucher google adwords RM 100 percuma leh tengok pegi kat sini :

https://www.google.com/appserve/fb/forms/admye100/?utm_source=EN_BWKS

daftar je dekat situ, dan dalam masa sehari dua, seorang wakil dari google akan contact anda untuk guide ad buat ads dekat google.Saya dah cuba, memang sekejap je nak setup semua, so try la.

and memang best lah, contohnya macam saya punye iklan, sekarang ni kalau orang taip laman web je dekat google akan terus jumpe iklan ke laman web saya.Tengok contoh dekat gambar bawah ni :

servis laman web.jpg

so cepatlah, sebelum offer ni habis..gudluck! :D
 
Top