Dapatkan BONUS HEBAT + BERPELUANG Mendapat tunai RM200!

razorz18

Super Senior
Joined
Jun 11, 2011
Messages
1,046
Points
48
Salam dan Selamat Sejahtera

Hari ini dan sehingga 4 December 2014 saya akan buka tawaran untuk anda membeli akaun Getresponse dan berpeluang mendapatkan hadiah seperti berikut:

1. Plugin : ThrivesThemes (bernilai $97 USD)
Hybrid Connect (bernilai $67 USD)
NoticeAdsBox

2. Video Tutorial mengenai tips unik untuk menghasilkan video bagi sales page anda.

3. 10 report bagi anda untuk bina list. Ia dilengkapi email sequence yang boleh di upload kedalam Autoresponder anda. Tidak perlu anda mencari idea lagi.


BONUS UTAMA:
Anda boleh berpeluang untuk memenangi wang tunai RM200. Setelah beli acc Get Response, anda hanya perlu klik Facebook Likes dan Comment, "Saya Nak RM200". Pemenang akan diumum pada 5-10 Disember.

sila rujuk : http://timelimitedoffer.co/get-response/

tawaran ini hanya sah untuk kepada serius untuk bina email list. Kepada sesiapa yang dah lama dalam Bisnes online ni pasti tahu term" money is in the list". Maksudnya kita bina hubungan dengan subscriber kita dan dalam masa yang sama promosi product2 seperti affiliate yang akan menjana pendapatan anda. Anda boleh mula dengan Pakej paling Rendah iaitu 1000 Subscriber sahaja. Cuma $15 atau lebih kurang RM45-48 sebulan. Saya menyesal tak buat list dari mula2..so azam tahun ni nak bina email list untuk dapatkan income dan lebih -lebih lagi boleh kurangkan kos pengiklanan yang agak besar berbanding dengan mengunakan email list.

Sesiapa yang nak lebih tahu lebih lanjut boleh PM saya di sini. :)

Sila layari link ini jika anda berminat beli GetResponse: http://timelimitedoffer.co/get-response/
 

badroluyop

freshman
Joined
Jul 13, 2013
Messages
53
Points
8
kalau tak ada lagi sistem autoresponder.. boleh join ke..
maaf..sya masih kurang jelas so nk penjelasan sikit..
 

razorz18

Super Senior
Joined
Jun 11, 2011
Messages
1,046
Points
48
kalau tak ada lagi sistem autoresponder.. boleh join ke..
maaf..sya masih kurang jelas so nk penjelasan sikit..

Boleh bro. Cuma saya tak nak lah org yang hanya test2. Kena serious sikit. Saya boleh share beberapa course pasal list building (maksudnya bina email list) kalu newbie. Boleh start dari kecil iaitu pakej $15 sebulan. Paling penting bro wat. Kelebihan GetResponse ni banyak API dengan plugin..so senang nak guna. Lagipun GetResponse dapat recommended dari banyak Internet Marketer guru. Pastikan bro baca betul2 arahan dalam http://timelimitedoffer.co/get-response/. Paling penting "clear cookie" dan guna email yg baru/xpenah guna untuk Getresponse.
 
Top