Dapatkan 3 video percuma bisnes di fb

razorz18

Super Senior
Joined
Jun 11, 2011
Messages
1,035
Likes
32
Points
48
Offline
#1
Salam dan selamat sejahtera.

Sini saya nak share sikit, sebab sy kesuntukan masa sy decide untuk write post kat Wangcyber pasal new launching product kawan sy, Affendi Hussain. Sy diberi peluang untuk access keseluruhan product funnel dan secara amnya, sy amat berpuas hati kualiti pengajaran tuan Affendi melalui pengalaman beliau sebagai usahawan internet. Ni review secara jujur product yg bakal nak launch minggu ni.

1) Sususan Video Teratur
- Sy suka dengan susunan video product ini sebabnya ianya telah diolah supaya anda boleh faham cara nak wat bisnes fb ni dengan lebih teratur. Walaupun pada padangan saya ianya ade yg basic tapi benda ni sgt menyeluruh. why? Semasa sy promote product cikgu hafis bulan lepas, sy tekejut ramai masih di bahagian permulaan atau zero terus mengenai bisnes online, jadi pendapat sya ianya amat sesuai kepada yang nak tau step by step dari mula supaya anda as customer tak perlu rasa takut kerana infonya ada di situ.

2) Percuma 3 Video Awalan
Yup, Tuan Affendi beri 3 video percuma supaya anda dapat review kualiti pengajaran video seterusnya. Jangan tertipu dengan tajuk video yang mungkin pada pandangan org nampak biasa, tetapi sy nak nasihat, sila dgr apa yg Tuan Affendi nak cerita dan bagaimana die mengajar. Dari sudut ni anda boleh nilai die whether ok x nak beli? Which sy amat rekomen untuk download dulu before ape2. Klik sini untuk download. Jgn risau, percuma. Tak rugi pun download

3) Live Webinar
Yup, akan ada live webinar dengan Tuan Affendi pada 21 Disember ni pada pulu 9.30pm. Anda hanya perlu download video dan link webinar akan dihantar kepada tuan.

4) Support Mantap
Saya telah berurusan dengan tuan Affendi mengenai pekara yang sy rasa sgt penting iaitu support. Walaupun anda bukan pembeli, anda boleh tanya soalan berkaitan mengenai product dengan beliau direct kat HP. Satu lagi support after sales telah dijamin oleh beliau yang ada team sendiri.

5) Lebih daripada 20 video yg rata-rata durasi 10-20min dan ada yg lebih 30min. Anda tidak akan menyesal dengan ape yg nak disampaikan oleh tuan Affendi, cukup untuk anda dptkan ilmu for starter.

6) Barangkali yang Advance ada gak tertanya2 ape yang boleh dapat dari course ni. Kalu anda beli complete funnel, last sekali akan ada satu page untuk anda join webinar. Infact dua webinar (live) dimana anda boleh tanya ape2 je pasal mengenai product dan bisnes fb secara lebih detail.

7) Promosi harga Launch
Saya telah dimaklumkan semasa minggu launching ni harga product ni jauh lebih murah berbanding harga after launch dan anda tak nak ketinggalan untuk dapatkan harga early-bird tersebut. Jom donwload.
>> FB Cash Profit

Dislaimer sikit: Saya mmg affiliate Tuan Affendi, tetapi sy telah beri pandangan secara jujur mengenai product tersebut. Sekiranya terdapat ape2 soalan, anda boleh pm saya.

Saya akan wat satu bonus khas untuk anda yang nak beli full course sini. Just contact saya, meanwhile, download dulu video-video yang percuma tue.

Satu lagi, saya ada satu hadiah khas. Tetapi jika saya anda tolong saya menang cabaran ni. :) Khas untuk salah sorang lucky pembeli. Sya taknak cite tapi anda akan dapat full benefit. Dijamin anda puas hati kalu menang selain bonus yang lain.

Sekian.
Jangan lupa download video ini.
>> FB Cash Profit
 

razorz18

Super Senior
Joined
Jun 11, 2011
Messages
1,035
Likes
32
Points
48
Offline
#2
VROOOMM... BONUS

Cuba check Link Ni: FBCashProfit Bonus |

Mmg Khas untuk semua. Last bonus tue adalah first time yg penah org offer. Untuk semua org pentingkan optimization website perlukan ini.

Dapatkan tawaran khas ni sebelum harga dinaikan.
 

razorz18

Super Senior
Joined
Jun 11, 2011
Messages
1,035
Likes
32
Points
48
Offline
#3
BERITA BAIK. Actually Entire Funnel hanya rm97. Beserta webinar on januari nanti! Jom2. Saya tambah bonus yg anda tak penah terima daripada org lain termasuk special akses software terbaru saya: jom lihat kat bonus page yg saya dah sediakan ini: FBCashProfit Bonus |
 

razorz18

Super Senior
Joined
Jun 11, 2011
Messages
1,035
Likes
32
Points
48
Offline
#5
Kepada yang terlepas Pre-Launch FB Cash Profit , hari ni jualan di buka semula. BONUS pantas untuk anda semua. Just for early 10 customer. Percuma Setahun Hosting untuk website anda.


Klik untuk check panduan bisnes di Facebook Ini
FB Cash Profit
 
Top