Dapat Bayaran Pertama $200 drp Jual Blog Link! Yahoooo!

alan

Senior
Joined
Aug 20, 2008
Messages
7,630
Points
38

alan

Senior
Joined
Aug 20, 2008
Messages
7,630
Points
38

ramzy0

Senior
Joined
Feb 17, 2007
Messages
1,642
Points
38
Age
30
link farm tuh aper?
erti kata mudah, link farm merujuk kepada satu page, penuh
dengan link-link. begitu la pemahaman i pasal link farm neh.
please note yang directory is another kes - tu bukan ^-^
 

lamanblog

freshman
Joined
Jun 9, 2007
Messages
304
Points
16
Age
33
Hebat hebat.. Tak perlu lagi terikat dengan orang tengah..
isyaAllah kena jadi anak murid Rohaizad gak nanti.. hehe
 

hssn

freshman
Joined
May 16, 2007
Messages
399
Points
18
Kesimpulan pasal Jana Duit guna Blogging:

Nak cakap Senang, bukan Senang..tapi nak cakap Susah pun bukan Susah :D
aaahh, betul tu alan.... Sapa yang nak income dari smart blogging ni, mesti join Rohaizad punya seminar 19.12.2009 ni..

Korang klik sini SeminarBlogging

Itu pun kalau tak penuh...Kalau penuh, memang melepas lah korang...Coz ini pun seminar besar-besaran terakhir yang akan dibuat oleh sifu saya Rohaizad...

Alan, saya pinjam thread ko ye, nak tunjuk sikit Income 100% Smart Blogging aku selepas menyertai seminar Rohaizad kat melaka hari tu...








Ini bukan nak menunjuk-nunjuk..Just nak buktikan dan bagi motivasi kat korang, bahawa kita bleh buat duit hanya dengan berbblogging je... Dan yang penting, saya lebih suka "UNDERGROUND"

"JOM SEDUT USD DARI BLOG SECARA UNDERGROUND"
 
Last edited:
Top