Dana (Geran) Pengiklanan Percuma Bernilai RM1,200 Untuk Usahawan SME - Terhad!

kencana

freshman
Joined
Dec 26, 2008
Messages
4
Points
1
Kepada usahawan SME (Usahawan Kecil & Sederhana) diluar sana, jika korang Mempunyai Pendaftaran Perniagaan dan berada dibawah kategori SME (Perniagaan bersaiz sederhana kurang dari RM5 juta setahun), korang berhak untuk memohon dana bagi mendapatkan perkhidmatan pengiklanan laman media social bernilai RM1,200 secara PERCUMA selama setahun (RM100 sebulan).

View attachment joota-promo.jpg

Nota : Dana (Grant) ini diberikan secara percuma kepada 800 permohanan pertama sahaja. Langganan perkhidmatan pengiklanan media sosial selama setahun diberikan secara percuma kepada pemohon yang berjaya. Tidak perlu bayar apa-apa pun kerana ini bukan ********. Dana ini disediakan oleh Yayasan Usahawan Baru (NEF). Sila ambil kesempatan untuk menggunakan perkhimatan ini secara percuma bagi mempromosikan perniagaan anda.

Untuk memohon dan dapatkan borang permohonan sila email kepada saya :

1. Nama Anda (pemilik syarikat)
2. Nama Syarikat
3. Perniagaan yang dijalankan
4. Nama / link Facebook peribadi anda untuk saya invite ke group

* Boleh download borang di Group yang disediakan.

Anda perlu download borang - print - isi dan sertakan cop syarikat - scan - dan hantar kepada saya semula beserta salinan SSM perniagaan.

Email ke : geran[at]akalmas.com.my


P/S: Siapa cepat dia dapat! Terhad kepada 800 pemohon sahaja. Bunyi macam masih banyak, tapi harus diingat bukan saya seorang yang ada borang ini. Minggu lepas sahaja sudah lebih 200 yang memohon.

Terima kasih semua. :)
 

bantingpro

freshman
Joined
Jan 10, 2013
Messages
50
Points
0
wah best ni..kekadang kita tak tahu ada offer mcm ni..
 
Top