Dah main Clash Royale?

Apa pendapat anda tentang Clash Royale?


  • Total voters
    6
Joined
Sep 7, 2015
Messages
188
Likes
37
Points
28
Age
32
Offline
#1


Supercell hadir dengan satu lagi permainan baru iaitu Clash Royale. Korang dah main?
Apa pendapat korang tentang game ini?

Bagi yang dah main tu..jom la kongsi tips & trik untuk main game ni ;-)
 
Joined
Sep 7, 2015
Messages
188
Likes
37
Points
28
Age
32
Offline
#3
takut nak main..nanti terjebak bro macam CoC..rabak jugak duit aku dulu bro @theHaikal ..riban-riban jugak...+Dingin+
huhu..bro @polis_cyber main jangan serius sangat..saya main-main free 2 bulan je dah sampai level 7 jugak Clash Royale ni..tapi kene banyak bersabar la heheh +Menyoal+ kne kawal nafsu nak nak level cepat hehe..+Melibas+
 
Joined
Sep 7, 2015
Messages
188
Likes
37
Points
28
Age
32
Offline
#9
Ajak la member dalam clan berforum disini...kasik meriah ini thread...+Hmm+
nampaknya orang yang berforum sume tak main Clash Royale agaknye..saya menumpang clan je bro..kalau leader boleh la sound suro join ini thread hehe +SukaSangat+
 
Joined
Feb 19, 2017
Messages
5
Likes
0
Points
1
Age
29
Offline
#10
Saya main sekejap je. Sekarang dah tak main lagi. Hihi. banyak pula kena hafal. Malas sangat fikir game strategy mcm ni. +Nguap+
 
Top