*** [Dah Keluar] - Jangan Biarkan Hidup Anda Diselubungi DENGKURAN ***

Joined
Apr 2, 2010
Messages
2,005
Likes
0
Points
0
Offline
#1
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera buat semua warga WC

Dengan ini saya ingin melancarkan ebook terbaru saya yang bertajuk:

"TIDUR BERDENGKUR? Hentikan Dengkuran Secara SEMULAJADI Tanpa PEMBEDAHAN"

View attachment dengkur2.jpg

YA, tentu ramai warga WC di luar sana yang berdengkur atau mungkin sedang berdengkur ketika ini.
Ebook ini memang sangat sesuai untuk anda yang berdengkur. Jangan rasa malu jika anda berdengkur
kerana jika tidak dirawat, ia boleh mengakibatkan masalah yang lebih serius atau membawa KEMATIAN.
Jangan terkejut dengan perkataan "KEMATIAN". Ia bukanlah gimik untuk saya melariskan jualan tetapi
ia memang sesuatu yang tidak mustahil dan telah pun berlaku.

Jika anda sayangkan diri anda, keluarga anda, atau orang tersayang, rawatlah mereka sebelum terlambat.
Tidak tahu cara merawat?? Jangan risau ebook ini memang saya tulis khas untuk anda..

Saya telah mencubanya kepada keluarga saya dan ianya sememangnya berkesan. Bunyi dengkuran
telah berkurang. Pemakanan yang betul juga membantu kami sekeluarga.



View attachment ecoverdengkur1.jpg

Jangan tunggu lagi, beli sekarang sementara harganya masih murah. Saya telah membuat beberapa survey
berkenaan harga ebook produk kesihatan dan ratanya-ratanya berharga USD50~USD100..

Jadi berapa harga yang saya tawarkan kepada anda warga WC???

Harga cadangan asal adalah RM48 tetapi saya akan jual pada harga RM20 SAHAJA

YA!!! RM20 SAHAJA

View attachment ebookdengkurviewresize.jpg


Mahal ke RM20?? Kalau mahal saya tak boleh nak buat apa. Itu hak anda sebagai pembeli. Kalau anda buat
pembedahan, kosnya sudah pasti mencecah RM2000 atau lebih..RM2000??? 100x
lebih mahal daripada ebook ini. Pembedahan yang dilakukan belum dapat menjamin anda sembuh. KENAPA??
Semuanya ada dalam ebook ini. Kalau tak beli tak tahu.

Ebook ini bukan hanya untuk orang yang berdengkur SAHAJA. Anda yang tak berdengkur pon boleh
membeli ebook ini kerana anda juga berisiko untuk berdengkur pada bila-bila masa sahaja.

Kalau anda tinggal sebilik atau serumah dengan rakan yang berdengkur, suruh mereka beli supaya tak ganggu
tidur anda. Kalau anda baik hati hadiahkan je kat mereka. Mesti mereka terharu.

Ebook ni sesuai juga dijadikan hadiah. Suami boleh hadiahkan kepada isteri yang berdengkur. Isteri pula boleh
hadiahkan pada suami yang berdengkur.

Apa tunggu lagi??? Belilah sekarang sementara harganya masih RM20.
Ebook ini adalah produk jangka panjang dan boleh digunapakai sampai ke anak cucu. Jadi jangan
terkejut kalau harga ebook ini akan naik setelah beberapa bulan di pasaran.


Jika anda ingin membeli, anda boleh buat pembayaran ke akaun Maybank saya
View attachment maybank2u.gif
==============================
Nama: MOHD SOLIHIN BIN ABDUL MANAF
No.Akaun: 155023304767
Emel : adscomot[at]gmail.com

==============================

Jika anda membuat pembayaran secara online, masukkan alamat emel saya pada ruang emel. Jika pembayaran
menggunakan mesin deposit, hantar bukti transaksi ke alamat emel yang saya berikan.

Sila PM alamat emel anda kepada saya untuk penghantaran selepas membuat pembayaran.

Untuk urusan yang pantas, anda boleh menghantar SMS ke 0123400897 selepas membuat pembayaran.
Tulis BERDENGKUR <Nama Anda> <no.transaksi> <tarikh transaksi> <masa transaksi> <emel anda>
pada SMS yang dihantar. Ebook akan dihantar melalui emel setelah bayaran disahkan.

Jangan tunggu lagi, belilah SEKARANG sementara harganya masih

RM20


Untuk kesihatan anda dan keluarga,
View attachment sign.png
 
Last edited:
Joined
Jun 26, 2007
Messages
1,140
Likes
4
Points
38
Age
39
Offline
#3
tahniah tt atas pelancaran produk kesihatan.

Ebook ni mungkin dapat membantu ramai orang, tak kira anda IM atau tidak.
 
Joined
Feb 12, 2009
Messages
517
Likes
0
Points
16
Offline
#6
Nanti lepas baca ebook nie (kalau sempat mlm nie), sy akan bagi review sikit.........
 
Joined
Apr 2, 2010
Messages
2,005
Likes
0
Points
0
Offline
#8
aminbeb said:
tahniah tt atas pelancaran produk kesihatan.

Ebook ni mungkin dapat membantu ramai orang, tak kira anda IM atau tidak.
ilhamputra said:
produk lain daripada yang lain.tahniah atas pelancaran ebook ni.
terima kasih,


aziani said:
Nanti lepas baca ebook nie (kalau sempat mlm nie), sy akan bagi review sikit.........
ok sis, harap sis berpuas hati dengan kandungan ebook ni..jangan lupa praktikkan sekali..
 
Joined
Feb 12, 2009
Messages
517
Likes
0
Points
16
Offline
#10
Nanti lepas baca ebook nie (kalau sempat mlm nie), sy akan bagi review sikit.........
Sedang online sambil baca ebook dengkur ini.........ebook yg penuh dgn informasi.......nantikan review penuh sy nanti
 
Joined
Apr 2, 2010
Messages
2,005
Likes
0
Points
0
Offline
#11
hmjebat said:
Brapa m/s semuanya?

Ada tak cadangan apa-apa produk dalam ebook tu?
jumlah mukasurat tengok kat screenshot kat first page..

saya ada cadangkan beberapa produk, tapi ianya optional..kenapa optional?? sebab ade alternatif lain..alternatif ape?? dah bace barulah tau..tak baca tak tau..hehehe
 
Joined
Jul 1, 2009
Messages
958
Likes
0
Points
0
Offline
#12
Saya cadangkan beli ebook nie jika ada masalah dengkuran kerana memang masalah nie boleh bawa maut ... Saya tak kata dengkuran tu bahaya bagi semua orang tapi mungkin dengkuran kita ada salah satu penyakit kronik ... Doktor yang cakap bukan saya yang cakap ...

p.s: - Saya belum beli ebook nie dan saya tidak dibayar utk catatan ini ... :)
 
Joined
Jul 3, 2009
Messages
533
Likes
0
Points
16
Offline
#13
ye...ade teknik yang boleh di gunakan secara percuma sahaja..
mungkin selepas ini hidup anda tidak di belenggu....dengkuran....;)

krohh...krohhh...grrrr

tahniah TT..lupe tanya.xde affiliate ke en.laser
 
Joined
Apr 2, 2010
Messages
2,005
Likes
0
Points
0
Offline
#15
halimijuliana said:
Saya cadangkan beli ebook nie jika ada masalah dengkuran kerana memang masalah nie boleh bawa maut ... Saya tak kata dengkuran tu bahaya bagi semua orang tapi mungkin dengkuran kita ada salah satu penyakit kronik ... Doktor yang cakap bukan saya yang cakap ...

p.s: - Saya belum beli ebook nie dan saya tidak dibayar utk catatan ini ...
thanks bro promo free untuk saya..

bro ni macam dah berpengalaman jumpa doktor je pasal berdengkur ni..
 
Joined
Apr 2, 2010
Messages
2,005
Likes
0
Points
0
Offline
#16
ezord said:
ye...ade teknik yang boleh di gunakan secara percuma sahaja..
mungkin selepas ini hidup anda tidak di belenggu....dengkuran....

krohh...krohhh...grrrr

tahniah TT..lupe tanya.xde affiliate ke en.laser
affiliate akan menyusul kemudian..tengah nak cari domain name yang sesuai..kalau dah ada affiliate saya akan bukak cabaran kat WC..tungguUUU

mungkin dalam awal bulan 6 nnt..
 
Joined
Dec 1, 2009
Messages
1,685
Likes
3
Points
38
Offline
#17
Pengisian dah mantap bro, cuma e-cover tu, untuk lancar landing page nanti, bikin e-cover baru satu bro.

Untuk naikkan coversion rate. Dah buka affiliate, saya join nanti. Saya ada laman niche kesihatan.

E-cover saya cadang upah FadzriDesign.

Just my two cents bro..
 
Joined
Apr 2, 2010
Messages
2,005
Likes
0
Points
0
Offline
#18
shaifulazhan said:
Pengisian dah mantap bro, cuma e-cover tu, untuk lancar landing page nanti, bikin e-cover baru satu bro.

Untuk naikkan coversion rate. Dah buka affiliate, saya join nanti. Saya ada laman niche kesihatan.

E-cover saya cadang upah FadzriDesign.

Just my two cents bro..
adeh..kene komen ecover plak..hehe

kat mane silapnya ecover tu bro?? kat tajuk ebook ke, kat design atau kat bentuk ebook tu??

kalau ada cadangan saya amat hargai..ecover tu 2 minit je saya buat..malas nak pikir complex² ni..hehe
 
Joined
Apr 2, 2010
Messages
2,005
Likes
0
Points
0
Offline
#19
aziani said:
Sedang online sambil baca ebook dengkur ini.........ebook yg penuh dgn informasi.......nantikan review penuh sy nanti
ok sis, saya nantikan review penuh dari sis..
 
Top