Gajet Dah booking Samsung Note 7 ??

Jappa

freshman
Joined
Jun 29, 2016
Messages
13
Likes
3
Points
3
Age
19
Offline
#1
Byk tempat utk kita book Samsung Note 7.. X tahu nk pilih yg mana.. Ada apa promosi yg ok ye??
 

Routa

freshman
Joined
Jun 29, 2016
Messages
6
Likes
0
Points
1
Age
23
Offline
#2
Byk tempat utk kita book Samsung Note 7.. X tahu nk pilih yg mana.. Ada apa promosi yg ok ye??
Lambat betul ko in... Banyak member i dah booking.. Ada banyak tempat blh booking. Nk promosi best blh cuba tengok kat telco. Byk freebies bagi sekali.
 

Jappa

freshman
Joined
Jun 29, 2016
Messages
13
Likes
3
Points
3
Age
19
Offline
#3
Lambat betul ko in... Banyak member i dah booking.. Ada banyak tempat blh booking. Nk promosi best blh cuba tengok kat telco. Byk freebies bagi sekali.
Member ko?? Mereka book kat mana? Baru je dapat Gaji... Nk beli pon baru larr.... Srkg guna samsung note 4.
 
Joined
Jun 3, 2016
Messages
19
Likes
0
Points
1
Age
31
Offline
#4
Boleh cuba pre book dkt celcom store, i dengar sesiapa cepat dpt 10% discount...
X dapat gaji pun boleh ambil kredit card kan... beli dulu nanti stock habis kena tunggu lama...
macam xiaomi lama tunggu tu satu hari habis stock... berharap samsung ni byk stock utk kita...
 
Joined
Aug 1, 2016
Messages
2
Likes
0
Points
1
Age
29
Offline
#5
Member ko?? Mereka book kat mana? Baru je dapat Gaji... Nk beli pon baru larr.... Srkg guna samsung note 4.
Kaya nya nak beli phone baruuu.. note 4 pun dah ok bagi i sbb baru bape tahun je kan hp tu keluar..
ade problem ape phone u tu?? sekarang still lagi org pkai android?? ingt nak surveyt iphone.. hahahaa lol:
 

Jappa

freshman
Joined
Jun 29, 2016
Messages
13
Likes
3
Points
3
Age
19
Offline
#6
Boleh cuba pre book dkt celcom store, i dengar sesiapa cepat dpt 10% discount...
X dapat gaji pun boleh ambil kredit card kan... beli dulu nanti stock habis kena tunggu lama...
macam xiaomi lama tunggu tu satu hari habis stock... berharap samsung ni byk stock utk kita...
oh,tapi promo celcom tamat pada 10/8/16 iaitu besok...besok pagi aku pergi tengok jap
 

Jappa

freshman
Joined
Jun 29, 2016
Messages
13
Likes
3
Points
3
Age
19
Offline
#7
Kaya nya nak beli phone baruuu.. note 4 pun dah ok bagi i sbb baru bape tahun je kan hp tu keluar..
ade problem ape phone u tu?? sekarang still lagi org pkai android?? ingt nak surveyt iphone.. hahahaa lol:
betul juga... tapi kalau fon rosak kenalah beli baru x) lagipun specs fon ni memang bagus utk aku blh buat apa yg aku mahu
 
Joined
Aug 10, 2016
Messages
1
Likes
0
Points
1
Age
34
Offline
#8
Boleh cuba pre book dkt celcom store, i dengar sesiapa cepat dpt 10% discount...
X dapat gaji pun boleh ambil kredit card kan... beli dulu nanti stock habis kena tunggu lama...
macam xiaomi lama tunggu tu satu hari habis stock... berharap samsung ni byk stock utk kita...
waaahhh mcm best jee... tapi kan kalau pre order kat celcom store, kena byak deposit or full??
sebab mcm Digi n Maxis pun ade tapi rasenye mahal lagi Maxis punya nak dkat rm 3k++..
 

Jappa

freshman
Joined
Jun 29, 2016
Messages
13
Likes
3
Points
3
Age
19
Offline
#9
waaahhh mcm best jee... tapi kan kalau pre order kat celcom store, kena byak deposit or full??
sebab mcm Digi n Maxis pun ade tapi rasenye mahal lagi Maxis punya nak dkat rm 3k++..
Bayar deposit dan bayar bulanan
waaahhh mcm best jee... tapi kan kalau pre order kat celcom store, kena byak deposit or full??
sebab mcm Digi n Maxis pun ade tapi rasenye mahal lagi Maxis punya nak dkat rm 3k++..
X pasti ko boleh check kat celcom website kot.. Celcom tapi dah tengok macam x boleh booking dah.
 

Routa

freshman
Joined
Jun 29, 2016
Messages
6
Likes
0
Points
1
Age
23
Offline
#10
Kaya nya nak beli phone baruuu.. note 4 pun dah ok bagi i sbb baru bape tahun je kan hp tu keluar..
ade problem ape phone u tu?? sekarang still lagi org pkai android?? ingt nak surveyt iphone.. hahahaa lol:
Phone ko skg x ada problem ke?? kawan i guna note 4 dah lag n lambat sangat
 

Routa

freshman
Joined
Jun 29, 2016
Messages
6
Likes
0
Points
1
Age
23
Offline
#11
Boleh cuba pre book dkt celcom store, i dengar sesiapa cepat dpt 10% discount...
X dapat gaji pun boleh ambil kredit card kan... beli dulu nanti stock habis kena tunggu lama...
macam xiaomi lama tunggu tu satu hari habis stock... berharap samsung ni byk stock utk kita...
Rasanya samsung ok lar.. memang x pernah dgr ada habis stock lagi utk samsung. xiaomi memang susah nk cakap lar.
 
Top