Cuba Tengok Ebay Store Ini.

wgn_white

Senior
Joined
Jan 25, 2008
Messages
2,779
Points
38
dekat2 ngan plaza GM ada 1 supplier. aku biasa beli kat situ jer. tapi nak amik borong kena jadi ahli dia dlu n kena beli minimum x silap rm1200 utk 1st time. rega murah sehingga 20%-50% dari kedai.

kalau x jadik ahli pun boleh jer beli kat situ. cuma xdela murah sangat tapi better la dari beli kat kedai. pilihan pun banyak. ada masa nant aku tepek heli aku. nant dah pandai 6 chanel punya heli aku nak amik lesen heli. (berangan) hahaha

Bro, ko tolong aku tapao barang-barang ni...

1. Axial AX10 Scorpion Kit
2. TLT Axle (TAMIYA)
3. Losi MRC Axle

Tolong check berapa harga... Tu kit yg aku perlukan untuk projeck OEM RC aku... Hehe...

Boleh ke bro? :D
 

wgn_white

Senior
Joined
Jan 25, 2008
Messages
2,779
Points
38
RM1200 tu rendah dari harga sebuah kereta macam ni...

HPIM6479.jpg
 

successsor

freshman
Joined
Feb 1, 2009
Messages
1,830
Points
38
Bro, ko tolong aku tapao barang-barang ni...

1. Axial AX10 Scorpion Kit
2. TLT Axle (TAMIYA)
3. Losi MRC Axle

Tolong check berapa harga... Tu kit yg aku perlukan untuk projeck OEM RC aku... Hehe...

Boleh ke bro? :D

nie suma rc keta ker? ok2 nant aku tanya. better kau bg detail sbb aku x layan keta so aku x tau apa benda tu. kang susah aku nak sebey.
 

wgn_white

Senior
Joined
Jan 25, 2008
Messages
2,779
Points
38
nie suma rc keta ker? ok2 nant aku tanya. better kau bg detail sbb aku x layan keta so aku x tau apa benda tu. kang susah aku nak sebey.

Ko salin je yg aku tulis tu...
Kalau dia tak tau, bererti dia adalah supplier yang tidak reliable...

Hehe...
 

wgn_white

Senior
Joined
Jan 25, 2008
Messages
2,779
Points
38
Oh lupa, tanyakan sekali sama dia...

AX10 punya transmision...

Hehe...

Ni RC jenis crawler, yang boleh panjat batu-batu punya... :D
 

humayrabalqis

freshman
Joined
Jul 27, 2009
Messages
59
Points
0
[

Bro ko nak buat depron airplane ke?
Plan dia ko ambik kat mana?
Forum mana ko join?
Meh kita bergabung di YM?
Hehe

a'ah pakai depron.. beli kat taman melawati. Plan plan berlambak kat internet..yg details ko gi kat Rcpower.com

Forum plak. gi kat RcGroup.com..kat situ macam2 ada..
 

humayrabalqis

freshman
Joined
Jul 27, 2009
Messages
59
Points
0
Bro, ko tolong aku tapao barang-barang ni...

1. Axial AX10 Scorpion Kit
2. TLT Axle (TAMIYA)
3. Losi MRC Axle

Tolong check berapa harga... Tu kit yg aku perlukan untuk projeck OEM RC aku... Hehe...

Boleh ke bro? :D

Bro..dah tgk kat RCsmart.com ker? rasa kat situ ada byk barang sparepart. Yg kat GM tuh..barang sparepart tak byk sgt..
 

wgn_white

Senior
Joined
Jan 25, 2008
Messages
2,779
Points
38
a'ah pakai depron.. beli kat taman melawati. Plan plan berlambak kat internet..yg details ko gi kat Rcpower.com

Forum plak. gi kat RcGroup.com..kat situ macam2 ada..

Aku ada join sana... sama nickname.

Bro..dah tgk kat RCsmart.com ker? rasa kat situ ada byk barang sparepart. Yg kat GM tuh..barang sparepart tak byk sgt..

RCMart mahal dari ebay...
Hehe...
Aku cari used item dari forum-forum je...

nie forum yang baik utk penggemar rc

http://malaysia-rc.com/

Sudah reg lama dulu...
Tak aktif...


Hehe...
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
dah lari tajuk teruk thread ni. ehehehe tapi macam best pulak RC ni. Dpt jet seketul pun sedap jugak. Tak pun dpt heli ada live cam. huyoo.
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
bro x g sepang ke.....
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
tak pegi. sebab takde paddock pass tahun ni. member tak masuk race. apa barang pegi sepang tak dpt masuk tempat larangan. hehehe
 

wgn_white

Senior
Joined
Jan 25, 2008
Messages
2,779
Points
38
Bro..dah tgk ke blom video tu?? Dari mana la mamat ni belajar kawal RC plane sampai mcm tu sekali. Dasat tuuuu...!!!

Hehe...
Flight Simulator kot?

Nah... support blog aku...

Introducing MASwings Airlines Fleets – Must Read For RC Airplanes Airliner Fans

Aku tau ko suka kapal terbang...
Sokong Malaysia dulu... :D

dah lari tajuk teruk thread ni. ehehehe tapi macam best pulak RC ni. Dpt jet seketul pun sedap jugak. Tak pun dpt heli ada live cam. huyoo.

Suma org minat heli erk?

Live cam tu aku ada supplier dia...

Hehe... ianya ialah MICRO SPY CAM!
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
Hehe...

Suma org minat heli erk?

Live cam tu aku ada supplier dia...

Hehe... ianya ialah MICRO SPY CAM!

Hoh.. amat best digunakan di kolam renang dan pulau2 tu. Kapal selam dengan live cam ada ka?
 

wgn_white

Senior
Joined
Jan 25, 2008
Messages
2,779
Points
38
Hoh.. amat best digunakan di kolam renang dan pulau2 tu. Kapal selam dengan live cam ada ka?

Tak ler...
Aku cuma nak dapat "cockpit view"...
Lepas tu show off ngan rc pilot/driver yg lain, mesti jeles punya! hehe

Aku tak suka mengintai... :D
 
Top