Cuba petrol ron95 baru

Joined
Apr 28, 2011
Messages
11
Likes
1
Points
3
Offline
#21
Semasa enjin berbunyi memang dah menunjukkan kereta mempunyai sedikit masalah, minyak ini yang boleh jaga enjin dengan bersih memang boleh menyelesaikan masalah enjin kereta kerena enjin berbunyi sebabkan enjin kereta terlalu kotor.
Enjin berbunyi masalah minyak hitam kotor ke, entak la... aku hana tahu enjin mesti nak jaga bersih supaya minyak hitam blh tahan panas dan jaga enjin kita... pro drive ni blh bantu membersihkan minyak hitam...
 

kobeee

freshman
Joined
Mar 30, 2012
Messages
30
Likes
3
Points
8
Offline
#22
Semasa enjin berbunyi memang dah menunjukkan kereta mempunyai sedikit masalah, minyak ini yang boleh jaga enjin dengan bersih memang boleh menyelesaikan masalah enjin kereta kerena enjin berbunyi sebabkan enjin kereta terlalu kotor.
Aku baca bahan ron95 pro drive ni formula yg canggih blh membawa pengudaran kebaikan alam sekitar kita dan membersihkan enjin... hebat ni dan jimat minyak juga...
 

kobeee

freshman
Joined
Mar 30, 2012
Messages
30
Likes
3
Points
8
Offline
#23
jadi cepatnya dalam seminggu dan blh beza... aku rasa pick up bila pandu di highway mmg blh macam F1 luba dah... haha
 
Last edited:
Joined
Oct 13, 2011
Messages
16
Likes
0
Points
1
Offline
#24
jadi cepatnya dalam seminggu dan blh beza... aku rasa pick up bila pandu di highway mmg blh macam F1 luba dah... haha
hahahhaaha... bro, asalkan selamat, pandu cermat. Lagi satu saya suka pro-drive ni dia mcm bersih untuk persekitaran
 

klsa56

freshman
Joined
May 30, 2011
Messages
6
Likes
0
Points
1
Offline
#25
Bagus thread ni.. Tak pernah tahu pon ron95 ni ada beza ikut formula brand.. atleast dapat tahu petronas punya benefit. senang sikit hati tahu enjin kereta bersih
 
Joined
Sep 11, 2013
Messages
39
Likes
1
Points
8
Offline
#26
mmg akan bantu sebab RON95 PRIMAX pro drive petrol dalam ada letak bahan tambahan akan membantu kan kereta...
Biasanya RON 95 tidak mementingkan kepada keadaan enjin kereta tapi PRIMAX 95 Drive Pro ini memang berbeza. Petrol yang baik boleh menjaga keadaan enjin kereta supaya tidak perlu sentiasa untuk servis.
 
Top