Cover Ebook

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
Salam Warga WC,

Leh tolong kongsi pendapat x?
Saya sekarang baru berjinak² nk buat ebook, semua nya telah dipelajari dari mula cara membuat ebook dan cara nk pasarkan ebook, isi kandungan pun dh mula dikumpulkan tp masalah sekarang mcm mana nk buat cover ebook yg menarik?

Ada sape² leh recomand yg terbaik???
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
nak cari ebook ke nie...
ingat nak bt cover ebook...

nk cari ebook yg leh tunjukan cara buat cover ebook yg baik....klu free lg bagus....baik punyerrr....
 

ajidss_ajidss

Senior
Joined
Jan 14, 2008
Messages
2,142
Points
38
Age
35
cover book = ecover,
Cari lah action skrip yang anda suka di internet,ada free dan ada berbayar.Point penting disini adalah,sebaik mana dan sebagus pun action skrip,design adalah yang utama.

20 sen dari saya

mybee design yang power..aku tahu dan pernah try..Kalau nak tempah je kat dia ni!
 
Top