Anime cosplay grand finale!!Mari la!!

Joined
Jun 19, 2013
Messages
37
Likes
2
Points
8
Offline
#1
sudah lama tunggu saat ni..grand finale fantasy fest akan diadakan kat KL..jangan terlepas peluang ni..i sudah tak sabar2 la.. hehe..ada peminat anime yg akan pergi lagi?
[video=youtube;VgA8ws8nzt4]http://www.youtube.com/watch?v=VgA8ws8nzt4[/video]
 
Joined
Feb 10, 2014
Messages
55
Likes
3
Points
8
Offline
#2
Sedih..terlepas minggu lepas punya fantasy fest kat Tropicana mall..balik kampong masa tu..harap dapat hadir ke grand finale..tentu syok kan..haha
 

joss

freshman
Joined
Oct 22, 2014
Messages
9
Likes
0
Points
1
Offline
#3
Rasa tak mau pi event ni la..macam normal je..tak ada apa2 special pon..i tunggu yang event besar ponya..comic fiesta yg akan diadakan pada dec..haha
 
Joined
Jun 19, 2013
Messages
37
Likes
2
Points
8
Offline
#4
Rasa tak mau pi event ni la..macam normal je..tak ada apa2 special pon..i tunggu yang event besar ponya..comic fiesta yg akan diadakan pada dec..haha
Jika u benar2 peminat anime, manga dan cosplay..u tidak akan kira sangat la..besar atau kecil pun tak apa..saya akan join saje jika ada masa..kawan I ada join minggu lepas punya event..agak syok sbb dapat jumpa dengan cosplay master dan anime expert
 
Joined
Apr 16, 2014
Messages
112
Likes
2
Points
18
Offline
#5
event ni anak aq nak pi tp rasenya die x cosplay..sbb mggu pas aq x benar die pi tropicana punya event jd sedih je die tu
yg ni bih dekat umah kat KL, excited je die tu bile dpt pi event celcom ni
 

sha88

freshman
Joined
Oct 25, 2014
Messages
7
Likes
1
Points
3
Offline
#6
Kawan bagi tau sebelum tu..Cuma tak tau kat mana..tentu byk activity yg menarik kan sbb grand finale lo..harap boleh pi tengok..ada siapa yg join pertandingan?atau boleh jumpa dengan master jugak bagus..haha
 

joss

freshman
Joined
Oct 22, 2014
Messages
9
Likes
0
Points
1
Offline
#7
Jika u benar2 peminat anime, manga dan cosplay..u tidak akan kira sangat la..besar atau kecil pun tak apa..saya akan join saje jika ada masa..kawan I ada join minggu lepas punya event..agak syok sbb dapat jumpa dengan cosplay master dan anime expert
I biasanya tak akan pi event yg kecil..pi yg grand event cukup tu..mungkin akan pi kejap la yg grand finale..jika tak ada apa2 special then akan balik je
 
Joined
Feb 14, 2012
Messages
40
Likes
0
Points
6
Offline
#8
Wow..baru tau kita semua ada peluang untuk memenangi wang tunai dan jugak iphone5s dengan mengumpul mata..i mau tukar handphone I la..tapi malang sekali I terlepas peluang ni..jika tau lebih awal kan bagus..sbb I mau menyertai event ni jugak..siapa tau tentang meeting the master?
 
Joined
Feb 6, 2012
Messages
49
Likes
1
Points
8
Offline
#9
Wow..baru tau kita semua ada peluang untuk memenangi wang tunai dan jugak iphone5s dengan mengumpul mata..i mau tukar handphone I la..tapi malang sekali I terlepas peluang ni..jika tau lebih awal kan bagus..sbb I mau menyertai event ni jugak..siapa tau tentang meeting the master?
Yg meeting the master ni adalah sesi perkongsian bersama2 dengan anime,game dan cosplay master..mereka akan berkongsi pengalaman dengan peminat2..i paling suka Romana dan Angie..hehe..awak?
http://www.xpax.com.my/sox2014_meetthemasters#navmenu
ni info tentang master2 yg akan datang ke event ni
 
Joined
Jun 19, 2013
Messages
37
Likes
2
Points
8
Offline
#10
Kawan I sudah ajak I pi bersama2 pada 23rd Nov di kenanga wholesale city..harap jangan terlepas peluang utk berjumpa dengan semua master..harap pengalaman mereka boleh beri motivasi kepada saya..haha
 
Top