Convert File MS Word to html

Status
Not open for further replies.
Joined
Jun 8, 2008
Messages
833
Likes
0
Points
16
Offline
#1
Saya perlukan orang untuk convert file ms word ke format html.

Ada 80 muka surat termasuk gambar-gambar.

PM or reply thread ni.

Thanks.
 
Joined
Feb 9, 2010
Messages
258
Likes
0
Points
0
Offline
#6
google jer ms word to html ...... tak pun save as htm cam imabiz bgtau tu.
tak kan yg tu pun nak outsource gak hehehe
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
#7
pilih je save as web... ala.. kalau nak upah pe salahnyer... tolong menolong bantu membantu...
 
Joined
Jun 8, 2008
Messages
833
Likes
0
Points
16
Offline
#8
google jer ms word to html ...... tak pun save as htm cam imabiz bgtau tu.
tak kan yg tu pun nak outsource gak hehehe
Aku punya ms word format ebook, aku dah try banyak kali x jadi macam ebook tu.. berterabur..

Aku banyak kerja lain lagi nak setel, so apa salahnya bantu kawan2 yang boleh buat. Bukannya free, berbayar beb.. ;-)
 
Joined
Jun 8, 2008
Messages
833
Likes
0
Points
16
Offline
#13
Tak jadi la file html tu.. kalau ebook pdf convert ke html macamane? ada sesape tau?
 

wings

freshman
Joined
Jul 26, 2008
Messages
573
Likes
1
Points
18
Offline
#18
klo blum ada hasil yg memuaskan, boleh aku try jgk...
PDF-Word
PDF-image
PDF-HTML
...
..
letih nk taip byk2..hehe


PM je :D
 
Status
Not open for further replies.
Top