COMMERCE ZONE | We Focus To Develop

fkfpro

freshman
Joined
Aug 26, 2008
Messages
56
Points
6
Yes bro..betul tu, biarkan si luncai terjunya dengan perut labunya...wakakaka..

Alamak bro...aku ada kat Pulai Springs, JB ujung minggu ni...kalau takde program, sure singgah...
 

royce5061

freshman
Joined
May 22, 2007
Messages
115
Points
16
Yes bro..betul tu, biarkan si luncai terjunya dengan perut labunya...wakakaka..

Alamak bro...aku ada kat Pulai Springs, JB ujung minggu ni...kalau takde program, sure singgah...

kalau ada kelapangan la. Boleh singgah sini. jumpa ngan tenaga pengajar. boleh bertukar-tukar buah fikiran tentang forex nanti:) kalau bro tak sempat, inform la kan rakan-rakan atau kenalan sahabat handai yang ada kat area KL nih. Meramaikan majlis:p
 

cyberiz

freshman
Joined
Nov 26, 2007
Messages
39
Points
6
kalu ada masa insyallah nak pegi meninjau2...tp ada urusan lain plak sabtu nih...

p/s: to sifu pipsrider, rilek bro....jgn marah2..heheheh... lama suda inda jumpa sama bro..
 

fkfpro

freshman
Joined
Aug 26, 2008
Messages
56
Points
6
Cyberiz...ada lagi ko...apa cerita bro? Ok, cyberiz...kalau ko sempat jenguk2 la CZ...

Bro Royce, confirm aku ngan partner akan pegi ke JB, Pulai Springs khamis ni sampai Ahad. InsyaAllah, kitaorang war2kan pada rakan2...
 

royce5061

freshman
Joined
May 22, 2007
Messages
115
Points
16
Cyberiz...ada lagi ko...apa cerita bro? Ok, cyberiz...kalau ko sempat jenguk2 la CZ...

Bro Royce, confirm aku ngan partner akan pegi ke JB, Pulai Springs khamis ni sampai Ahad. InsyaAllah, kitaorang war2kan pada rakan2...

huhuhu... tak po lah kalau macam tu. tapi jangan lupa hebohkan kepada rakan-rakan sahabat handai yang dekat-dekat area sini datang meramaikan majlis :) boleh wat tempahan terus kan laman web :
http://www.commercezone.com.my/cz/

senang nanti nak budget ;-)
datang janga tak datang!!!
 

cyberiz

freshman
Joined
Nov 26, 2007
Messages
39
Points
6
Cyberiz...ada lagi ko...apa cerita bro? Ok, cyberiz...kalau ko sempat jenguk2 la CZ...

ada lagi bro.... masih pemorex tegar, tq atas ilmu yg dicurah dulu...
now dah stop searching for technique, dah develop sendiri punya.... gabungan dari sifu2 forex ku yg mmg power2...
kalau attend class or seminar pun just nak cari kawan dan mengisi masa lapang sambil tambah ilmu...
mmg sunyi hidup sbg trader nih....

p/s: insyallah satu hari nanti akan sampai ke CZ just nk meninjau2 or attend class or maybe nak open acc fxopen...
 

royce5061

freshman
Joined
May 22, 2007
Messages
115
Points
16
ada lagi bro.... masih pemorex tegar, tq atas ilmu yg dicurah dulu...
now dah stop searching for technique, dah develop sendiri punya.... gabungan dari sifu2 forex ku yg mmg power2...
kalau attend class or seminar pun just nak cari kawan dan mengisi masa lapang sambil tambah ilmu...
mmg sunyi hidup sbg trader nih....

p/s: insyallah satu hari nanti akan sampai ke CZ just nk meninjau2 or attend class or maybe nak open acc fxopen...

datang la CZ sabtu nih. tambahkan kenalan. bertukar-tukar buah fikiran. Lagi ramai lagi bagus! :)
 

SHAMX777

freshman
Joined
Jun 5, 2009
Messages
31
Points
0
OpenDay2-1.jpg


OpenDay3.jpg
 

royce5061

freshman
Joined
May 22, 2007
Messages
115
Points
16
Assalammualaikum Dan Selamat Sejahtera Semua...

Sementara Masih Ada Kesempetan Yang Diberikan Ini,,
Saya Ingin Mengambil peluang..
Untuk Mengucapkan
Selamat Hari Raya Aidilfitri
Kepada Semua Warga Commerce Zone..

Maafkanlah Segala Kesalahan Zahir Dan Batin..
Mohon Kemaafan Dari Hujung Rambut Sehinggalah Kehujung Kaki...
Sekiranya Ada Yang Terlanjur Cakap Ataupun Kelakuan...

Semoga Aidilfitri Tahun Ini Memberi..
Seribu Kali Makna, Harapan Dan Juga Keriangan
Kepada Kita Semua...

Amin....
KadRayaCzBySuhaili.jpg
 

royce5061

freshman
Joined
May 22, 2007
Messages
115
Points
16
Congratulations and well done
to all the students
who has finished the "Forex" courses
at Commerce Zone....

Thank you once again
for choosing Commerce Zone
as the place you learn the "Forex".....

Here is the photo of students from batch 10
for who has completed the courses at
Commerce Zone....

gambarstudentsbatch10.jpg


Tahniah Dan Syabas Kepada Semua2 Pelajar
Yang Telah Berjaya Menghabiskan
Kursus "Forex" Anda Di Commerce Zone...

Setinggi-Tinggi Ucapan Tahniah Dari Kami
sekali lagi kerana memilih Commerce Zone
Sebagai Tempat Pembelajaran 'Forex" Anda...

Gambar-Gambar diatas
Adalah Pelajar-Pelajar Dari Batch 10
Yang Telah Berjaya Menamatkan Kursus "Forex" Di Commerce Zone....


Peluang Telah Direbut Oleh Mereka...
Anda Bila Lagi...????​

Please do not hesitate to contact us at

03-2161 0001 @

Log on
http://www.commercezone.com.my


Untuk Mengetahui Lebih Lanjut Tentang Forex....
 

royce5061

freshman
Joined
May 22, 2007
Messages
115
Points
16
Bulan Ramadhan Telah Pun berlalu...
Pihak Commerce Zone terpaksa menggubah sekali lagi jadual pembalajaran Seperti sediakala...

Untuk memberi banyak lagi keselesaan @ ruang masa
pada sesiapa sahaja yang berminat untuk mengikuti kursus FOREX yang kami sediakan...

Ingat yer...
Pada sesiapa yang berminat @ free tu..
jemput2 ler datang Commerce Zone Untuk mengikuti Free Seminar nie DULU
mengikut [email protected] seperti berikut...

"TAK KENAL MAKA TAK CINTA"

ClassroomTimetable.png
 
Last edited:

royce5061

freshman
Joined
May 22, 2007
Messages
115
Points
16
Salam lebaran untuk semua warga Wang Cyber​

Sempena tibanya Syawal yang mulia ini,
Pasti masih ramai yang tertunggu-tunggu majlis "RUMAH TERBUKA"

Dengan Sukacitanya
Saya ingin maklumkan bahawa semua warga Wang Cyber dan seisi keluarga serta sahabat handai adalah dijemput hadir bagi memeriahkan lagi sambutan
"RUMAH TERBUKA" yang dianjurkan oleh Commerce Zone.

Sehubungan dengan itu warga WC yang berminat untuk hadir ke majlis berikut,
Diharap dapatlah memberi kerjasama dengan memasukkan nama-nama kalian ke senarai di thread ini.
Bukan apa nak wat list untuk pengiraan makanan...
Takut kalau xcukup,
nnt ada yg marah pulak...

ramai.jpg


********************************************************

Butiran majlis tersebut adalah seperti berikut:

Tarikh : 3 Oktober 2009
Hari : Sabtu
Masa : 2petang - 4petang
Tempat : Pool Side , Bukit Jalil Golf & Country Resort

********************************************************

mapkebukitjalil.jpg

1. Untuk sesiapa yang nak hadir,sila masukkan senarai nama anda seperti berikut :
nama / bil dewasa / bil kanak2
(contoh : WaNNabe / 2 dewasa / 2 knk2 )


2. Tema pakaian untuk majlis ini ialah "MERIAH RAYA"
i. seboleh-bolehnya lelaki berbaju melayu
ii. dan pompuan berbaju kurung @ kebaya
iii. untuk menghargai kerjasama anda,hadiah untuk pakaian terbaik @ tercantik akan disediakan.

3. Bagi sesiapa yang ingin berkaraoke semasa majlis, mungkin ada hadiah misteri menanti anda.
jangan malu-malu atau segan yer...


sekian dan terima kasih
yang menjalankan tugas...



Senarai kehadiran juga boleh dibuat dengan menghubungi Commerce Zone
untuk memaklumkan kehadiran saudara/saudari.
CZ Phone No: 03 - 2161 0001
 

royce5061

freshman
Joined
May 22, 2007
Messages
115
Points
16
Meriah...
Meriah...

Seperti yang telah diwarwarkan...
sambutan Hari Raya Bersama CZ/FxMalay telah pn berlangsung dengan jayanya
pada 03.09.2009 yg bertempat di Kelab Golf & Country Resort Bukit Jalil...

Setinggi-tinggi penghargaan pada hadirin yg turut sama beramah mesra dan
memeriahkan lagi sambutan "Rumah Terbuka" bersama CZ/FxMalay pada tahun ini...

Semoga dengan ACARA ini...
dapatlah lagi kita mengeratkan hubungan silaturrahim sesama kita
Amin...


Desktop3.jpg
 

royce5061

freshman
Joined
May 22, 2007
Messages
115
Points
16
Anda semua dijemput bagi menghadiri Seminar PERCUMA yang dianjurkan oleh pihak kami bertempat di

COMMERCE ZONE ( M ) SDN BHD
Lot 27.04, 27th Floor, Menara TA One,
22, Jalan P.Ramlee, 50250 Kuala Lumpur.

Bagi yang berminat,
anda boleh terus menghubungi kami di talian

03-21610001

bagi membuat tempahan awal tempat duduk.


Kehadiran adalah terhad bagi satu-satu masa.
Kehadiran anda amat dialu-alukan.
Sekian terima kasih...
 

royce5061

freshman
Joined
May 22, 2007
Messages
115
Points
16

Terkini...!!!

Kami sedang menaik taraf Kualiti Laman Web kami....

anda semua boleh mendapatkan indicator serta e-book percuma yg telah kami himpunkan

Untuk membantu @ sebagai panduan
bagi kebaikan KITA bersama....

anda boleh mendownload di download section kami:


Commercezone Forum
 
Last edited:
Top