COMMERCE ZONE | We Focus To Develop

SHAMX777

freshman
Joined
Jun 5, 2009
Messages
31
Points
0
Project just been approved, I am working on building a MINI LIBRARY at CZ. The library will be equipped with all sorts of ECONOMICS & TRADING BOOKS.

Proposal to make this library available to everyone for FREE... GRANTED!!! :D


library-chair_5965.jpg
 

cry2nite

Newbie
Joined
Sep 9, 2008
Messages
317
Points
18
Age
35
project just been approved, i am working on building a mini library at cz. The library will be equipped with all sorts of economics & trading books.

Proposal to make this library available to everyone for free... Granted!!! :d


library-chair_5965.jpg

bagus ni ade library...
 

SHAMX777

freshman
Joined
Jun 5, 2009
Messages
31
Points
0
CZ baru sahaja melantik seorang lagi Tenaga Pengajar... expert in MT4 :sm9: Nantikan Pengumumannya selepas ini. Kelas ini yang memakan masa 6 jam satu session... kemungkinan akan diberikan secara PERCUMA . All you got to know about your Precious Tools... the MT4 platform User Friendly tools.

Kalau nak bina RUMAH sendiri... kenalah tahu cara2 penggunaan PERALATAN (TOOL) nya dahulukan? Kalau tak tahu nak guna cara2 mengendalikan Peralatan (Tools)... alamatnya... yang senang boleh jadi susah... betul tak?

CZ is GROWING... IMPROVING... EXPANDING... EVOLVING!!!
 

cyberiz

freshman
Joined
Nov 26, 2007
Messages
39
Points
6
waa...ada klas free ker? ni suda bagus...
 

SHAMX777

freshman
Joined
Jun 5, 2009
Messages
31
Points
0
FXOpen ECN starts to get widely recognized :113: This guy... as I remember last time... he gave a cynical and skeptical comment about the new ECN platform. Now... look at him... falling in love with FXOpen ECN plaform already :8:

Click here to read the comment about FXOpen ECN platform >>> http://forexmagnates.com/fxopen’s-mt4-ecn-is-much-better-than-originally-thought/#more-1438

I respect this kind of person... he did his research thoroughly before giving any comments... even though he was a bit skeptical in the first place. He came back with more detail info and fact to back up or dismiss his original hypothesis.
 
Last edited:

SHAMX777

freshman
Joined
Jun 5, 2009
Messages
31
Points
0
First trial running of the MT4 Platform Class by the MT4 specialist. The class packed with extra chairs had to be brought in the Training Room. It took 2 days to complete... last Friday and Saturday. Just concentrating on MT4 Platform tools... opening an acc and withdrawing money out.

After a thorough discussion with the Boss. Sorry guys... the class not open to the public. Just FREE for former and existing students as value added package. The cost is just too high (teachers salaries + materials/handouts + long hours) to give it for free to the public.

If you are a student or an ex-student of CZ... feel free to contact Commerce Zone to book your FREE seat. Total hours needed for this class is 6 hours long. For the timetable please phone CZ.

p/s: If you are not a student of CZ but just interested in joining the MT4 class... I'll update the fees and timetable later.


KelasMT4.jpg
 

SHAMX777

freshman
Joined
Jun 5, 2009
Messages
31
Points
0
Just graduated!!!

SheriffBatch5.jpg
 

SHAMX777

freshman
Joined
Jun 5, 2009
Messages
31
Points
0
FXOpen ECN starts to get widely recognized :113: This guy... as I remember last time... he gave a cynical and skeptical comment about the new ECN platform. Now... look at him... falling in love with FXOpen ECN plaform already :8:

Click here to read the comment about FXOpen ECN platform >>> http://forexmagnates.com/fxopen’s-mt4-ecn-is-much-better-than-originally-thought/#more-1438

I respect this kind of person... he did his research thoroughly before giving any comments... even though he was a bit skeptical in the first place. He came back with more detail info and fact to back up or dismiss his original hypothesis.

FXOpenECN.jpg

FXOpenECN2.jpg

Hot Quotes:

A few days ago I received a personal tour and had a chance to review the company’s technology as well to see how the liquidity is provided (can’t say who the liquidity provider is for now, but it’s big, very big).

Moreover, I got a chance to see some of FXOpen’s statements and was pleasantly surprised to have found that this is not a small broker by any rate. FXOpen’s monthly volume average is around $55B which puts it above several known and popular brokers and is a sign of confidence by traders.

Looks like they have acces to the Swiss Forex Marketplace since they offer trading in the exact same pairs. anyway, it is an excellent source of liquidity and offers very competitive spreads. This makes FXOpen a very interesting alternative to some of the more well known brokers out there.

Way to go Fxopen!
 

royce5061

freshman
Joined
May 22, 2007
Messages
115
Points
16
OpenDay1.jpg

OpenDay2.jpg




CZ OPEN DAY

Commerce Zone Sdn Bhd would like to invite everyone to join us for the OPEN DAY that will be held on Saturday, 15th August 2009. The event will start from 11am until 9pm.
This event will be opened to the public. The CZ Open Day will give opportunity for everyone to meet up with the Management team, Support team and all the Teachers. Not to forget, chance to meet up with all our ex-students and existing students as well. Since the starting of the operation early of this year, CZ already seeded many self-sufficient traders from all around Malaysia encompassing among Malay, Chinese and Indian clients. Total 21 batches of CZ students already graduated from Mr. Azreen’s Class (Local Teacher) and Mr. Sheriff’s Class (International Teacher).

Commerce Zone will keep on improvising and upgrading to give the best service for all its clients. The tuition fees are very cheap but giving the best value for money. As value added service, all CZ students are given MT4 course (6hours long) for FREE that conducted by our MT4 Platform Specialist. Students that have difficulty catching up with the 2 weeks class program are given chances to re-attend the class again for harvesting better understanding. In addition to that, Mini library project is also under construction to give more support to our students.

We are proudly to announce that CZ will also provide a teacher to teach ECN/STP Platform this September. FREE Seminar about how to trade using ECN/STP environment will be given during the OPEN DAY.

During this Open Day, FREE Basic Course and FREE MT4 Course will be given to the public; FREE advice and one to one discussion with the Teachers personally; FREE US$25 Bonus card will be given away. Management team and Support team will be ready to answer all sorts of questions/query. Almost forget… FREE food and drinks as well !!!

If you decided to grab this one day MASSIVE OPPORTUNITY, please contact Commerce Zone to inform us that you are coming.
CZ Phone No: 03 - 2161 0001.​
 

royce5061

freshman
Joined
May 22, 2007
Messages
115
Points
16
HARI TERBUKA CZ!!!

Commerce Zone Sdn Bhd ingin menjemput saudara/saudari sekalian ke HARI TERBUKA yang akan di adakan pada hari Sabtu, 15th August 2009. Majlis ini akan bermula pada pukul 11 pagi hingga 9 malam.

Majlis ini terbuka kepada orang ramai. Hari Terbuka CZ akan memberi peluang kepada anda semua untuk bersuai kenal dan beramah mesra dengan Pihak Pengurusan CZ, staff-staff Khidmat Pelanggan dan kesemua Tenaga Pengajar CZ. Tidak lupa juga, peluang untuk bersua muka degan bekas2 penuntut CZ dan penuntut-penuntut yang sedang berkursus. Sejak dibuka pada awal tahun ini, CZ telah membenihkan ramai Trader-trader yang berpengehtahuan tinggi yang terdiri daripada pelbagai bangsa. Setakat ini, sejumlah 21 kumpulan penuntut telah pun selesai mengikuti pengajian daripada Cikgu Azreen (Local Teacher) dan Cikgu Sheriff (International Teacher).

Commerce Zone akan terus berkembang dan menambah baiki perkhidmatannya untuk menjadi Pusat Pengajian Urus Niaga yang unggul. Dengan harga kursus yang berpatutan, nilai ilmu dan khidmat yang akan diperolehi adalah amat berharga sekali. Sebagai tambah nilai perkhidmatan, kesemua penuntut2 CZ diberikan Kursus MT4 (kelas 6 jam) secara PERCUMA daripada MT4 Platform Specialist. Sekiranya penuntut2 CZ mengalami kesulitan untuk memahami kursus-kursus yang dipelajari, CZ sedia memberikan kelas-kelas ulangan secara PERCUMA. Tambahan pula, Perpustakaan kecil sedang dibina untuk memantapkan lagi bantuan-bantuan CZ kepada para pelanggannya.

CZ dengan bangganya mengumumkan Kursus UrusNiaga menggunakan Platform ECN/STP juga akan diberikan bermula pada bulan September ini. Seminar PERCUMA untuk mengehtahui kelebihan-kelebihan platform ECN/STP akan diberikan semasa HARI TERBUKA CZ.

Semasa HARI TERBUKA CZ itu nanti, Kursus Asas UrusNiaga dan Kursus MT4 akan diberikan PERCUMA kepada semua yang hadir. Perbincangan dan khidmat nasihat PERCUMA juga akan diberikan oleh tenaga-tenaga Pengajar CZ. Bonus Kad bernilai US$25 akan diberikan secara PERCUMA. Ketika itu, staf-staf Khidmat Pelanggan dan Pihak Pengurusan akan sentiasa bersedia menerima sebarang pertanyaan dan bersedia membantu. Tidak lengkap kalau tak ada makan-minum. Makan-minum pun PERCUMA juga!!!

Jangan lepaskan PELUANG KEEMASAN ini! Hanya sehari sahaja. Hubungi Commerce Zone untuk memaklumkan kehadiran saudara/saudari.
CZ Phone No: 03 - 2161 0001.

OpenDay1.jpg
 

royce5061

freshman
Joined
May 22, 2007
Messages
115
Points
16
Walaupun HARI TERBUKA, seboleh-bolehnya hubungilah CZ di talian 03-21610001 untuk memaklumkan kehadiran saudara saudari sekalian.

Ini penting untuk pihak CZ mengetahui anggaran kehadiran berapa ramai yang akan datang untuk mengelakkan OVERCROWDED dan pembaziran makanan & minuman yang akan disediakan. :)
 

fkfpro

freshman
Joined
Aug 26, 2008
Messages
56
Points
6
hehe,

udah udah la tu pipsrider. Hentikan lah bohong orang dgn kata kelas free.... dah la makan minum semua kena tanggung... then kena paksa buka acc forex under u....kalau tak..tak leh masuk kelas "free" tu...nak masuk gak kena bayar rm3000... then semua beri EA...suruh semua belajar dari EA tu....ramaila duduk depan kedai mamak dekat sabah tu...buka notebook dgn tgk EA tu....then post dekat forum sendiri forecast....memanjangje betul....sebab apa betul..sebab boleh edit semula kalau salah.... hentikan la tipu orang terutama orang-orang sabah tu...

saya tidak dengki or berniat jahat.... saya kesian melihat ramai orang MERANA kerana forex. Sapa tak percaya, pergilah tanya dan cari orang orang yg tahu pasal selok belok forex nie. Betul ke jalan cerita dlm dunia forex nie indah indah belaka. Ataupun majoritinya indah kabar dari rupa. Berapa ramai tewas dan merana ? cuba survey dan buat kajian sendiri. Jangan mudah percaya je dgn cakap cakap orang, termasuklah cakap saya. Tuhan beri akal, gunakan.... jgn mudah percaya or ikut jeeee tak tentu hala.

Ramai orang dlm forex nie kononnya nak tolong orang.... ajar free la... macam macam ilmu di ajar...promote sana sini secara meluas.... promote affilites link la.... promote manage duit orang la... dan macam macam lagi. Dan tak semua orang akan berfikir seblum bertindak. Ramai yg bila nampak gambar duit je....ayat tulis untung untung main forex.. mudah terpengaruh.... bawa bertaubat manipulasi orang orang yg lemah.

Jangan lupa tuhan tu memerhati kita. Setiap yg hidup akan mati. Jgn masa hidup nie byk tipu orang...tak berkat hidup....di sebabkan DUIT, sanggup buat apa saja....

Jika u semua benar benar jujur nak mengajar.... mari sama sama kongsi ilmu.... post dlm forum nie...bukan nak tunjuk sapa betul or salah kerana tak siapa benar benar boleh ramal dgn tepat apa yg akan berlaku kecuali tuhan...macam biasa orang selalu cakap la...sharing is caring.... tapi sayangnya, banyak kali dah ajak berkongsi ilmu..... macam macam alasan di beri. Bak pepatah melayu, nak seribu daya..tak nak seribu dalih.....

kepada semua pembaca, jgn mudah terpengaruh setiap iklan atau promosi. Selidik dan buat kajian dahulu. Jangan biar orang ambil kesempatan ke atas diri kita yg sentiasa lemah dan kekurangan.

Sesal dahulu pendapatan, sesal kemudian tak berguna.

Alangkah kejinya fitnah ko ni Jebat...memang ko idup tak selamat!!! Ko tengok je lah...sudah je lah penipu...tak baik menipu2 orang, fitnah orang macam2...ko tengok aku ni turun naik sabah...kalau aku tipu macam fitnah ko, dah lama aku mati...apa, ko ingat ko boleh ke buat cam tu? Bila masa aku pakai EA ntah...memang ko ni suka memfitnah...ko tau ke hukum org memfitnah ni jebat oii?...Ko tanya bebudak Labuan baru ni, sapa belanja diorang makan? Memang ko manusia tak guna...tak halal duit ko menjatuhkan org lain ni jebat oiii....

For Royce, sorry...aku dah lam tak masuk lam WC ni, sibuk bro...so, ternampak aku thread si jebat ni...tak habis2 orang tua nyanyuk ni...memfitnah, menjatuhkan orang lain dan macam2...bila nak taubat ntah...
 

royce5061

freshman
Joined
May 22, 2007
Messages
115
Points
16
For Royce, sorry...aku dah lam tak masuk lam WC ni, sibuk bro...so, ternampak aku thread si jebat ni...tak habis2 orang tua nyanyuk ni...memfitnah, menjatuhkan orang lain dan macam2...bila nak taubat ntah...

yang sudah tu sudah la bro. biar si luncai dengan labu-labunya :)
Hari sabtu ada masa lapang tak? bro kat mana? Kalau ada kat area KL atau Lembah Klang, singgah-singgah la sini. Hari terbuka CZ!
 
Top