COMMERCE ZONE | We Focus To Develop

royce5061

freshman
Joined
May 22, 2007
Messages
115
Points
16
open-day-nov09.jpg


HARI TERBUKA BERSAMA CZ KEMBALI LAGI

Dengan sukacitanya pihak Commerce Zone Sdn Bhd
sekali lagi ingin menjemput saudara/saudari sekalian ke HARI TERBUKA buat yang kedua kalinya...

HARI TERBUKA ini akan di adakan pada hari Sabtu
bersamaan pada 7th November 2009...
bermula pada pukul 11 pagi hingga 7 malam.

Majlis ini adalah terbuka kepada orang ramai...
HARI TERBUKA CZ kali ini pasti akan memberi banyak lagi info mengenai FOREX.

Berita gembira buat trader-trader yang sudah sekian lama/baru bergiat aktif dalam bidang FOREX,
iaitu pihak CZ akan mula mengadakan kelas pembelajaran
"MQL Courses"
Sneak Preview tentang Kelas/kursus terbaru dari CZ akan diberikan secara PERCUMA
mengenai "MQL Courses" oleh tenaga pengajar baru kami...

Dengan keistimewaan/tawaran harga kursus yang berpatutan,
nilai ilmu/pengetahuaan serta khidmat yang akan anda perolehi adalah amat berharga sekali...


Tidak lengkap juga kalau ada Majlis tertentu tanpa sebarang makanan....
Makan dan minum pun akan diberikan secara PERCUMA!!!

Jadi Jangan lepaskan PELUANG KEEMASAN ini!
Hanya sehari sahaja...
Hubungi Pihak Commerce Zone untuk memaklumkan kehadiran saudara/saudari...

CZ Phone No: 03 - 2161 0001.



========================================================================================================



OPEN DAY CZ is back

We are pleased to inform that Open Day with Commerce Zone Sdn Bhd is return.
As for that we are glad to invite all to join and have a great time with us..

The OPEN DAY will be held on Saturday, 7th November 2009. Starting from 11 am to 7 pm. It is open to the public ...
From this event you will gained more information of forex as relate to seminar, courses, and others.

There will be special talk from our instructor with relevance topic.
An extra good news for traders,Commerce Zone will conduct classes of "MQL Courses".
As for that,special preview of this class/course will be given on that day.
Grab the chances to learn more as it will not come frequently..

With a reasonable fees,
We are fully confident that our courses will contribute a lot to your needs as it will expand your knowledge of forex .


On this special day, we will treat you delicious foods and drinks.
Come and grab this MASSIVE OPPORTUNITY!
Only one special day for all ...
Do not hesitate to contact Commerce Zone to inform the attendance and if there have any enquiries regarding the Open Day
CZ Phone No.: 03 - 2161 0001.





 

royce5061

freshman
Joined
May 22, 2007
Messages
115
Points
16
Dengan Dukacitanya disini kami terpaksa mengumumkan bahawa tempoh tempahan untuk Hari Terbuka bersama CZ telah pun tamat.
Jadi kepada mereka yang telah membuat tempahan diharap dapatlah menghadirkan diri bagi memeriahkan lagi hari tersebut.
Jumlah tempat duduk yang terhad ini memaksa kami menghadkan penyertaan pada hari tersebut.
Mungkin pada masa akan datang, pihak kami akan cuba menambahbaikkan prasarana yang ada bagi membolehkan lebih ramai penyertaan pada masa akan datang.
 
Last edited:

royce5061

freshman
Joined
May 22, 2007
Messages
115
Points
16
commerce%20zone%20open%20day%20poster.jpg


Commerce Zone Sdn Bhd sekali lagi ingin menjemput anda sekalian untuk hadir ke HARI TERBUKA CZ yang Ke-3.
Majlis kali ini akan berlangsung pada hari Sabtu bersamaan,
5 Dec 2009.
Hari Terbuka kali ini akan bermula pada pukul 1tengahari dan akan berakhir pada 7malam.

Majlis kali ini PASTInya lebih meriah lagi...
Sememangnya sambutan dari orang ramai amatlah menggalakan berikutan dengan pelancaran kursus terbaru,iaitu "MQL Courses" dan juga Kursus2 yg lain yg sememangnya dibawakan untuk anda oleh tenaga2 pengajar yg berpengalaman...
Serta pelbagai lagi "SPECIAL TOPIC" yang akan diulaskan...
"Hot2 Topic" ini sememanngnya akan diberikan pada Hari Terbuka sahaja...
Sukacita dimaklumkan, bermula dari hari tersebut,
Pihak CZ akan melancarkan "Commerce Zone Membership Card"
iaitu "Smart Card/Kad Pintar" yg memiliki pelbagai kegunaanya antaranya
"Diskaun, Next Promotion, 10% Komisyen dll."

BERITA GEMBIRA...!!
Pada Hari Terbuka kali ini, Pihak CZ akan melancarkan "Program Terbarunya" iaitu "LUCKY DRAW",
dimana semua pengunjung berpeluang memenangi hadiah2 yg ditawarkan berupa :-
" i Phone serta Hadiah2 lain yg berjumlah 500usd menati anda...."
Jadi...
Rebutlah peluang keemasan kali ini...Anda hanya perlu datang,
Lihat, Dengar dan anda akan berpeluang membawa pulang hadiah2 yg Pihak CZ tawarkan....

BERITA GEMBIRA LAGI....!!!!
Makanan & Minuman sememangnya disediakan...
Sambil2 mendengar/ulasan dari tenaga pengajar CZ..boleh jgk kita semua beramah mesra...Katanya"Hari Terbuka"

Untuk sebarang pertanyaan/tempahan..Anda hanya perlu menghubungi

Commerce Zone di talian:-
03 - 21610001

Atau layari Laman Web Kami:-
www.commercezone.com.my

================================================== =================================


Commerce Zone Open Day Back Again!!!
Here’s again Commerce Zone Sdn Bhd call up for the 3rd CZ Open day and also the last Open Day in year 2009. The Event will be held on Saturday 5 December 2009 from 1pm untill 7pm.

Through the response from the public was encouraged following the launch of new courses,
the "MQL Courses" and the other courses indeed brought to you by our experienced instructor.
Some "SPECIAL TALK" & "HOT TOPIC" will be given only to the guest who attend our Open Day.

The Main Promotion of the day is our “LAST CALL” for our CZ Forex Professional Course.
The Price will be adjusting from RM1200 to RM2300 start from 6th December 2009. Don’t miss this big opportunity to save money.
You also can get a Travel Voucher worth RM5000 for free when you refer 3 of your friend to take our full course (RM1200).

We also will launch our "Commerce Zone Membership Card"
on the Open Day. There will be a lot of benefits to be our member.

At the same time,
we will start our new program "Lucky Draw",
all guests were have a chance to win back our
“i Phone” & other attractive prices.

Free food & drink as well.

So ... Don’t miss this opportunity ...

For any inquiries & reservation

Please contact
Commerce Zone at: --
03 - 21610001

or visit our website: --
www.commercezone.com.my

 

amrilmuidz

Senior
Joined
Oct 9, 2009
Messages
462
Points
0
Salam semua...

Macam2 debat saya tengok dlm thread nie.hehe.saya pun trade forex. tapi masih baru lah.hehee.

Melepas nak gi open day 5 hb nie, ada session dengan Pipsrider AKA fkfpro tu.hum.takpe.ada peluang nak jugak join tambah kenalan.hehee

Apa pun gud luck pada TT dengan usaha anda nie.hehehe.

p/s - sejak bile Bro Pips rider jual EA? setahu saya takde pun.
 

royce5061

freshman
Joined
May 22, 2007
Messages
115
Points
16
Salam semua...

Macam2 debat saya tengok dlm thread nie.hehe.saya pun trade forex. tapi masih baru lah.hehee.

Melepas nak gi open day 5 hb nie, ada session dengan Pipsrider AKA fkfpro tu.hum.takpe.ada peluang nak jugak join tambah kenalan.hehee

Apa pun gud luck pada TT dengan usaha anda nie.hehehe.

p/s - sejak bile Bro Pips rider jual EA? setahu saya takde pun.

salam,...

tak pe bro... lain hari, lain masa,.. kita pasti berjumpa jua,.. :)
 
Top