Cloak Your Link!!

mfaiz

Senior
Joined
May 15, 2008
Messages
1,952
Points
38

mfaiz

Senior
Joined
May 15, 2008
Messages
1,952
Points
38

epalmuda

freshman
Joined
Feb 13, 2009
Messages
315
Points
18

epalmuda

freshman
Joined
Feb 13, 2009
Messages
315
Points
18
owh, ok...
senior, kalau guna offto.net rasanya boleh gak?
apa pendapat korang sebab dalam ebook teknik simple (m. zaki)
ada rekemen website ni...
hehe..aku ada guna offto.net. tp ada satu masa offtonet suspended (kira2 5 hari mcm tu la)..so aku bingong n aku trus bukak post nie..

stakat ni aku memang suke pakai offto.net. Compare dgn tinyurl, dia cuma pendekkan affiliate link n lepas tu kt website tu nnti masih gak pakai url yg asal
 

Azam Tim IM D

freshman
Joined
Apr 11, 2014
Messages
358
Points
0
Kalau Epalmuda nak software utk Link Cloaking ni, kat signature link saya bawah ni pun ada juge.. Saya bagi free je.. :)
Siggy dah tukarlah... huhu.

Saya nak juga softwarenya... ;)
 
Top