Clixsense - invest $10 and earn thousands - membayar sejak Feb 2007

ltkhai

freshman
Joined
Sep 10, 2010
Messages
39
Likes
0
Points
0
Offline
#1
Untuk member-member wc,

pernah anda dengar Clixsense - antara PTC tertua dan masih berbayar

Sekiranya anda belum menjadi member atau belum upgrade ke premium,
saya ada cara untuk mencari duit dari clixsense.

Many people nowadays invest about $100.00 - $300.00
at MLM or Multi Level Marketing Business hoping that they can earn a living.
So Why not Invest only $10.00 and earn a living?


Our Vision:
A Group of Internet Marketers that aims to help
Online Income seekers to earn Online
with only $10.00 investment using Clixsense Affiliate Program.

Our Mission:
1 to 3 years after Joining Clixsense Team.
An Active Member of the team must already
reached the $9843.00 yearly extra income at home.


Now.. Are you interested to Join our Team?


Kalau anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut sila post di sini atau pm saya.

Saya serius dalam pelaburan ini.
 
Last edited:

aceaxe

freshman
Joined
Jul 31, 2010
Messages
27
Likes
0
Points
0
Offline
#2
brader...let me tell u something...ads dari clixsense ni geo targetted...1 ads 1 sen kan?kalau kau invest $10 mmg ko akan dapat dlm 4-5 ratus ads..tp...skali jer...kire mcm upgrading bonus la...lpas 2 same mcm biase balik...kalau x caye sile la try....
 

ltkhai

freshman
Joined
Sep 10, 2010
Messages
39
Likes
0
Points
0
Offline
#3
brader...let me tell u something...ads dari clixsense ni geo targetted...1 ads 1 sen kan?kalau kau invest $10 mmg ko akan dapat dlm 4-5 ratus ads..tp...skali jer...kire mcm upgrading bonus la...lpas 2 same mcm biase balik...kalau x caye sile la try....
memang apa yang anda katakan, tapi bukan itu yang saya buru dalam mempromosikan clixsense.
Apa yang menarik perhatian saya adalah program affiliate clixsense sedalam 8 level.

Inginkan maklumat lanjut. pm saya.
 

aceaxe

freshman
Joined
Jul 31, 2010
Messages
27
Likes
0
Points
0
Offline
#4
hahak...thanks but no thanks...no persuading la brader...just promote it...people will join it if they think it is worthy...
 

Krussh

freshman
Joined
Aug 25, 2010
Messages
221
Likes
0
Points
0
Offline
#5
bro ikthai ni still newbie ke? sabar dlu bro. aku dah setahun lebih join. to b honest lg best join ptc yg x menjanjikan pa pe. clixsense ni so far bosan la. hehe. no offence k.

x lama bro pn bosan gak..
 
Joined
May 27, 2009
Messages
129
Likes
0
Points
0
Offline
#6
yup.no offense.dh penah join dah clixsense ni.
for me,sla se'gah' cerita2 org.

peace!
 

azaz

Newbie
Joined
Nov 3, 2008
Messages
664
Likes
1
Points
18
Offline
#9
Untuk member-member wc,

pernah anda dengar Clixsense - antara PTC tertua dan masih berbayar

Sekiranya anda belum menjadi member atau belum upgrade ke premium,
saya ada cara untuk mencari duit dari clixsense.

Many people nowadays invest about $100.00 - $300.00
at MLM or Multi Level Marketing Business hoping that they can earn a living.
So Why not Invest only $10.00 and earn a living?


Our Vision:
A Group of Internet Marketers that aims to help
Online Income seekers to earn Online
with only $10.00 investment using Clixsense Affiliate Program.

Our Mission:
1 to 3 years after Joining Clixsense Team.
An Active Member of the team must already
reached the $9843.00 yearly extra income at home.


Now.. Are you interested to Join our Team?


Kalau anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut sila post di sini atau pm saya.

Saya serius dalam pelaburan ini.
ok bro
aku dah PM......
 

ltkhai

freshman
Joined
Sep 10, 2010
Messages
39
Likes
0
Points
0
Offline
#11
Terima kasih atas komen anda semua. Saya tidak melakukannya seorang diri tapi sebagai satu pasukan - ahli-ahli dari seluruh dunia - sekarang nak cuba dengan member-member dari Malaysia. Salam 1 Malaysia

Untuk tunjukkan keikhlasan saya dalam memimpin pasukan ini, Saya sebagai ketua pasukan ini, saya akan membayar anda sebanyak $4 jika anda join dan upgrade, disamping itu, pasukan saya akan mendapatkan 3 downline untuk anda.

You enjoy the following benefits as member of my Clixsense Team:

Signup and Upgrade bonus = $4.00
± 500 ads to click = $5.00
Team support to build your network
Referral contest with cash prize
5 - 20 ads per day (download the toolbar, when ads available when you online, then login and click the ads)
Dir ref join = $0.10
Dir ref upgrade = $2
L2 to L8 ref upgrade = $1
Dir ref click bonus = 10%

Downline saya
img577.imageshack.us/img577/3411/referral3november.jpg

Bayaran bulan oktober
img577.imageshack.us/img577/3388/clixsencepayment2.jpg

disebabkan saya baru,dan tidak boleh post link, untuk lihat image sila copy dan tambah triple "w." sebelum link di atas.
 
Top