Clicksmy dan faynia???

alfa83

freshman
Joined
Oct 25, 2008
Messages
58
Likes
0
Points
6
Offline
#82
dh bape ramai dh??
kene register balik..
Selepas launch kelmarin dah ada 120+ user dan dijangka bertambah, advertising kini kian rancak dijalankan. Malang sekali Jawapan untuk soalan ke2 ialah ya anda terpaksa register balik.
 
Joined
Jun 12, 2009
Messages
2,104
Likes
5
Points
38
Offline
#83
Meh join ngan saya :D
Kalau setuju saya pm link
aduh lambat bro, saya dah register dari kemarin pas g.. baru hari ini boleh aktifkan akaun coz baru terima link activation. Peh susah lak kali ini nak verfiy. berpeluh2x dahi woo...
 

alfa83

freshman
Joined
Oct 25, 2008
Messages
58
Likes
0
Points
6
Offline
#84
Selepas launch kelmarin dah ada 120+ user dan dijangka bertambah, advertising kini kian rancak dijalankan. Malang sekali Jawapan untuk soalan ke2 ialah ya anda terpaksa register balik.
Now dah ada 859 members dalam masa seminggu, satu pencapaian yg baik,Total upgraded members 29org. ClicksMY masih dipercayai ramai. :D
 
Joined
Dec 11, 2009
Messages
1,843
Likes
5
Points
38
Offline
#85
Bro alfa, saya cuba add klik untuk advertisement $2 untuk 1000 klik untuk 15s tapi respon dia 'Sorry this package is not available.' Memang takde ke?
 
Joined
Jun 12, 2009
Messages
2,104
Likes
5
Points
38
Offline
#86
Now dah ada 859 members dalam masa seminggu, satu pencapaian yg baik,Total upgraded members 29org. ClicksMY masih dipercayai ramai. :D
Tahniah saudara.. Nak upgrade special price harap ada lagi. sedikit buzy. tak sempat nak belek2x prosedur untuk buat payment dan upgrade.
 

alfa83

freshman
Joined
Oct 25, 2008
Messages
58
Likes
0
Points
6
Offline
#87
Bro alfa, saya cuba add klik untuk advertisement $2 untuk 1000 klik untuk 15s tapi respon dia 'Sorry this package is not available.' Memang takde ke?
bro salah tempat tuk support le, ape2 pun sy da run ad bro 1000 klik 2usd.
 

alfa83

freshman
Joined
Oct 25, 2008
Messages
58
Likes
0
Points
6
Offline
#89
Kini ramai antara kita ingin mencari pendapatan sampingan di internet, banyak site dan program yang menawarkan pendapatan yang lumayan hanya dengan kerja2 remeh, senang dan kadang2 tak masuk akal sekaligus mempengaruhi kita untuk mendaftar di site tersebut, tapi tahukah anda dari beribu-ribu program tersebut yang betul2 serius dan ikhlas membayar hanyalah 10 persen sahaja. 90 persen lg adalah SCAM. Penat kita melakukan kerja tapi hasilnya KOSONG. Jangan terlalu percaya dengan pendapatan yang tinggi atau janji-janji seperti kata orang putih "too good to be true". Apa yang penting bukan pada jumlah pendapatan tapi ketelusan sesuatu program itu sama ada membayar pada ahlinya atau sebaliknya.

Dengan ini saya ingin menjemput anda untuk mendaftar di international ptc site saya iaitu http://clicksmy.com bagi merealisasikan impian anda untuk mencari pendapatan internet. Telah ramai yang mendapat bayaran bukan saja dari Malaysia bahkan Satu Dunia anda boleh melihat buktinya disini http://clicksmy.com/forum/main_forum.php?cat=5

Berita baik untuk rakyat Malaysia tidak lama lagi saya akan menambah satu lagi method pembayaran tempatan iaitu CIMB. Saya juga akan membuka keahlian investor dimana anda akan mendapat keuntungan 50% (dijamin) dari hasil pelaburan yang dilakukan. Pelaburan terpulang pada anda walaubagaimanapun keahlian adalah PERCUMA dan anda masih boleh menerima pembayaran walau tidak melabur sesenpun. Buat masa ini terdapat 2 keahlian iaitu VIP dan FREE ( Standard Member)

Jumpa anda di ClicksMY
 

arebob

freshman
Joined
Apr 8, 2010
Messages
24
Likes
0
Points
0
Offline
#92
saya dah menerima bayaran dari clicksmy




warga wc dijemput join ptc nih
discounts vip upgrade kpd member di Malaysia
bro alfa support memang best
jom join clicksmy
 
Joined
Dec 16, 2009
Messages
1,066
Likes
0
Points
0
Offline
#93
clicksmy mmg ok.. tp aku dh stop.. hehe..
btw takleh letak link aff dlm post..
 
Top