Clicksmy dan faynia???

Joined
Jun 2, 2009
Messages
138
Likes
0
Points
0
Age
29
Offline
#65
dah join bawah silvergold..
Jom CLICK2..:p

P/s: Tapikan,seingat saya takleh promote link kat forum ni kecuali kat bahagian want to sell(wts) n signature..??
 
Last edited:
Joined
Dec 16, 2009
Messages
1,066
Likes
0
Points
0
Offline
#66
link boleh letak kat signature.. tp kalo letak kat post nnti mod remove link tuh.. hehe
 
Joined
Jun 12, 2009
Messages
2,104
Likes
5
Points
38
Offline
#70
Clicksmy down.. mayday mayday.. down... mungkin domain expired kena renew admin terlupa agaknya..

atau kena hijack domain dikebas si hacker..??

Rugi r PTC Malaysia, kebanggaan kita taknak lah dilabel yang tidak baik.
lubuk trafik AJ tu.. nak mengiklan sana murah2 jer.. dari RM10 (USD 3) advertise leh dapat balik RM100.. bulan pas..

Bulan ni ingat nak sambung cuma buzy sikit tup2x dah lesap.. ayoyo..
 

alfa83

freshman
Joined
Oct 25, 2008
Messages
58
Likes
0
Points
6
Offline
#71
Minta maaf semua, terdapat masalah teknikal oleh provider VPS clicksMY, di bawah adalah notification yg diterima

We're currently experiencing major issues with our VPS nodes (OpenVZ and XEN) in all locations and we're working on resolving them all.
Please DO NOT open any tickets in regards to this issue, when it's solved you will be notified.... See More
We have nothing to mention in tickets, nor any ETA on this but we assure you that we will inform you via email when it's all completely solved.
Agak mengecewakan kerana VPS yg disewa boleh mengalami masalah ini, apa2 pun kita tunggu masalah teknikal ini diselesaikan.
 
Joined
Jun 12, 2009
Messages
2,104
Likes
5
Points
38
Offline
#72
Minta maaf semua, terdapat masalah teknikal oleh provider VPS clicksMY, di bawah adalah notification yg diterima



Agak mengecewakan kerana VPS yg disewa boleh mengalami masalah ini, apa2 pun kita tunggu masalah teknikal ini diselesaikan.
Takpa saudara.. asalkan ia boleh lagi solve.. :) Tak sabar nak mengiklan semula.. 23hb Mac lepas dah expired iklan saya kat sana. Nanti ok saya mai support beriklan g.. :)

P/S: Sapa takmau buat duit besar ngan Clicksmy semudah mengiklan jer.. :D
 

alfa83

freshman
Joined
Oct 25, 2008
Messages
58
Likes
0
Points
6
Offline
#73
CLICKSMY SCAM CLICKSMY SCAMMER CLICKSMY DOWN

ClicksMY has paid around 300++ users amounted USD230++, all of them are happy, satisfied & trust with ClicksMY, however today 13/04/2010 we just experiencing an issue with our VPS, due to technical problem which is major issues with VPS nodes, ClicksMY temporary cannot be access till the problem resolved and being fixed by our VPS provider. Hopefully this won't take a long time.
 
Joined
Jun 12, 2009
Messages
2,104
Likes
5
Points
38
Offline
#75
isk2... VPS tuh ape?? hahaha..
masuk balik clicksmy ade byk ads dh..
VPS - Virtual Private Server.

Server yang disewa kat server provider dan ia seolah2x macam server kita sendiri coz pakai cam kita sorang2x aja own. Cam gitu r maksudnya.. :)
 
Top