Channel youtube mana pilihan korang?

inazrif94

freshman
Joined
Nov 22, 2019
Messages
47
Points
6
Age
28
Hah? Nak expand satu malaysia? Kira ada tmpt yg belum lagi ada la kan?
Belum, kt website setel tang location tu ada dia listkan mana stesen yg dah ada servis ni.. Kan ayat diorang expanding, tgh nak kembang la tu.. Lambat laun nanti ada la tu satu malaysia..
 

jolenechan46

freshman
Joined
Mar 19, 2012
Messages
11
Points
1
Ada tengok jgk video ni.. Esoknya aku nk isi minyak, punya la queue panjang kt kaunter pasal minyak turun ke apa tah.. La tu gak aku download app dia :D
no wonder i skrg tgk org kt sana just tunduk main phone, then keluar terus isi minyak.. and i was like whattttt how they pay all that.. baru i tahu skrg haha!
 

barley

junior
Joined
Mar 31, 2012
Messages
56
Points
8
ade video ker? mula2 susah gak nk gune, sbb lama betul loading, cuak la effect ke tak kang org blkg marah haha. lama2 elok je guna, laju je tekan2 dah.
Wei betol sgat! Aq haritu boleh tahan gak ah nak mencuba kan, then pakcik blkg kata ko buat apa tu dik, nak isi minak tidak. Ah sudah aq pon ckp la kt dia. Terus tak jadi dia nak sambung marah kt aq hahahaha
 

barley

junior
Joined
Mar 31, 2012
Messages
56
Points
8
app ni memudahkan semua je, kalau korang nak cara isi minyak yg lain n mudah.. aku pon baru sekali guna ni, cukup 3 kali kot dpt cashback tu haha
Ha'ah dpt je cashback tu. Ni pon aq ada dpt RM5 mcm rebat la. Tiba2 masuk dlm acc setel aq. Syok ahhh hahaha
 

popolan

junior
Joined
Oct 7, 2011
Messages
165
Points
18
Ha'ah dpt je cashback tu. Ni pon aq ada dpt RM5 mcm rebat la. Tiba2 masuk dlm acc setel aq. Syok ahhh hahaha
haaa okay2 cun.. sbb aku mmg nk kena gi isi minyak pun.. MCO MCO gak, minyak kereta tak berisi, cemana gak nak gi beli brg dapur nanti sbb nak habis dah huhu T_T
 

inazrif94

freshman
Joined
Nov 22, 2019
Messages
47
Points
6
Age
28
no wonder i skrg tgk org kt sana just tunduk main phone, then keluar terus isi minyak.. and i was like whattttt how they pay all that.. baru i tahu skrg haha!
Hahaha! Kan skrg musim virus covid tu, rasanya better guna app ni sbb lagi less interaksi fizikal gitu.. Cuma lepas isi minyak tu, sanitize tangan dgn hand sanitizer atau basuh je terus tangan..
 

inazrif94

freshman
Joined
Nov 22, 2019
Messages
47
Points
6
Age
28
haaa okay2 cun.. sbb aku mmg nk kena gi isi minyak pun.. MCO MCO gak, minyak kereta tak berisi, cemana gak nak gi beli brg dapur nanti sbb nak habis dah huhu T_T
Betul, jgn lama2 kt stesen minyak.. Tu yg bila guna app ni, mmg kurang la masa keluar dpd kereta tu.. Benefit sgt masa2 crucial mcm ni utk guna kemudahan mcm app ni..
 

tungkelly

junior
Joined
Aug 22, 2011
Messages
78
Points
8
Nak buka app bank pun hang, timeout juga. App ni pun tgh upgrade gak servis dia, lagi nak expand ke satu malaysia. Restart je senang. Aku suka guna sbb selamat bwk anak aku dlm kereta, aku boleh monitor dekat.
betul. ko bwa anak kecik pun kita bleh monitor dekat sbb isi minyak je kan keperluan masa tu.. aku suka guna app ni, kdg2 aku x risau bwa mak ayah tggu dlm keret sbb tutup enjin kejap je, kira tak panas sgt la
 
Top