Channel youtube mana pilihan korang?

tatatata230

freshman
Joined
May 24, 2011
Messages
10
Points
1
Ada yg pilih netflix berbanding youtube. Tapi aku lagi suka tgk youtube kot. Senang nk tgk mv artis2, video mukbang pun suka gak tapi meleleh je tgok kebulur hahaha. Kalau korang suka yg mana?
 

jellybean_meizi

freshman
Joined
Oct 8, 2011
Messages
9
Points
1
mesti ah video riders, especially bob yp.. syok gila dia ckp2 sambil ride motor dia.. kita yg tgk rilek je x de hal lah haha
 

inazrif94

freshman
Joined
Nov 22, 2019
Messages
46
Points
6
Age
25
Kalau aku suka tgk video amanz.. Pasal gajet2 tu, peh mmg tak miss.. Tapi tetap suka mkbhd la kalau bab2 gajet baru ni
 

tatatata230

freshman
Joined
May 24, 2011
Messages
10
Points
1
Kalau aku suka tgk video amanz.. Pasal gajet2 tu, peh mmg tak miss.. Tapi tetap suka mkbhd la kalau bab2 gajet baru ni
Amanz mmg updated. Mmg aku pasang noti gak kalau ada vid baru. Benda2 lain selain dpd gajet pun mmg updated, cunnn.
 

nirachan

freshman
Joined
Sep 11, 2013
Messages
70
Points
8
Amanz mmg updated. Mmg aku pasang noti gak kalau ada vid baru. Benda2 lain selain dpd gajet pun mmg updated, cunnn.
dpd diorang gak la aku tau pasal setel app tu.. yg bayar semua guna app cuma keluar kereta utk isi minyak je.. skrg mmg senang hidup aku, pakai baju tidur pun lek je isi minyak hahahaha!
 

xshayaziqx

freshman
Joined
Nov 6, 2019
Messages
28
Points
1
Age
28
Kalau aku suka tgk video amanz.. Pasal gajet2 tu, peh mmg tak miss.. Tapi tetap suka mkbhd la kalau bab2 gajet baru ni
Ohhh penah tgk mkbhd pasal tesla dia yg accident kena sagat dgn treler tu.. yg dia pegi kilang tesla dgn borak2 dgn elon musk.. pegh adore gila kerja dia..
 

xshayaziqx

freshman
Joined
Nov 6, 2019
Messages
28
Points
1
Age
28
dpd diorang gak la aku tau pasal setel app tu.. yg bayar semua guna app cuma keluar kereta utk isi minyak je.. skrg mmg senang hidup aku, pakai baju tidur pun lek je isi minyak hahahaha!
Alaa sama gak.. nk topup pon kena pegi kaunter gak la.. mcm kad tng, ingatkan gabung dgn e-wallet dia.. last2 lain, haritu aku sangkut kt tol duta pasal ni la..
 

inazrif94

freshman
Joined
Nov 22, 2019
Messages
46
Points
6
Age
25
dpd diorang gak la aku tau pasal setel app tu.. yg bayar semua guna app cuma keluar kereta utk isi minyak je.. skrg mmg senang hidup aku, pakai baju tidur pun lek je isi minyak hahahaha!
Ada tengok jgk video ni.. Esoknya aku nk isi minyak, punya la queue panjang kt kaunter pasal minyak turun ke apa tah.. La tu gak aku download app dia :D
 

inazrif94

freshman
Joined
Nov 22, 2019
Messages
46
Points
6
Age
25
Alaa sama gak.. nk topup pon kena pegi kaunter gak la.. mcm kad tng, ingatkan gabung dgn e-wallet dia.. last2 lain, haritu aku sangkut kt tol duta pasal ni la..
Bro, guna onlinebanking je pon boleh.. Kalau mcm aku yg malas asyik nak login online banking, aku terus add debit card, bila nak guna dia deduct ikut amount kita nak.. Setel hahhahha
 

bmwloveryo

freshman
Joined
Nov 8, 2019
Messages
43
Points
6
Age
26
dpd diorang gak la aku tau pasal setel app tu.. yg bayar semua guna app cuma keluar kereta utk isi minyak je.. skrg mmg senang hidup aku, pakai baju tidur pun lek je isi minyak hahahaha!
First time guna dah problem, topup pon asyik timeout je. Nak kata line tepon aku x elok, ok je. Ini mcm masalah app tu je. Baik bayar kt kaunter je.
 

jellybean_meizi

freshman
Joined
Oct 8, 2011
Messages
9
Points
1
First time guna dah problem, topup pon asyik timeout je. Nak kata line tepon aku x elok, ok je. Ini mcm masalah app tu je. Baik bayar kt kaunter je.
ce fikir logik.. app lain pon kekadang timeout.. online banking pon boleh timeout.. sama la cite dia kot utk ni.. kalau crash, restart je tepon settle dah.. takyah kusut2 haha
 

kyotoloves

freshman
Joined
Nov 22, 2019
Messages
57
Points
8
Age
28
Ada tengok jgk video ni.. Esoknya aku nk isi minyak, punya la queue panjang kt kaunter pasal minyak turun ke apa tah.. La tu gak aku download app dia :D
ade video ker? mula2 susah gak nk gune, sbb lama betul loading, cuak la effect ke tak kang org blkg marah haha. lama2 elok je guna, laju je tekan2 dah.
 

kyotoloves

freshman
Joined
Nov 22, 2019
Messages
57
Points
8
Age
28
ce fikir logik.. app lain pon kekadang timeout.. online banking pon boleh timeout.. sama la cite dia kot utk ni.. kalau crash, restart je tepon settle dah.. takyah kusut2 haha
aku penah ada prob dgn app ni, aku chat je dgn cs dia laju dia reply. settle terus masalah tu. kalau apa2 pun chat je dgn cs diorg, kira mcm x brckp sorg2 la laju je org reply haha.
 

lumberkereta

freshman
Joined
May 3, 2011
Messages
21
Points
1
Ohhh penah tgk mkbhd pasal tesla dia yg accident kena sagat dgn treler tu.. yg dia pegi kilang tesla dgn borak2 dgn elon musk.. pegh adore gila kerja dia..
Tesla kot nak repair tu pergh. Dia dduk us x pe la senang dpt spare part semua, repair senang. Ini tesla kt malaysia, aku penah nampak sebiji je kt jalan area shah alam. Smartttt gilaaa
 

lumberkereta

freshman
Joined
May 3, 2011
Messages
21
Points
1
First time guna dah problem, topup pon asyik timeout je. Nak kata line tepon aku x elok, ok je. Ini mcm masalah app tu je. Baik bayar kt kaunter je.
Nak buka app bank pun hang, timeout juga. App ni pun tgh upgrade gak servis dia, lagi nak expand ke satu malaysia. Restart je senang. Aku suka guna sbb selamat bwk anak aku dlm kereta, aku boleh monitor dekat.
 

popolan

junior
Joined
Oct 7, 2011
Messages
131
Points
18
First time guna dah problem, topup pon asyik timeout je. Nak kata line tepon aku x elok, ok je. Ini mcm masalah app tu je. Baik bayar kt kaunter je.
app ni memudahkan semua je, kalau korang nak cara isi minyak yg lain n mudah.. aku pon baru sekali guna ni, cukup 3 kali kot dpt cashback tu haha
 

bmwloveryo

freshman
Joined
Nov 8, 2019
Messages
43
Points
6
Age
26
Nak buka app bank pun hang, timeout juga. App ni pun tgh upgrade gak servis dia, lagi nak expand ke satu malaysia. Restart je senang. Aku suka guna sbb selamat bwk anak aku dlm kereta, aku boleh monitor dekat.
Hah? Nak expand satu malaysia? Kira ada tmpt yg belum lagi ada la kan?
 

tatatata230

freshman
Joined
May 24, 2011
Messages
10
Points
1
dpd diorang gak la aku tau pasal setel app tu.. yg bayar semua guna app cuma keluar kereta utk isi minyak je.. skrg mmg senang hidup aku, pakai baju tidur pun lek je isi minyak hahahaha!
Amboi kemain isi minyak pakai baju tidur. Kejap sgt lah tu nak isi minyaknye sbb boleh nak pakai baju tidur je. Buat trigger nak try je app ni haha!
 
Top