cerita clickbank...

HarimauMalaya

freshman
Joined
Oct 26, 2009
Messages
199
Points
18
Niche gardening dan marriage..

Pemilihan niche SANGAT penting supaya kerja2 promosi tidak sia2 especially SEO..bab2 SEO sy mmg lemah tapi outsource je..hire sape2 utk SEO..
p/s: sy belum menceburi dalam bidang affliate (clickbank),tahun nie fokus pada site Adsense..konsep lebih kurang sama je... :)
 

srhhf7p

freshman
Joined
Mar 26, 2012
Messages
13
Points
0
sale Cb aku baru dapat 11.84 ntah bila baru cukup leh withdraw tak tau la.tu pun lepas 1 bula berjinak dengan CB....
003.jpg

huang3.jpg

huang2.jpg
 
Last edited:

HarimauMalaya

freshman
Joined
Oct 26, 2009
Messages
199
Points
18
sale Cb aku baru dapat 11.84 ntah bila baru cukup leh withdraw tak tau la.tu pun lepas 1 bula berjinak dengan CB....

teruskan lgi berusaha,dah kira ok la 2,lepas 1 bulan join dah generate income..usaha sikit hasil sikit,usaha banyak hasil pun banyak :)
 

SKnewbie90

freshman
Joined
Aug 1, 2012
Messages
2
Points
0
sy ada masalah bila nk cari keyword competitive yg rendah dlm SERp bwh 600k...sume product keyword mst tinggi2...rendah2 pown mest yg kurg carian..mcm mane nk optimize keyword lebih baik???nk cari 5 keyword bukan main azab lgi..sesiapa diluar sila berikan tunjuk ajar..huhu
 

Dai Kuya

freshman
Joined
Dec 14, 2010
Messages
159
Points
0
Mencari freelancer yg buleh upload 30K video youtube selama 2 hari untuk projek Clickbank terkini..:-*
 

CrackerJack

freshman
Joined
Aug 9, 2012
Messages
119
Points
0
Kalau hendak pilih Affiliate Marketing cara yang paling baik ialah promote melalui E-Mail.

Jadi kita perlu mengumpul E-Mail list dululah. ;)
 

steel7001

freshman
Joined
Mar 15, 2013
Messages
17
Points
1
bukan ke ada ebook Teknik Clickbank dari Azian Usman....korg tak pernah cuba kerr...aku baru jerk nk mencuba2 teknik cb tuh....ada yg dah pernah guna teknik cb tuh dan berjaya ke??...
 

vyner

Newbie
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,646
Points
38
Mencari freelancer yg buleh upload 30K video youtube selama 2 hari untuk projek Clickbank terkini..:-*

30k Video ?? mantap wooo .. :D
Ni mesti skg sales dah masuk 4 angka ni ..

Wpr0b0t boleh berkhidmat. Hehe.
cmne nak guna wprobot utk buat 30k video utk CB ?? sy ada wprobot tp x pernah guna utk CB

tak penah dapat satu sale pun dari CB

teruskan usaha bro. jangan give up. sy 1st sale lepas 4 bulan. tu pun ciput2 jek smpai skg. :)

Sy rekomen guna Teknik Simple Clickbank RK.
Sy sendri guna teknik ni :)
 

zainal5185

freshman
Joined
Jun 7, 2013
Messages
54
Points
6
ini belum beli lagi , dulu ada beli dari saudara Zyan , teknikclickbank.com , lambat juga nak dapat hasil , sampai skrg tak dapat lagi
 

Mont7right

freshman
Joined
Jun 8, 2013
Messages
15
Points
0
Jadi kepada sesiapa yang dah menjana pendapatan dlm cb ni sudi-sudikan share di sini sebagai panduan
 
Top