Cepat! Pengiklanan 'Terhebat' Report JVGA, CB & TPE 2008

Joined
Apr 30, 2007
Messages
364
Likes
1
Points
18
Offline
#1
Assalamualaikum & salam sejahtera saya ucapkan.

Kecewa dengan hasil jualan & trafik anda?
Tercari-cari cara pengiklanan yang berkesan?

Saya pasti, cara pengiklanan ini pasti berbaloi! Insya Allah.

Saya, Mawardee, dengan rendah dirinya, ingin membuka peluang pengiklanan untuk semua warga Wang Cyber.

Untuk makluman, saya ada 5 projek besar yang terdekat. & kelima-limanya adalah saling berkait antara satu sama lain.

& saya target untuk pastikan projek ni meletup (nasihat dari anda semua amat saya alu-alukan). Meletup macam projek Malaysiapal yang Bitol punya (khabar2nya dapat 3,000 subscribers sebulan dengan laporan & ebook Malaysiapal tu). Kalau salah, sila betulkan.

Projek Pertama : Report "JV Give Away & Kumpul Prospek". Ia berkaitan cara kumpul mailing list melalui program JV Give Away.

Akan dilancarkan 11 - 13 Mei 2008.
Report khas ini saya target untuk memastikan ianya tersebar dengan pantas. Oleh itu, saya akan gunakan sistem 'pay-per-lead'.
Mungkin ini adalah program 'pay-per-lead' pertama di Malaysia kot.

Jadi, setiap referrer yang download report percuma ni, akan dibayar RM0.25. Walaupun nampak macam tak banyak, tapi saya yakin impaknya besar. Harap2nya, meletup la ye. (insya Allah) :D

Tempoh download untuk layak menerima bayaran : Sehingga 30 Jun 2008.


Projek Ke2 : Laporan khas Click Bank. Ia berkaitan dengan apa yg paling hangat kat Malaysia sekarang ni. Click Bank. Ianya dalam bahasa Melayu.

Ianya saya akan beri secara percuma kepada semua orang. Report ni percuma sahaja. Sesiapa sahaja boleh download.
Saya juga yakin ianya akan disebarkan secara meluas kerana semua org berminat utk tahu tentang CB ni. CB ni masih baru di Malaysia.

Tiada program 'pay-per-lead yg disediakan.
Anggaran tarikh pelancaran : 25-31 Mei 2008.

Projek 3 Ebook tentang Panduan ClickBank. Ianya saya juga target untuk 'meletup'. Tambahan pula, harganya RM10 sahaja. Harga mampu milik.
Malah, video online, blog & ezine tentang ClickBank juga akan disediakan untuk pembeli ebook ini.

Anggaran tarikh pelancaran : 25 - 31 Mei 2008


Projek 4 Ebook Teknik Pemasaran Email. Saya akan pastikan maklumat dalam ebook ni tepat.
Saya dah berbelanja sebahagian wang saya untuk buat kajian.
Ebook ni adalah kesinambungan dari kesemua projek di atas, sebab ianya sangat berkaitan.

Harga : RM60, beserta dengan sistem affiliate.
Anggaran tarikh pelancaran : 15 Julai 2008


Projek 5 Blog & Ezine Ebook Panduan ClickBank. Blog & ezine ini rahsia & hanya untuk pembeli ebook Panduan ClickBank sahaja.
Akan dikeluarkan setiap 3 bulan, selama setahun.


Oleh itu, saya dengan rendah diri, menjemput sesiapa sahaja untuk membuat pengiklanan dalam 4 projek ini, dengan satu kali bayaran.

Pakej A : RM 140. Terhad 10 orang sahaja.

FAEDAH :

[1] Iklan 1 m/s penuh dalam Report Projek 1. Boleh letak seberapa banyak imej & seberapa banyak link dalam satu muka penuh tu.
Iklan Kekal sampai bila-bila

[2] Iklan dalam laman affiliate 'pay-per-lead' projek 1.
Insya Allah ramai akan promote report Projek 1 ni.
& tentunya ramai yang akan baca iklan dalam laman affiliate mereka.
Iklan : 1 penerangan ringkas & 1 link.

[3] Iklan 1/2 (setengah) mukasurat dalam projek 2 (report X).
Di bahagian tengah-tengah report tersebut.
1 produk, 1 description ringkas, 1 link.
Iklan kekal sampai bila-bila.

[4] Iklan Banner bersaiz 468 x 60 dalam Ebook CB (Projek 3). Di bahagian akhir ebook.
& 1 link di bahagian tengah2 ebook.
Iklan kekal sampai bila-bila. Banner boleh buat sendiri atau mintak saya buat (free jer).

[5] Iklan : 1 ayat penerangan & 1 link pada laman video online CB. Video online ni terhad kepada pembeli Ebook CB sahaja.
& Saya yakin, pembeli ebook yg ramai ni, akan menonton video online (siapa x suka video?)

[6] Ezine CB akan diberikan secara percuma kepada semua pembeli Ebook CB.
Ezine setiap 3 bulan.
Jadi, anda berpeluang iklan sekurang2nya dalam 4 keluaran ezine ini.
Iklan saiz banner 468 x 60, di tengah2 ezine.

[7] Iklan saiz banner saiz 468 x 60 dalam ebook Teknik Pemasaran Email (Projek 4).
Bahagian akhir ebook.
Iklan kekal.

[8] Berpeluang menulis artikel di Blog Rahsia Untuk pembeli Panduan Click Bank (Projek 5).
Blog ni berkenaan teknik CB sahaja. Tapi, dengan kuasa anda sebagai
pengiklan CB, anda diberi ruang percuma utk tulis artikel blog tentang CB secara
percuma, 2 kali setiap 3 bulan, selama 1 tahun.
1 artikel bebas setiap 4 bulan, selama 1 tahun.
Biografi & link anda akan disertakan.
Teknik bina kredibiliti & trafik.

[9] 1 banner 125 x 125 pada sidebar blog CB untuk tempoh 2 bulan.

[10] Komisen affiliate ebook pemasaran email = RM 35.00 per sale.
Agen affiliate biasa hanya RM25



Pakej B : RM70 sahaja. - Terhad 20 orang sahaja.

[1] Iklan : banner 468 x 60 di akhir report Projek 1.
Iklan kekal.

[2] Iklan : 1 penerangan & 1 link di bahagian akhir report X (Projek 2).
Iklan kekal.

[3] Iklan : 1 penerangan & 1 link dalam ebook CB. Di bahagian akhir ebook CB (Projek 3) .

[4] Iklan : 1 penerangan & 1 link dalam ezine CB. di tengah2 ezine. Setiap 3 bulan akan dikeluarkan, percuma selama 1 tahun. (Projek 5)

[5] Iklan : 1 penerangan & 1 link pada akhir ebook Pemasaran Email. Iklan kekal. (Projek 4)

[6] 1 link pada sidebar blog CB, selama 2 bulan.

[7] Komisen affiliate Ebook Pemasaran Email = RM 35 per sale.
Agen affiliate biasa hanya RM25


FAEDAH TAMBAHAN :
[1] Saya akan selalu kemaskini ebook Panduan Click Bank. Jadi, setiap kali dikemaskini dengan isu/isi2 baru,
saya akan hantar ke semua subscribers.
Jadi, ini bermakna mereka akan baca sekali lagi jika ada perubahan maklumat dari semasa ke semasa.


[2] Iklan akan kekal sampai bila-bila. Jadi ini adalah pelaburan yang hebat.

[3] Ogos tahun ni, Perisian Internet & Video2 Bina Laman Web akan dilancarkan. Insya Allah (dah lama sangat proses upgrade ni. Insya allah takder masalah).
Versi Upgrade. Jadi, pakej A akan dapat 1 gambar produk, 1 penerangan ringkas & 1 link dalam panduan tersebut.
Manakala Pakej B mendapat ruang iklan 1 banner 468 x 60 dalam kedua-dua panduan tersebut.

Jangan bimbang dengan kepadatan iklan. Kedua-dua produk ini mengandungi banyak ebook, video
& perisian. Jadi, saya akan letakkan mana2 yg dirasakan sesuai.

[4] Pada pelancaran kedua-dua produk ini juga, saya akan pastikan report CB & report JVGiveAway disertakan sekali lagi.

[5] Malah, saya akan sebutkan kesemua produk yang anda semua iklan (Pakej A & Pakej B)
pada laman web rahsia BlogSendiri.Com. Laman ini rahsia untuk 350++
subscribers BlogSendiri.Com untuk memperolehi produk percuma setiap bulan. & jumlah subscribers ini terus bertambah dari hari ke hari,
dengan kadar 5 orang sehari.

Jadi, 1 ayat ringkas & 1 link anda semua akan diletakkan di akhir web ini. PERCUMA selama 1 Tahun !


[6] Pelaburan sekarang untuk keuntungan masa depan. Malah, komisen affiliate Ebook Teknik Pemasaran Email adalah RM35 untuk semua pengiklan.
Hanya 2 jualan, dah bawa balik modal untuk pakej B, & 4 jualan untuk pakej A.
Itu belum kira lagi hasil iklan anda semua dalam semua ruang yang saya nyatakan di atas.

[7] Semua muka / wajah pengiklan akan diletakkan dalam MUKA DEPAN semua report & ebook di atas, beserta 1 link masing2.
Dengan tajuk - SENARAI PENAJA.
So, letak muka elok2 sikit ye.
Satu teknik mempromosi muka diri sendiri (kredibiliti & trafik).



Nota : Saya tak rasa saya yang terbaik untuk membuat report & ebook CB, tapi saya akan buat yang terbaik
demi kebaikan semua.
Sebarang cadangan & nasihat amat dialu-alukan.

Jika berminat, sila buat pembayaran ke akaun berikut :

Maybank
163064012771
Ahmad Mawardi bin Mohd Nor

atau

CIMB
13020115901528
Ahmad Mawardi bin Mohd Nor

Pakej A : RM 140.00
Pakej B : RM 70.00

Bayar ansuran dibenarkan. Sila maklumkan saya jika berminat berbuat demikian.
Saya harap anda selesaikan sebelum selewat2nya 1 Jun 2008.
Deposit RM20 bayar sebelum 10 Mei 2008.


RISIKO :

[1] Peluang pengiklanan yang hebat! 1 pembayaran untuk pelbagai ruang iklan. Ada yang kekal, ada yang sementara.
[2] Jika ClickBank Ditutup untuk rakyat Malaysia sebelum 11 Mei 2008, 100% wang akan dikembalikan.
[2] Jika ClickBank Ditutup untuk rakyat Malaysia selepas 11 Mei 2008 sehingga sebelum 30 Mei 2008, 80% wang akan dikembalikan.
[3] Jika ClickBank Ditutup untuk rakyat Malaysia selepas 30 Mei 2008 sehingga sebelum 1 September 2008, 40% wang akan dikembalikan.
[4] Jika ClickBank Ditutup selepas 1 September 2008, 20% wang akan dikembalikan.

Selamat beriklan! :)
 
Joined
Apr 30, 2007
Messages
364
Likes
1
Points
18
Offline
#2
Update nama :

Pakej A : [ RM 140 ]

1. IbnuHassim
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.


Pakej B : [RM70]

1. Arm
2. Richman
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.



Deposit RM 20 sebelum 10 Mei 2008.
Baki selebihnya sebelum 30 Mei 2008.
 
Joined
Apr 30, 2007
Messages
364
Likes
1
Points
18
Offline
#4
Tambahkan perbelanjaan pada pengiklanan.
Kerana pengiklanan menambahkan bilangan prospek
& meningkatkan jualan. :D

Just a very small investment to gain a big exposure of your
products. Let the advertisement bring your business up to a new level.

:D
 
Joined
Apr 30, 2007
Messages
364
Likes
1
Points
18
Offline
#5
Report JV Give Away akan dilancarkan beberapa hari lagi.

Kepada para penaja, sila cek PM anda. :)

Nampaknya, pengiklanan akan menjadi SANGAT berkesan, kerana kurangnya penaja & kurangnya persaingan dalam pengiklanan kelima-lima projek ni. :D
 
Joined
Apr 30, 2007
Messages
364
Likes
1
Points
18
Offline
#7
Saya berminat untuk buat iklan, tetapi boleh terangkan lagi bagaimana saya boleh buat iklan??

******************************
******************************

Webmaster Bizz-2u Dot Com
URL ::: Pakej Lengkap Panduan Jana wang Dari Rumah by Bizz-2u.Com ::
Email :eriey@bizz-2u.com

******************************
******************************
Jika berminat, sila buat pembayaran deposit RM20 ke akaun berikut :

Maybank
163064012771
Ahmad Mawardi bin Mohd Nor

atau

CIMB
13020115901528
Ahmad Mawardi bin Mohd Nor

Pakej A : RM 140.00
Pakej B : RM 70.00

Bayar ansuran dibenarkan. Sila maklumkan saya jika berminat berbuat demikian.
Saya harap anda selesaikan sebelum selewat2nya 1 Jun 2008.
Deposit RM20 bayar sebelum 12 tgh malam ni, 13 Mei 2008.

Saya akan maklumkan dari semasa ke semasa dan memperingatkan anda apa yang anda perlu sediakan, jika pembayaran deposit sudah anda lakukan.

- Mawardee
 
Joined
Apr 30, 2007
Messages
364
Likes
1
Points
18
Offline
#8
Peluang pengiklanan 5 projek ni, masih dibuka.

Alhamdulillah, projek pertama iaitu laporan
"JV Give Away" meletup pada hari pertama!

Oleh kerana sambutan yang melebihi jangkaan,
saya 'menganggarkan' program Pay-Per-Lead
untuk laporan ini, akan ditutup lebih
awal dari sepatutnya.

Apapun, buat masa ni, memang 'panas' & meletup.

Jika berminat, peluang pengiklanan untuk laporan ini
& lagi baki 4 projek, masih terbuka.

9 Penaja Pakej A, & 18 Penaja Pakej B.

Sila rujuk 1st thread ye. :)
 
Joined
Sep 5, 2007
Messages
152
Likes
1
Points
18
Offline
#9
Massively multiplayer online role-playing game (MMORPG) is a WoW Gold genre of online computer role-playing games (CRPGs) in and which a large number of players interact with one another in a virtual world. As in all RPGs, So please try WoW Powerleveling and players assume the role of a fictional character not Runescape Powerleveling and (most commonly in a fantasy world),and take control over many of that character's actions.MMORPGs are distinguished from single-player or small multi-player CRPGs by the number of players, and by the game's persistent world, usually hosted by the game's publisher, which continues to exist or and evolve while the player is away from the game.someone said that is a great idear,but i think it's a nice choose! why? because that and Maple Story Mesos it's a best games items for mmorpg,and somefor games player not to be our best games,lol~ we should try and buy some also we can learn some to improve our games account! ThanksRunescape

wa...apa ni..thread bomber ker??
 
Top