{ CEPAT GRAB...TAWARAN TERHAD} Design Minisite Blogspot Cun!!

fid

Senior
Joined
Mar 18, 2008
Messages
882
Points
18
Age
35
Assalamualaikum dan salam sejahtera warga WangCyber..tawaran istimewa datang lagi.2 design minisite blogspot yang cun melecun untuk anda grab. Jangan lepaskan peluang ini.Saya reka khas untuk anda mempromosi bisnes/produk anda supaya menarik perhatian customer.

Contoh yang telah siap dipasang :

http://contohminisite1.blogspot.com
http://contohminisite4.blogspot.com

Apa kelebihan guna minisite blogspot?

1) Tak perlu fikir bayaran tahunan domain & hosting langsung kerana semuanya PERCUMA
2) Tak perlu bimbang hosting & domain down kerana ianya milik google
3) Anda boleh create seberapa banyak nama bisnes anda dengan PERCUMA
4) yang penting design 100% seperti berada di doamin & hosting berbayar
5) Banyak lagi kelebihan nya....


Apa perlu anda buat?

1) Dapatkan 2 design tersebut dari saya dan saya berikan anda fail psd untuk anda edit letak nama bisnes dan gambar produk anda.

2) Setelah selesai meletakkan semua maklumat bisnes anda dengan senang hati anda boleh promosi bisnes anda tersebut dengan design yang menarik ini.

Berapa harga 1 design minisite seperti ini di luar sana jika anda ingin upah?Ianya boleh mencecah sehingga RM150!! Tapi tawaran saya untuk warga WC untuk 2 design ini hanya RM20 tapi hanya untuk 10 orang yang bertuah sahaja..Jom grab sebelum cukup kuota..


Senarai yang bertuah :

1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)


 

ezord

Newbie
Joined
Jul 3, 2009
Messages
539
Points
16
wow...cun nih!
Saya dah tertempah kat orang lain pulak yang tanya bro hari tu tu -_-
 

fid

Senior
Joined
Mar 18, 2008
Messages
882
Points
18
Age
35
xpe...boleh grab yg ni n edit mengikut kesesuaian sendiri..jimat RM280 utk harga RM30 ;)

BUMP untuk hari ini
 

fid

Senior
Joined
Mar 18, 2008
Messages
882
Points
18
Age
35
akan menyusul update design cun melecun minisite blogspot nanti :D boleh jugak request niche ape yg anda mahu di sini :)
 

shafrizal

junior
Joined
Sep 18, 2014
Messages
82
Points
8
Ada lagi ke bos? Saya berminat.
 

fid

Senior
Joined
Mar 18, 2008
Messages
882
Points
18
Age
35
Mitak maaf semua lambat reply..ada kekangan masa skit sekarang ni utk berurusan online...ape2 PM saya dulu..saya akan bagi detail nya secepat yang mampu....
 
Top