Celcome xde lagi carry forward?

jerry

freshman
Joined
Nov 14, 2016
Messages
10
Points
1
Age
30
apa sal celcome first pplan tak de lagi carry forward? harga tu same je.. klao carry forward blh simpan skit data lah... ape lagi plan lain blh tukar kawan?
 

zainah

freshman
Joined
Nov 15, 2016
Messages
13
Points
1
Age
30
apa sal celcome first pplan tak de lagi carry forward? harga tu same je.. klao carry forward blh simpan skit data lah... ape lagi plan lain blh tukar kawan?
Walaupun skrg celcom sdh tak ade carry forward feature, tapi ade percuma 2kali ganda punya data, dgn harga RM80, u blh guan 20GB data sebulan dn unlimited call kpd semua line.
 

Shahira

freshman
Joined
Oct 26, 2016
Messages
8
Points
1
Age
25
x ade carry forward dah???
klaw x habis guna makna bazir je
 

kakak aiman5

freshman
Joined
Oct 11, 2016
Messages
3
Points
1
Age
58
Walaupun skrg celcom sdh tak ade carry forward feature, tapi ade percuma 2kali ganda punya data, dgn harga RM80, u blh guan 20GB data sebulan dn unlimited call kpd semua line.
oh ye ke?dengar citer macam ade unlimited Whatsapp jugak kan?
 

Hareen Fazrul

freshman
Joined
Nov 16, 2016
Messages
4
Points
1
Age
26
Saya dengar kawan cakap coverage dan line dia tak baik punya... Benar tak dah upgrade dia punya line ke?
 

jerry

freshman
Joined
Nov 14, 2016
Messages
10
Points
1
Age
30
Saya dengar kawan cakap coverage dan line dia tak baik punya
i tak de masalah ni,pakai dah lama.. line masih bagus juga.. hanya susah connect masa masuk kampong lah haha... tapi biasa pakai tak de masalah
 

Faraherrysha

freshman
Joined
Nov 17, 2016
Messages
1
Points
1
Age
24
kalau nak carry forward punye plan, yellow man 10GB ade. Nanti tak habiskan celcom data wasted
 

zainah

freshman
Joined
Nov 15, 2016
Messages
13
Points
1
Age
30
kalau nak carry forward punye plan, yellow man 10GB ade. Nanti tak habiskan celcom data wasted
Kloi u bukan org yg guna byk data, u blh pilih pelan yg ada kurang data. sbb skrg ramai org guna internet, data sentiasa tak cukup, oleh tu celcom baru keluar pelan yg memepunyai byk data.
 

Popopky

freshman
Joined
Nov 21, 2016
Messages
3
Points
1
Age
24
Lokasi I masih lambat sangat, fikir nak tukar telco lain...any suggestion?
data pun tak boleh carry forward sekarang+Aghh+
 

Popopky

freshman
Joined
Nov 21, 2016
Messages
3
Points
1
Age
24
Lokasi I masih lambat sangat, fikir nak tukar telco lain...any suggestion?
data pun tak boleh carry forward sekarang+Aghh+
 

Popopky

freshman
Joined
Nov 21, 2016
Messages
3
Points
1
Age
24
Lokasi I masih lambat sangat, fikir nak tukar telco lain...any suggestion?
data pun tak boleh carry forward sekarang+Aghh+
 

Kacak Hari

freshman
Joined
Nov 22, 2016
Messages
2
Points
1
Age
26
Celcom sekarang bagi free call utk semua network pula, betul-betul baiknya
 

Kacak Hari

freshman
Joined
Nov 22, 2016
Messages
2
Points
1
Age
26
yeah Celcom punya data tak boleh bawa kepada bulan lepas, tapi sekarang dia bagi lebih byk data, 20GB data utk RM 80 saja
Lokasi I masih lambat sangat, fikir nak tukar telco lain...any suggestion?
data pun tak boleh carry forward sekarang+Aghh+
 

zainah

freshman
Joined
Nov 15, 2016
Messages
13
Points
1
Age
30
skrg celcom first gold plus dn platinum plan ade keluar dgn iphone 7!!! i sdg fikir mau sign plan tu utk beli iphone 7 tak sbb i guna byk dataa dn first gold plus ade byk data blh guna.
 
Top