Celcome xde lagi carry forward?

jerry

freshman
Offline
#1
apa sal celcome first pplan tak de lagi carry forward? harga tu same je.. klao carry forward blh simpan skit data lah... ape lagi plan lain blh tukar kawan?
 

zainah

freshman
Offline
#2
apa sal celcome first pplan tak de lagi carry forward? harga tu same je.. klao carry forward blh simpan skit data lah... ape lagi plan lain blh tukar kawan?
Walaupun skrg celcom sdh tak ade carry forward feature, tapi ade percuma 2kali ganda punya data, dgn harga RM80, u blh guan 20GB data sebulan dn unlimited call kpd semua line.
 

zainah

freshman
Offline
#13
kalau nak carry forward punye plan, yellow man 10GB ade. Nanti tak habiskan celcom data wasted
Kloi u bukan org yg guna byk data, u blh pilih pelan yg ada kurang data. sbb skrg ramai org guna internet, data sentiasa tak cukup, oleh tu celcom baru keluar pelan yg memepunyai byk data.
 

zainah

freshman
Offline
#19
skrg celcom first gold plus dn platinum plan ade keluar dgn iphone 7!!! i sdg fikir mau sign plan tu utk beli iphone 7 tak sbb i guna byk dataa dn first gold plus ade byk data blh guna.