Others Case study sedut 2327 prospek dengan fb tanpa guna landing page

ilhamputra

Newbie
Joined
Nov 29, 2007
Messages
1,764
Points
36
Hai salam perkenalan kepada warga wang cyber

Saya nak perkenalkan kepada anda satu teknik yang sangai membantu dalam melonjakkan jualan bisnes online dan membantu untuk jangka masa panjang

Teknik ini dinamakan pemasaran emel atau kumpul prospek melalui emel

So kelebihan pemasaran emel ni ialah:

1. Menjimatkan Kos

Kos pemasaran email adalah LEBIH MURAH berbanding yang lain seperti fb ad, surat-menyurat dan lain lagi. Dalam pemasaran email, apa yang anda perlukan adalah blog/squeeze page, domain, hosting dan autoresponder.

2. Jualan Berulang

Dalam pemasaran email selepas pelanggan membeli daripada anda, tak mustahil yang mereka akan membeli lagi kerana mereka sudah percaya kapada anda. Jadi ini akan menyebabkan jualan berulang dan berulang dan BERULANG. Anda juga lebih mudah untuk berhubung semula dengan mereka.

3. Mengikut Sasaran

Sasaran ini pula, anda hanya perlu sasarkan kepada niche anda. Contohnya, niche anda adalah pelaburan hartanah, anda hanya perlu sasarkan orang yang minat kepada pelaburan hartanah sahaja. Anda buat satu kempen dalam autoresponder, siap dengan emel follow up.. KHAS untuk 1 NICHE sahaja.

4. Email Secara Automatik

Dengan bantuan sistem autoresponder, anda boleh menghantar email secara automatik dan ia boleh bekerja 24 jam sehari, 7 hari seminggu dan 365 hari setahun.. TANPA CUTI! Anda juga boleh set up beberapa emel follow up, kemudian emel-emel tersebut akan dihantar mengikut tarikh dan masa yang anda tetapkan

5. Menyimpan Maklumat Pelanggan

Apabila pelanggan mendaftar di blog/squeeze page, anda secara automatik anda sudah menyimpan maklumat mengenai pelanggan. Dengan maklumat ini anda boleh mempromosikan bermacam-macam produk lagi kepada pelanggan anda.


Jadi kepada yang berminat untuk mendalami lagi tentang ilmu pemasaran emel saya rekomen satu panduan ni

Panduan ini membantu anda untuk dapatkan emel prosopek dengan cepat
Tawaran Harga Pembukan EARLY BIRD adalah sehingga 11:59 MALAM, 25 APRIL 2016.

Harga Akan DINAIKKAN LEBIH TINGGI selepas tempoh tersebut

 
Top