Case Study Sebenar! Jual Website Simple di Flippa Tapi Masyuk!

naqiu002

Super Senior
Joined
Dec 17, 2007
Messages
862
Likes
15
Points
18
Age
27
Offline
#1
Ebook Case Study
Lubuk Duit Flippa.com



Maaf, Untuk yang Nak Belajar Sahaja!
Kalau Rasa Dah Pro, Ini Bukan Untuk Anda.
===============


Khas untuk mereka:

✔ Nak Belajar. InsyaAllah ini cara mudah dan simple. 30 minit je
✔ Tak Nak Rugi. Saya rugi puluhan USD sebelum ni
✔ Nak Berjaya. Ni teknik proven, yang saya sendiri buat.


Ini adalah case study saya sendiri selama lebih kurang 4 bulan.
Pengalaman sendiri.
Yang pasti, SAYA BERJAYA!



===============


Apa yang anda akan belajar?

✔ Bagaimana saya menjual sebuah website yang sama setiap masa dan dapat buat duit sampingan lebih kurang RM100+ untuk setiap website.

✔ Cara pilih domain dan hosting yang murah. Jangan risau. Tak habis Rm20 untuk dua benda asas ni.

✔ Jenis website yang saya gunakan untuk dijual di Flippa.com. Website simple je, tapi powerful dan ada demand.

✔ Sales letter. Ya, sales letter yang saya guna untuk jual website. Nampak macam susah, tapi mudah je. Saya bagi yang saya punya untuk anda okay?

✔ Macam mana nak uruskan jual beli di Flippa, dari A sampai Z. Jangan risau kalau ada soalan group support ada, tanya je.

✔ Video tutorial. Jangan risau, tak faham, saya bagi lagi video tutorial untuk anda lebih faham. Saya rakam sendiri, khas untuk anda.


===============


Berminat?

Harga Jualan
RM45 SAHAJA!

Respond Pantas
WhatsApp
013-4669048
 
Joined
Jul 3, 2009
Messages
533
Likes
0
Points
16
Offline
#3
kene ada trafik ke bro ke totally fresh website.
barang baik ni
 
Top