Cara untuk menyelesaikan masalah gastrik

Joined
Aug 29, 2017
Messages
38
Likes
0
Points
6
Age
26
Offline
#41
ohhh , tak pernah minum air alkani sooo tak tau apa rasa nya. tapi kalau pahit ada orang suka minum ke? LOL suka beli mesin air tu pahitlah
rasanya tak pahit pun, kalau ada pahit boleh buang lah air tu... itu panggil tak normal, mana ada air yang dapat dari mesin air akan rasa pahit, mesti tak ada rasa.
 
Joined
Aug 29, 2017
Messages
38
Likes
0
Points
6
Age
26
Offline
#42
Ada macam tu ke? Saya ingat ada akali atau tak ada pun sama saja... tapi saya rasa kegunaan air alkali sementara sahaja, kalau badan tak ada masalah, fungsi air tu pun tak berguna
Betul, tu kata minum alkali ada kebaikan macam ni macam tu, saya dah bosan dengar benda tu. pakar kesihatan kata kalau minum air yang cukup dalam sehari dah cukup , tak payah lah kena ada air alkali ke air isotonic.
 
Joined
Aug 30, 2017
Messages
23
Likes
0
Points
1
Age
30
Offline
#43
rasanya tak pahit pun, kalau ada pahit boleh buang lah air tu... itu panggil tak normal, mana ada air yang dapat dari mesin air akan rasa pahit, mesti tak ada rasa.
ohh haha. i PUN hairan sikit kalau betul2 ada tak der orang nak minumlah! tapi atas ada orang cakap ada air pahit ?? So ni ade ke takde.
 

isamel

freshman
Joined
Jul 24, 2018
Messages
17
Likes
1
Points
3
Age
24
Offline
#44
Sekarang tak ada masalah, nanti lepas guna 2 atau 3 tahun tengok, banyak benda kamu tak dapat fikir apa yang akan berlaku.
ada apa masalah? boleh beritahu tak? mak cik aku dah guna beberapa tahun pun takde problem
 
Joined
Jul 24, 2018
Messages
8
Likes
0
Points
1
Age
29
Offline
#45
ke sebab filter dia metal, air jadi pahit hahahaah.. cuckoo memang ade rase pahit2 siket kalau air berakali ni
bile tanye knp pahit, dia cakap ubat mesti lah pahit aku macam whuttttt! hahaahahah
yukkkkk air pahit??? rasa gelinya+Muntah+
cuckoo bukan jenama terkenal ke? kenapa kualiti begitu rendah
kalau cuckoo pun macam ni aku tak dpt cari penapis air yg best
 
Top