Cara terbaik promosi program affiliate...

adike

freshman
Joined
Aug 30, 2006
Messages
6
Points
1
Cara yang terbaik untuk mempromosikan program affiliate ialah dengan menggunakan blog. Blog yang dibangunkan menghuraikan ciri-ciri produk affiliate yang dipromosikan..kita juga perlu meletakkan rating bagi setiap produk2 tersebut..ini adalah salah satu teknik 'super affiliates'!







Thanks,
Sazlairie a.k.a E
http://jutawansiber.com
 

zinedine

Senior
Joined
May 3, 2006
Messages
1,002
Points
18
Cara yang terbaik untuk mempromosikan program affiliate ialah dengan menggunakan blog. Blog yang dibangunkan menghuraikan ciri-ciri produk affiliate yang dipromosikan..kita juga perlu meletakkan rating bagi setiap produk2 tersebut..ini adalah salah satu teknik 'super affiliates'!

Thanks,
Sazlairie a.k.a E
http://jutawansiber.com

Adike, nak spam forum ni ker? nak jadi ahli forum ni ke atau nak jadi Spammer? tadi saya tengok iklan jutawansiber awak ni dah ada kat thread "Program Wang Online" dan "Ada Sesiapa Yang Tahu?". Ni ada pulak kat sini. Baru pagi ni tadi, saya dpt spam emel macam ni jugak. Bukan macam ni caranya intenet biz yg telus, spam menyepam. Kalau nak jadi spammer, bukan ini tempatnya. Lepas spam spam, lari.
 
Top