Cara Nak Kumpul Mailing List

reezluv

Senior
Joined
Jun 5, 2006
Messages
4,115
Points
38
salam semua ]saya nak tanya ni camner cara nak kumpul mailing list dengan banyak erk??:confused:

hehe..tu link kat siggy ko tu ada promote autoresponder, takkan la tak tau camne nak kumpul?hehe..

mailing list banyak tu bagus..tapi elok rasanya pentingkan kualiti dari kuantiti ye tak?

caranya ada banyak

1.Berikan free report (letak borang suh isi nama ngan emel untuk claim report tersebut)
2.Pakat ngan ramai2 IM wat JV,pastu wat viral marketing.
3.Iklankan produk kat forum2 terkenal ramai visitor.
4.Cari autoresponder yang best cam Norabots,Aweber,Getresponse..hehe
 

Duit Internet !

freshman
Joined
Sep 3, 2009
Messages
854
Points
0
ps:// bahase baik sket

nk kumpul gne autoresponder
baik gne yg baya
getresponse
 

engshahrul

Senior
Joined
Dec 6, 2008
Messages
2,482
Points
38
klu guna feedburner, boleh ke? kn free je.
 

muhaimin

freshman
Joined
Sep 10, 2009
Messages
292
Points
0
sy pun da gune freeautobot tuh, bukan admin je kene tahan mata sebab byk iklan, prospek pun dapat jugak iklan. tapi takpelah nama pun free :)
 

zudierahman

Newbie
Joined
Mar 15, 2009
Messages
290
Points
0
sy pun da gune freeautobot tuh, bukan admin je kene tahan mata sebab byk iklan, prospek pun dapat jugak iklan. tapi takpelah nama pun free :)

yang paling risau, tiba-tiba je email yang kita hantar tak terjamin boleh sampai ke customer...itu yang bahaya tu... penat je taip 'surat'.. ;-)
 

engshahrul

Senior
Joined
Dec 6, 2008
Messages
2,482
Points
38
Nk tanye skit. Adakah subcriber feedburner kita boleh consider sebagai mailing list?
 
Top