Cara Nak Iklankan di Rungan "Iklan Premium"???

faezil

Newbie
Joined
Oct 2, 2007
Messages
7,061
Points
38
Assalamualaikum. Bagaimana ya cara nak iklankan produk di ruangan Iklan Premium ( Yang belah atas tu)?

Masih tercari-cari link untuk mengiklankannya dan untuk melihat rate harga tapi belum jumpa. :)

belah atas ni ?? banner 2 bijik memanjang ni ??

Hari tu pingspy ada tanya... dan bro shuth ada kata ruangan tu tak open pada umum
 

FendyAziz

freshman
Joined
Apr 15, 2009
Messages
3,541
Points
0
belah atas ni ?? banner 2 bijik memanjang ni ??

Hari tu pingspy ada tanya... dan bro shuth ada kata ruangan tu tak open pada umum

Bukan ke dia ada cakap Iklan Premium :-/

sapikk said:
Oh. Bukan yang belah atas tu, tapi yang belah tepi atas Yang saiznya besar sikit dari iklan yang belah bawah tu

Aku ingat ruangan tu spesel untuk Wc premium. Tp ko pn Wc premium gak kan.. EMmmm..
Tak tau ler...
 
Top