cara nak guna co.cc

rwan

freshman
Joined
Dec 8, 2007
Messages
259
Points
16
shadow95.... lebih baik lihat tutorial yang diberikan kat co.cc. kat situ ada bagi tu step by step cara nak guna. cname, afd n sbgnya. :)
 

moneyhacker

freshman
Joined
Jul 26, 2009
Messages
382
Points
0
shadow95.... lebih baik lihat tutorial yang diberikan kat co.cc. kat situ ada bagi tu step by step cara nak guna. cname, afd n sbgnya. :)

ko nak setup blog dengan blogger ke atau dengan webhosting percuma?yang elok webhosting byethost.com

ni contoh blog aku pakai blogger :
http://blog.mrfadzli.co.cc

p/s: sory blog aku tu aku buat testing saje2 jer...yang pakai webhosting percuma belum siap lagi..dalam process hehehe..
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
34

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
34
Top