Cara mudah nak cari senarai e-book terbaru yg brada di psrn IM

Khai Akmal

Senior
Joined
Dec 5, 2009
Messages
404
Points
18
Salam sejahtera kpd warga wc sekalian...
Nak tnya ni.
Ade x cara termudah nak cari senarai e-book terbaru yg berada di psrn?
Kalu ade,kongsi2kn lah kat thread ni.
ramai yg x tau.
please...
 

aqifdg

Senior
Joined
May 3, 2008
Messages
704
Points
18
Sebenarnya cara mudah untuk mengetahui ebook yang terbaru
adalah melalui bahagian pengiklanan dan pemasaran forum wc atau
subscribe sahaja pada mailing list rakan-rakan IM.

Tetapi jika anda persoalkan ebook yang terbaru, maka saya baru sahaja
terbitkan sebuah ebook yang dinamakan "Pendedahan Eksklusif: Blog
Commenting".

Untuk maklumat lanjut mengenai ebook ini, boleh layari:
http://www.wangcyber.com/forum/wts-...anda-sebanyak-200-sebulan-melalui-teknik.html

Semoga ia membantu. :)
 

Khai Akmal

Senior
Joined
Dec 5, 2009
Messages
404
Points
18
My cent...

Jadilah subscriber setia rakan-rakan IM (lebih-lebih otai...)

~ Mereka sering mendapat info sejak produk terbaru
belum dipasarkan lagi...
Owh...yeke?
tp camne nak jd subscriber otai2 ni?..
n
leh listkn x snarai name2 otai brsrta dgn laman web skali?
 

manasseh84

freshman
Joined
Nov 16, 2009
Messages
110
Points
0
Sebenarnya cara mudah untuk mengetahui ebook yang terbaru
adalah melalui bahagian pengiklanan dan pemasaran forum wc atau
subscribe sahaja pada mailing list rakan-rakan IM.

Tetapi jika anda persoalkan ebook yang terbaru, maka saya baru sahaja
terbitkan sebuah ebook yang dinamakan "Pendedahan Eksklusif: Blog
Commenting".

Untuk maklumat lanjut mengenai ebook ini, boleh layari:
http://www.wangcyber.com/forum/wts-...anda-sebanyak-200-sebulan-melalui-teknik.html

Semoga ia membantu. :)

thks bro...
 

Razif

Senior
Joined
May 20, 2008
Messages
3,221
Points
38
Owh...yeke?
tp camne nak jd subscriber otai2 ni?..
n
leh listkn x snarai name2 otai brsrta dgn laman web skali?

Nak senaraikan nama-nama otai...?
Terlalu banyak.. maybe WC tak mampu tampung nanti..

Siapa yang anda kenal di WC?
~Sertai laman jualan atau blog mereka.
~Masukkan nama dan email anda jika mereka
produk percuma contohnya.

Anda boleh lakukan search di WC ini, untuk mencari otai..
Mungkin juga WC memberlist ini boleh membantu anda:

http://www.wangcyber.com/forum/members/list/


All d best!
 

rendezvously

Senior
Joined
Oct 27, 2008
Messages
528
Points
18
Salam sejahtera kpd warga wc sekalian...
Nak tnya ni.
Ade x cara termudah nak cari senarai e-book terbaru yg berada di psrn?
Kalu ade,kongsi2kn lah kat thread ni.
ramai yg x tau.
please...


Teruskan usaha Khai utk mencari ilmu.

Mulakan langkah dengan menjadi subscriber IM lain.

Kemudian tanamkan azam utk memilikki mailing list sendiri.
Bina mailing list sendiri.
 

Khai Akmal

Senior
Joined
Dec 5, 2009
Messages
404
Points
18
Nak senaraikan nama-nama otai...?
Terlalu banyak.. maybe WC tak mampu tampung nanti..

Siapa yang anda kenal di WC?
~Sertai laman jualan atau blog mereka.
~Masukkan nama dan email anda jika mereka
produk percuma contohnya.

Anda boleh lakukan search di WC ini, untuk mencari otai..
Mungkin juga WC memberlist ini boleh membantu anda:

http://www.wangcyber.com/forum/members/list/


All d best!
Thanx Razif...:-D
1 maklumat yg amat brguna pd diri sy...:-D
 

Khai Akmal

Senior
Joined
Dec 5, 2009
Messages
404
Points
18
Teruskan usaha Khai utk mencari ilmu.

Mulakan langkah dengan menjadi subscriber IM lain.

Kemudian tanamkan azam utk memilikki mailing list sendiri.
Bina mailing list sendiri.
Thanx for supporting mr.hazwan.
ni yg bersmgt ni...:)
 

syah-A

Senior
Joined
Dec 3, 2009
Messages
286
Points
0
cuba tengok jumlah post dgn jumlah iTrader dan usia dia kt blog ni. Sllnya otai2 trdiri daripada org2 lama kt WC ni. tp ada gk otai2 yg baru join kot..

try subscribe bro Alang...tu sure otai tu. :)
 

amirulmukmin

Newbie
Joined
Nov 30, 2009
Messages
703
Points
0
Age
31
Yang tak bestnyer kan...
Kalau masa baru subscibe, kadang-kadang kita dapat email yang dah expired.
Autoresponder hantar... Raya haji dah lama abes... tup2 dapat ucapan
Selamat Hari Raya Aidiladha
 
Top