Cara menghilangkan kepala gelap di bawah mata

Joined
Dec 3, 2018
Messages
25
Likes
3
Points
3
Age
23
Offline
#1
Adakah terdapat produk kecantikan yang boleh membantu saya untuk menghapuskan kerana saya melihat banyak produk di Ezbuy atau Charles and Keith tetapi secara literal saya masih keliru yang akan memberi kesan.
 
Joined
Jul 25, 2018
Messages
25
Likes
0
Points
1
Offline
#4
rawatan laser mata blh bantu kurangkan lingkaran gelap bawah mata ke? I biasa buat eye mask dgn pki hirisan timun shj...
blh jer...teknologi laser mata dah makin maju skrg ni...ia blh jadikan kulit di bawah mata menjadi licin dan lebih kurang berubah warna...
 
Joined
Jul 25, 2018
Messages
13
Likes
0
Points
1
Offline
#5
blh jer...teknologi laser mata dah makin maju skrg ni...ia blh jadikan kulit di bawah mata menjadi licin dan lebih kurang berubah warna...
korang pernah dgr tak robot mesin kimpalan laser? robot tu kawal mesin kimpalan laser dgn sambungkan rangkaian internet. ia perform excellent janji ada internet stabil dan laju...
 
Joined
Jul 25, 2018
Messages
25
Likes
0
Points
1
Offline
#6
korang pernah dgr tak robot mesin kimpalan laser? robot tu kawal mesin kimpalan laser dgn sambungkan rangkaian internet. ia perform excellent janji ada internet stabil dan laju...
tak pernah dgr pasal ni...jadi dgn ada internet yg stabil dan pantas mcm 5G TM, robot blh kawal mesin kimpalan laser dgn cekap?
 
Joined
Oct 13, 2011
Messages
8
Likes
0
Points
1
Offline
#7
tak pernah dgr pasal ni...jadi dgn ada internet yg stabil dan pantas mcm 5G TM, robot blh kawal mesin kimpalan laser dgn cekap?
ya betul...pandainya kau...rangkaian 5G TM menawarkan sambungan yang lebih pantas dan stabil...
 
Joined
May 30, 2011
Messages
26
Likes
3
Points
3
Offline
#8
ya betul...pandainya kau...rangkaian 5G TM menawarkan sambungan yang lebih pantas dan stabil...
rangkaian interent 5G TM mmg memberi manfaat kepada rakyat dlm pelbagai aspek...semua benda blh buat kawalan dgn peranti asalkan adanya rangkaian internet 5G...
 
Joined
Jul 25, 2018
Messages
25
Likes
0
Points
1
Offline
#9
ya betul...pandainya kau...rangkaian 5G TM menawarkan sambungan yang lebih pantas dan stabil...
baguslah mcm tu...dgn adanya rangkaian internet 5G ni tak perlulah kota org risau pasal slow internet connection...
 
Joined
Nov 6, 2019
Messages
14
Likes
1
Points
3
Age
24
Offline
#10
tak pernah dgr pasal ni...jadi dgn ada internet yg stabil dan pantas mcm 5G TM, robot blh kawal mesin kimpalan laser dgn cekap?
Betul tu. Rangkaian 5G memang sangat-sangat membantu untuk setiap proses tu. Sebab ia memudahkan dan pantas.
 
Joined
Nov 6, 2019
Messages
14
Likes
1
Points
3
Age
24
Offline
#11
Adakah terdapat produk kecantikan yang boleh membantu saya untuk menghapuskan kerana saya melihat banyak produk di Ezbuy atau Charles and Keith tetapi secara literal saya masih keliru yang akan memberi kesan.
Sekarang dah bermacam-macam teknologi dan kaedah yang boleh kita guna untuk kecantikan. Lagi-lagi dengan adanya rangkaian 5G lagi mudah untuk setiap teknologi kita dijalankan.
 
Joined
Sep 12, 2019
Messages
34
Likes
0
Points
6
Age
27
Offline
#13
blh jer...teknologi laser mata dah makin maju skrg ni...ia blh jadikan kulit di bawah mata menjadi licin dan lebih kurang berubah warna...
Seriously? Baru dengar pasal ni bila awk bagi tahu ni.. Teknologi makin maju sekarang so tak mustahil mcm2 akan muncul tambah2 nak 5g ni kan hehehe
 
Joined
Sep 12, 2019
Messages
34
Likes
0
Points
6
Age
27
Offline
#14
rangkaian interent 5G TM mmg memberi manfaat kepada rakyat dlm pelbagai aspek...semua benda blh buat kawalan dgn peranti asalkan adanya rangkaian internet 5G...
Ha ah mcm2 boleh buat.. So aku rasa dlm bnyk telco, tm kot yg paling meyakinkan sbb diorang dah lama n pioneer so confirm paling vasss gituu
 
Joined
Jun 27, 2011
Messages
17
Likes
0
Points
1
Offline
#15
penah je tengok kt tv ada je org pergi rawat hitam bawah mata. kdg2 ada yg memang sejak kecik memang dah ada hitam bawah mata. bila dah besar, makin gelap, tu yg dia nak buat surgery kurangkan hitam tu
 
Joined
Jun 27, 2011
Messages
17
Likes
0
Points
1
Offline
#16
korang pernah dgr tak robot mesin kimpalan laser? robot tu kawal mesin kimpalan laser dgn sambungkan rangkaian internet. ia perform excellent janji ada internet stabil dan laju...
mesin welding ke? selalu tgk org guna sendiri jenama weldro tu buat je welding sendiri. gempak la kalau dah ada robot buatkan. teknologi makin laju vasss semua robot2 je haha
 
Joined
Oct 28, 2013
Messages
43
Likes
0
Points
6
Offline
#17
penah je tengok kt tv ada je org pergi rawat hitam bawah mata. kdg2 ada yg memang sejak kecik memang dah ada hitam bawah mata. bila dah besar, makin gelap, tu yg dia nak buat surgery kurangkan hitam tu
Btol.. Bukan diorang nak jadi mcm tu tapi kesian kdg2 kena ejek sbb mata diorang.. Memang x salah la nak rawat dgn cara surgeri..
 
Joined
Oct 28, 2013
Messages
43
Likes
0
Points
6
Offline
#18
Betul tu. Rangkaian 5G memang sangat-sangat membantu untuk setiap proses tu. Sebab ia memudahkan dan pantas.
5G dah ada ke kt tmpat korang? Tmpat aku belom lgi ada.. Kalau ada ni mcm2 benda dah wujud.. Aku paling tunggu bila barang2 elektrik rumah semua connect dgn tepon.. Senang nak monitor lagi2 peti ais aku yg asyik tak bertutup rapat
 
Joined
Jan 10, 2012
Messages
18
Likes
0
Points
1
Offline
#19
Adakah terdapat produk kecantikan yang boleh membantu saya untuk menghapuskan kerana saya melihat banyak produk di Ezbuy atau Charles and Keith tetapi secara literal saya masih keliru yang akan memberi kesan.
Produk I tak berapa nak tahu n confirm the after effect..tapi macam semua yg suggest sini baik pergi buat rawatan pakar sebab hitam bawah mata kalau sebab kurang tidur je tak apa.. Ini kalau yg memang permanent sejak kecil agak susah
 
Joined
Jan 10, 2012
Messages
18
Likes
0
Points
1
Offline
#20
blh jer...teknologi laser mata dah makin maju skrg ni...ia blh jadikan kulit di bawah mata menjadi licin dan lebih kurang berubah warna...
Haa betul..this one the after effect memang betul sebab i pernah buat tapi kt oversea meh..kalau di malaysia ada ngam sudah..
 
Top