Cara menghilangkan kepala gelap di bawah mata

collectoffers

freshman
Joined
Dec 3, 2018
Messages
23
Points
3
Age
24
Adakah terdapat produk kecantikan yang boleh membantu saya untuk menghapuskan kerana saya melihat banyak produk di Ezbuy atau Charles and Keith tetapi secara literal saya masih keliru yang akan memberi kesan.
 

Siti Junada

freshman
Joined
Jul 25, 2018
Messages
31
Points
6
rawatan laser mata blh bantu kurangkan lingkaran gelap bawah mata ke? I biasa buat eye mask dgn pki hirisan timun shj...
blh jer...teknologi laser mata dah makin maju skrg ni...ia blh jadikan kulit di bawah mata menjadi licin dan lebih kurang berubah warna...
 

Puspawati

freshman
Joined
Jul 25, 2018
Messages
51
Points
6
blh jer...teknologi laser mata dah makin maju skrg ni...ia blh jadikan kulit di bawah mata menjadi licin dan lebih kurang berubah warna...
korang pernah dgr tak robot mesin kimpalan laser? robot tu kawal mesin kimpalan laser dgn sambungkan rangkaian internet. ia perform excellent janji ada internet stabil dan laju...
 

Siti Junada

freshman
Joined
Jul 25, 2018
Messages
31
Points
6
korang pernah dgr tak robot mesin kimpalan laser? robot tu kawal mesin kimpalan laser dgn sambungkan rangkaian internet. ia perform excellent janji ada internet stabil dan laju...
tak pernah dgr pasal ni...jadi dgn ada internet yg stabil dan pantas mcm 5G TM, robot blh kawal mesin kimpalan laser dgn cekap?
 

evonvon

freshman
Joined
Oct 13, 2011
Messages
8
Points
1
tak pernah dgr pasal ni...jadi dgn ada internet yg stabil dan pantas mcm 5G TM, robot blh kawal mesin kimpalan laser dgn cekap?
ya betul...pandainya kau...rangkaian 5G TM menawarkan sambungan yang lebih pantas dan stabil...
 

ladycaca75

freshman
Joined
May 30, 2011
Messages
27
Points
3
ya betul...pandainya kau...rangkaian 5G TM menawarkan sambungan yang lebih pantas dan stabil...
rangkaian interent 5G TM mmg memberi manfaat kepada rakyat dlm pelbagai aspek...semua benda blh buat kawalan dgn peranti asalkan adanya rangkaian internet 5G...
 

Siti Junada

freshman
Joined
Jul 25, 2018
Messages
31
Points
6
ya betul...pandainya kau...rangkaian 5G TM menawarkan sambungan yang lebih pantas dan stabil...
baguslah mcm tu...dgn adanya rangkaian internet 5G ni tak perlulah kota org risau pasal slow internet connection...
 

cik_didi

freshman
Joined
Nov 6, 2019
Messages
57
Points
8
Age
25
tak pernah dgr pasal ni...jadi dgn ada internet yg stabil dan pantas mcm 5G TM, robot blh kawal mesin kimpalan laser dgn cekap?
Betul tu. Rangkaian 5G memang sangat-sangat membantu untuk setiap proses tu. Sebab ia memudahkan dan pantas.
 

cik_didi

freshman
Joined
Nov 6, 2019
Messages
57
Points
8
Age
25
Adakah terdapat produk kecantikan yang boleh membantu saya untuk menghapuskan kerana saya melihat banyak produk di Ezbuy atau Charles and Keith tetapi secara literal saya masih keliru yang akan memberi kesan.
Sekarang dah bermacam-macam teknologi dan kaedah yang boleh kita guna untuk kecantikan. Lagi-lagi dengan adanya rangkaian 5G lagi mudah untuk setiap teknologi kita dijalankan.
 

popularrea

freshman
Joined
Sep 12, 2019
Messages
34
Points
6
Age
27
Skrg ni nak buat rawatan mata just surgery je.. Hilangkan hitam bwh mata tu..
 

popularrea

freshman
Joined
Sep 12, 2019
Messages
34
Points
6
Age
27
blh jer...teknologi laser mata dah makin maju skrg ni...ia blh jadikan kulit di bawah mata menjadi licin dan lebih kurang berubah warna...
Seriously? Baru dengar pasal ni bila awk bagi tahu ni.. Teknologi makin maju sekarang so tak mustahil mcm2 akan muncul tambah2 nak 5g ni kan hehehe
 

popularrea

freshman
Joined
Sep 12, 2019
Messages
34
Points
6
Age
27
rangkaian interent 5G TM mmg memberi manfaat kepada rakyat dlm pelbagai aspek...semua benda blh buat kawalan dgn peranti asalkan adanya rangkaian internet 5G...
Ha ah mcm2 boleh buat.. So aku rasa dlm bnyk telco, tm kot yg paling meyakinkan sbb diorang dah lama n pioneer so confirm paling vasss gituu
 

arigato45

freshman
Joined
Jun 27, 2011
Messages
18
Points
1
penah je tengok kt tv ada je org pergi rawat hitam bawah mata. kdg2 ada yg memang sejak kecik memang dah ada hitam bawah mata. bila dah besar, makin gelap, tu yg dia nak buat surgery kurangkan hitam tu
 

arigato45

freshman
Joined
Jun 27, 2011
Messages
18
Points
1
korang pernah dgr tak robot mesin kimpalan laser? robot tu kawal mesin kimpalan laser dgn sambungkan rangkaian internet. ia perform excellent janji ada internet stabil dan laju...
mesin welding ke? selalu tgk org guna sendiri jenama weldro tu buat je welding sendiri. gempak la kalau dah ada robot buatkan. teknologi makin laju vasss semua robot2 je haha
 

sedili23

freshman
Joined
Oct 28, 2013
Messages
64
Points
6
penah je tengok kt tv ada je org pergi rawat hitam bawah mata. kdg2 ada yg memang sejak kecik memang dah ada hitam bawah mata. bila dah besar, makin gelap, tu yg dia nak buat surgery kurangkan hitam tu
Btol.. Bukan diorang nak jadi mcm tu tapi kesian kdg2 kena ejek sbb mata diorang.. Memang x salah la nak rawat dgn cara surgeri..
 

sedili23

freshman
Joined
Oct 28, 2013
Messages
64
Points
6
Betul tu. Rangkaian 5G memang sangat-sangat membantu untuk setiap proses tu. Sebab ia memudahkan dan pantas.
5G dah ada ke kt tmpat korang? Tmpat aku belom lgi ada.. Kalau ada ni mcm2 benda dah wujud.. Aku paling tunggu bila barang2 elektrik rumah semua connect dgn tepon.. Senang nak monitor lagi2 peti ais aku yg asyik tak bertutup rapat
 

ngaudennis

freshman
Joined
Jan 10, 2012
Messages
19
Points
1
Adakah terdapat produk kecantikan yang boleh membantu saya untuk menghapuskan kerana saya melihat banyak produk di Ezbuy atau Charles and Keith tetapi secara literal saya masih keliru yang akan memberi kesan.
Produk I tak berapa nak tahu n confirm the after effect..tapi macam semua yg suggest sini baik pergi buat rawatan pakar sebab hitam bawah mata kalau sebab kurang tidur je tak apa.. Ini kalau yg memang permanent sejak kecil agak susah
 

ngaudennis

freshman
Joined
Jan 10, 2012
Messages
19
Points
1
blh jer...teknologi laser mata dah makin maju skrg ni...ia blh jadikan kulit di bawah mata menjadi licin dan lebih kurang berubah warna...
Haa betul..this one the after effect memang betul sebab i pernah buat tapi kt oversea meh..kalau di malaysia ada ngam sudah..
 
Top