Cara membuat signature di WC

vyner

Newbie
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,646
Points
38
sya leh dpat $0.1 sehari hnya dengan signature bruk nie.. hhe..
no promoting.. just use siggy..
 

muna mohammad

freshman
Joined
May 1, 2012
Messages
1
Points
0
Age
38
Saya tengok ada sesetengah warga WC tak tahu bagaimana nak buat signature di WC ni.
So di bawah ni saya sediakan langkah2 mudah untuk buat signature di WC ni...

Ini dia langkah2 buat signature
1. klik "User CP" di sebelah kiri
2. klik "Edit Signature"
3. Taip signature di kotak kosong tu
4. hignlight perkataan yang mana nak link tu
5. klik "insert link" (gambar bumi tu)
6. masukkan link di window kecil tu... dan klik ok..
7. klik "Save Signature" di bawah tu..
8. Selesai...

Semoga berjaya...;)

Terima Kasih ats tunjuk ajar anda! sgt membantu newbie mcm sy ni
 
Top