Cara membuat signature di WC

gdgyz

freshman
Joined
Dec 18, 2006
Messages
11
Points
1
Terima dah jadi dah.. Lain kali minta tunjuk ajar lagi... maklum la baru nak mula aktif..
 

gdgyz

freshman
Joined
Dec 18, 2006
Messages
11
Points
1
Terima kasih atas tunjuk ajar rakan2 wang cyber..
 

Kasimo Aloi

Newbie
Joined
Feb 7, 2007
Messages
5,347
Points
38
aku rasa kalau thread ni belum d sticky kan bagus d stickykan..

setiap kali aku nak letak banner kena cari thread ni...

p/s selalu lupa code dia macam mana
 

abgzaha

freshman
Joined
Dec 14, 2009
Messages
17
Points
0
Saya tengok ada sesetengah warga WC tak tahu bagaimana nak buat signature di WC ni.
So di bawah ni saya sediakan langkah2 mudah untuk buat signature di WC ni...

Ini dia langkah2 buat signature
1. klik "User CP" di sebelah kiri
2. klik "Edit Signature"
3. Taip signature di kotak kosong tu
4. hignlight perkataan yang mana nak link tu
5. klik "insert link" (gambar bumi tu)
6. masukkan link di window kecil tu... dan klik ok..
7. klik "Save Signature" di bawah tu..
8. Selesai...

Semoga berjaya...;)

terima kasih bro atas bantuan...
 

SYAHIR

freshman
Joined
Jun 21, 2010
Messages
287
Points
0
memang terbaik. thnaks bro

p/s : singgy kalau besar sangat pon x ok jugak .
 

ayap

freshman
Joined
Mar 19, 2011
Messages
54
Points
6
sempoi la lu nie han .....thanks for ur infomation....sunguh senang utk dipelajari
 

VJAR7

freshman
Joined
Jun 6, 2008
Messages
63
Points
6
salam saya noobie di sini biasa sebagai walker tegar nak tanya pada ota-otai macamana nak wat signature banner + link word secara serentak seperti saudar azaz lakukan....
 

bertong

freshman
Joined
May 30, 2010
Messages
3,387
Points
36
kan orang dalam ni semuanya baik2...tak kedekut ilmu...
 
Top