Cara Jimat Masa Buat Marketing

Akmal Izzat

freshman
Joined
Jul 4, 2011
Messages
30
Points
1
Salam semua!

Dah lama dah saya tak berkongsi dekat sini, sibuk dengan dunia internet laa katakan..

Tapi bukan apa, sebenarnya saya nak share something special untuk mereka di hari Sabtu ini.

Sebab ramai orang yang suka tidor kan Sabtu ni? Saya nak share untuk mereka yang bangun pagi cari ilmu sahaja hehe.

Iaitu, cara jimat masa buat marketing.

Banyak cara nak jimat masa sebenarnya, iaitu gunakan Facebook pages untuk buat autopost, tulis artikel siap2 dekat website dan juga tulis email marketing siap-siap.

Saya dah tulis secara panjang dan padat di sini --> http://bit.ly/CaraJimatMarketingFB

Ini hanyalah satu perkongsian saja.. sebab saya rasa sangat happy pada pagi-pagi ini..

Kalau ada apa-apa cara nak jimat masa bolehlah share di sini ye hehe, kalau ada yang best, saya akan pilih dan saya akan masukkan dalam website (dengan nama sekali)
 

JMKeller

freshman
Joined
Nov 1, 2013
Messages
23
Points
0
waw..jimat masa buat marketing....menggunakan facebook page...i like facebook marketing
 

Azam Tim IM D

freshman
Joined
Apr 11, 2014
Messages
358
Points
0
tak tahu relevan ke tak ni...

kat fb

guna function 'close friend'; untuk follow kawan2 kita yang kita nak follow

and function 'add to interest lists' (dan create list2 tertentu); untuk follow
kawan2 yang tak dapat di add, tapi kita nak follow dorang

ni... mungkin bukan untuk terus marketing apa2 dari kita

tapi so kita follow yang nak betul2 difollow je

so jimat masa, tak perlu follow semua kawan2 yang kita add atau yang kita jadi
follower biasa

untuk bab marketing...

maybe, bila kita follow yang betul2 ngan niche kita

so kita dapat buat apa2 marketing yang berkaitan ngan cara tu nanti

kunci kat sini.... more targeted

tapi tu la.....

tak tahu cara ni relevan ke tak ngan topik thread ni.... huhu

:)

PS- cara ni, bleh gak dibuat ngan page2 yang kita betul2 nak follow...
 
Top