cara detect influenza

syah burn

freshman
Joined
Aug 30, 2017
Messages
34
Points
6
Age
31
bagus ke tm punya 5g ni? masih dalam trial phase kan
semua masih dalam trial phase. tapi ada baca artikel org share dlm forum sebelah yg tm stand alone.aku kurang paham term tu. tapi apa telco besar lain tengah planning? takkan tengok sja kot. kempen ia2 sangat
 

syah burn

freshman
Joined
Aug 30, 2017
Messages
34
Points
6
Age
31
Ya sbb network TM 5g ni akan manfaatkan pengguna dari pelbagai segi spt kelajuan internet, kecekapan, penggunaan 5g solutions dsbnya...
hello siszzz. bukan telekom je buat 5g ya. sbb orang gembar gembur pasal diorang ja. kempen baikkk punya
 

popolan

junior
Joined
Oct 7, 2011
Messages
131
Points
18
semua masih dalam trial phase. tapi ada baca artikel org share dlm forum sebelah yg tm stand alone.aku kurang paham term tu. tapi apa telco besar lain tengah planning? takkan tengok sja kot. kempen ia2 sangat
Yg lain tu yelah guna non stand alone. Kira mcm satu infra sekali dgn 4g skrg lah. Mmg kurang ping sbb 5g en tapi akan lagi kurang kalua guna stand alone sbb stand alone ni mmg utk 5g je, no sharing2 with other g haha
 

popolan

junior
Joined
Oct 7, 2011
Messages
131
Points
18
hello siszzz. bukan telekom je buat 5g ya. sbb orang gembar gembur pasal diorang ja. kempen baikkk punya
Yelah, tapi tgok tm je yg asyik kuor berite. Ate telco lain ke mana lepas collab tu yop kikikiki
 
Top